На пазар във Варна - 20

• 75 037
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Прясно пилешко месо, всякакво- бон филе, плешка , бутчета- купувам само от магазина на Птицекланица Добрич на пазар Чаталджа. Имат от детството ми още магазин и на Колхозния пазар, на "Дрин".

# 376
Пилешко от Чаталджа и от магазина до Гастро ,на кръстовището до Окръжна болница.

# 377
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте аз пак да се допитам до вас.Къде мога да намеря във Варна стикери за мебели(детски),имам един скри който искам да го освежа,че не ми се изхвърля нещо.

В Бриколажа, Практикер, на червения има един магазин до пощата,на Джъмбо ми се стори също че мернах стикери.

# 378
Стикери най-евтини ми се струват в Джъмбо и са много веселяшки, но са прозрачни, отдолу ще се вижда цвета на скрина. Има стикери и в един магазин до 2-ри клон на пощата на Червения площад.

# 379
  • Варна
Къде мога да намеря млечни продукти на фирма "Добрев" във Варна?

# 380
Вероятно няма във Варна Добрев.

# 381
  • варна
Къде във Варна ма най голям избор на дамски чанти newsm78. Не ми трябва някоя маркова, иска ми се нещо по евтино Wink

# 382
  • Варна
Вероятно няма във Варна Добрев.

В сайта пише, че Била е партньор на фирмата, но нямам идея дали се отнася за варнеските магазини.

Къде във Варна ма най голям избор на дамски чанти newsm78. Не ми трябва някоя маркова, иска ми се нещо по евтино Wink

В Елитис до Практикер, на първия етаж има много интересни чанти на цена 40-50 лв. На втория етаж има доста по- евтини варианти. Не съм сигурна къде има най- голям избор.

# 383
Да де, точно там, в линка, който дадох по-долу са дистрибуторите и няма за Варна.

# 384
  • Варна
В Спортна зала, като влезеш в търг. център  надясно има сравнително нов магазин за чанти, на добри цени и интересни.

# 385
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Избор на чанти на ул.Пирин на атрактивни цени.Магазина е нов.

# 386
Преди време имаше до "Формулата", под бившият Дом за красота на Тракия.
Не съм сигурна дали още е там магазина.
В улицата перпендикулярна на "Владислав", която води до Джамията има също едно магазинче.
В Мол Варна има в "Естил" на средна цена 40 лв.
В Гранд Мол, в "Карло Паоли" на първи етаж има много хубави, весели и актулни цветове чанти-цена 35-50 лв.

# 387
Пилешки магазин с прясно месо има в кайсиева, но едва ли някой го грее толкова надалече.

мен ме интересува магазина в кайсиева... за този на пазара Птицекланица Добрич потвърждавам, че е добър - като изключим опашките от бедни пенсионери и липсата на половината от асортимента, продуктите са пресни и на приемливи цени.

# 388
За рисуване върху стъкло има едни сребърни и златни боички в тубички, стоят релефно, нещо като кант правят, забравих как точно се казваха. Та такова сребърно ми трябва за декорация на яйца и се чудя дали съществува с това предназначение. В кои магазини има вероятност на намеря? Слънчогледите ги изключвам, защото говорят на "ти", мисля, че някъде в близост до тях имаше друг подобен магазин, но къде беше, съществува ли още ?

# 389
  • Варна
На Добрич, има магазин и на базар Левски. Няма никакви опашки.

Общи условия

Активация на акаунт