Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 364
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Макче , много хубаво кафе ! Heart Eyes
Какво стана с изследванията ? Hug

Хепи, Hug  уговорихме се довечера в 18ч. да отида при док. да видим резултатите и да назначава лечение, ако се налага. Дано да не се налага, че финансите нещо липсват  ooooh!

# 676
Добро утро и от мен, да се класирам и аз веднъж в нормален час. Wink
Ама мноооого работа напоследък, бе, ужасТ направо. Поне утре и вдругиден мисля да си почивам доволно (е, покрай домашните задължения, де). Simple Smile
Някоя софийска мама да има желание за разходка в парка или където и да е с децата уикенда?  Flutter  Дават времето да е над 20 градуса.  Peace

# 677
Добро утро,

Кам, утре мисля да водя моето куцащо чаве на куклен "вятър", искате ли да дойдете с нас? За разходка не ставаме заради навехнатия глезен, но поне до театъра мога да я закарам.
Хепи, хич не ме уплаши с пукната глава на твоята Деси защото го виждам моето колко е диво и вече се подготвям психически за всичко. Слава Богу, че не съм паника и при такива случаи реагирам дебилски спокойно за разлика от майка ми, която изпадна в нервна криза, че детето е паднало от катерушката.

Абе, хора, по колко плащате парно? Аз си получих сметката за февруари и е 310 лв Shocked. Вярно, че беше студено, но да не съм топлила мезонет?! #2gunfire #Cussing out

# 678
Мараба и от мен Mr. Green

Хепи, слънце мое,

Хепинце, ся да ти обясня, че и ти си пак неразбрала.Имах предвид, че Фионата ме е виждала у фейса, та ме знае, че съм мноу красива. Та какво се учудва толкоз, като вече ме е виждала, а аватарът ми е авто снимка, правена оня ден. Тоест туй съм аз. Е не знам как да го обясня повече.

Кам, аз много искам, ама май се очертава да сглобявам шкафове Twisted Evil

# 679
Снеже, какво да има отзад? Кученце е полегнало на гръб Wink Wink Wink

Ааа, тея са луди....да сме работели най-малко до 65 години  ooooh! ooooh! ooooh! Мисля, че направо ще си умираме на работните места....
Аз не до виждам. Дай го малко в по - голям размер.

Е, до 65. Хубаво! Пенсионер значи стар т.е. третата възраст.
Ние ще сме вечно млади. Въпроса е дали и другите ще ни считат за такива.
Някой още едно поколение ще отгледат. Важи за тези които са се женили млади.

# 680
Кам, утре мисля да водя моето куцащо чаве на куклен "вятър", искате ли да дойдете с нас?
Кали, кой театър, какъв театър и в колко часа? Simple Smile

# 681

Хепинце, ся да ти обясня, че и ти си пак неразбрала.Имах предвид, че Фионата ме е виждала у фейса, та ме знае, че съм мноу красива. Та какво се учудва толкоз, като вече ме е виждала, а аватарът ми е авто снимка, правена оня ден. Тоест туй съм аз. Е не знам как да го обясня повече.

Ей , най-после разбрах ! doh doh doh

Абе кой спори , че си мноу красива ? smile3506
Че ти нямаш конкуренция ! Поне за мен , де ! smile3534 smile3534

Снежи , и аз трудно го разгадах това куче на Морги ! Blush

# 682
И аз искам на театър Cry Сигурно ще й хареса на госпожицата...

Кали, казвай в колко часа, къде Flutter

# 683
Става въпрос за Кукления театър, за филиала на Янко Сакъзов 19. Утре от 10:30 дават Снежанка. Представлението е за деца над 3 години. Ето и линка: http://www.sofiapuppet.com/index.php/bg/main/w_programme/2012-03-12/1
Билети могат да се запазят и онлайн. Пепи, аз изобщо не бях разбрала, че и ти си в София.  Crazy

# 684
Представлението е за деца над 3 години.

Тъкмо щях да питам Смърфи не е ли малка за театро ? Blush

# 685
Здравейте  Laughing
На театро гледам ша ходите, времето ще е супер -  отивайте  Heart Eyes
Пепо май сте малки за театър  Sunglasses

# 686
Току що ходих до театъра и имаше обява, че отпада представлението за Снежанка защото единия от актьорите е болен и ще представят Аладин и вълшебната лампа. Ние ще ходим така или иначе. Кам, Пепи, вие ще идвате ли?

# 687
Девочки любими, днес е излязло решението на съда и съм вече официално сингъл!  Peace Общо цялото чудо, от подаване на първия иск до днес, отне само 2 месеца - много съм доволна.  Peace

# 688
Kam ми честито  Hug
2 месеца е нормално.
Сега ти желая един хубав и читав принц Hug

# 689
Cam, честито.   bigdance2  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт