Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 369
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Не от София.
Ся и аз да питам , ти Фиони къде видя Пепито вчера , че ми стана любопитно ? smile3502
Щото аз разбрах , че снимката е правена вчера , ама ти си я видяла ? newsm78
Съвсем се омотах ... Crazy
Ти дъл ша разбереш кво та питам ? hahaha Joy

Тея всичките въпроси ги задай на  твойта благоверна....тя ги бърка едни,дето ми трябват минути да ги разгадая.За протокола-ни съм я чула,ни съм я видяла тая кикимора  smile3502

Морг,харесва ми отношението ти към света-по гръб и вирнала краката  newsm53

Пепи , ти не знам кога ще се жениш , но гледам Смърфиетка си я сгодила вече ! bowuu
Оправна мама си ! hahaha Joy

Къде па я видя да е оправна...тя така си мисли.Не видя ли,че за едната сладка дума се съгласи да даде най-милото си..пууу... ooooh!

# 661
Божкеее,Фифи, вечно неразбрала, проблемът не е в моята трева, а в теб некъде централно hahaha

Хепи, недей и ти, молим ти се....

# 662
Морги, но той е направо летен. Това отзад какво е? Нещо не довиждам.
Мен ме друса една пролетна умора...
Искам да е лято!
Хепи, като на твоя аватар. Ти да не би да си мечтаеш да си там?

Пепи, много си романтична? Тоз отдолу е много замислен?

# 663
Всички се подменихте  Wink много сте хубави
фионо видя ли е таз Пепата, през теб мина, през мен, и ся у северна България се заби, ееее като фурнажийска лопата е  Laughing
Мери нещо ново при теб, никва те няма

# 664
  • Не от София.
Божкеее,Фифи, вечно неразбрала, проблемът не е в моята трева, а в теб некъде централно hahaha

Хепи, недей и ти, молим ти се....

Какво недей,какво недей....видя ли,че баш у тебе си е проблема..и половинката ти среща затруднения с тебе  smile3534

фионо видя ли е таз Пепата, през теб мина, през мен, и ся у северна България се заби, ееее като фурнажийска лопата е  Laughing
Мери нещо ново при теб, никва те няма

Аааа,минала тя...хич не съм я усетила даже..Мен какви са ме минавалииии...канарИ  Blush

# 665
Само леко ей така, за лека нощ да ви пусна мухата да мечтаете

Лека от мен мацки  newsm51

# 666
Снеже , позна ! Heart Eyes
Моя аватар ми е голямата мечта , още от дете ! Grinning
Остров Таити ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пепи , какво бе , мило ? newsm53
Питам къде се видяхте с Фиони ?
Нали каза , че сме имали отворена връзка ? smile3506

# 667
  • Не от София.
Само леко ей така, за лека нощ да ви пусна мухата да мечтаете

Лека от мен мацки  newsm51

Ааааа,Макчеее...не е честно...отивам да пиля на главата на мойта стока!!!Искам ей такава вечеря!!Ама същата!!  Crossing Arms

Хепи,ко се чудиш??Пепата има двоен аршин за вашата връзка...чунким не си я познаваш!

# 668

Ааааа,Макчеее...не е честно...отивам да пиля на главата на мойта стока!!!Искам ей такава вечеря!!Ама същата!!  Crossing Arms

Хепи,ко се чудиш??Пепата има двоен аршин за вашата връзка...чунким не си я познаваш!
ШЪ мЪ умОриш  Joy Joy Joy

# 669
  • София
Морг,харесва ми отношението ти към света-по гръб и вирнала краката  newsm53

Нали? наааалиии?  smile3502 smile3502 smile3502
Ей така се живее 100 години, без съботите и неделите  Wink Wink Wink

Снеже, какво да има отзад? Кученце е полегнало на гръб Wink Wink Wink

Ааа, тея са луди....да сме работели най-малко до 65 години  ooooh! ooooh! ooooh! Мисля, че направо ще си умираме на работните места....

# 670
  • Не от София.

И той така ми каза ей ся  Blush И още каза да излизам от тоя форум,щото само ми пълните главата с глупости...и каза тая,дето е дала идеята...щял да я закара по средата на Марица и да я бутне на най-дълбокото място.. Blush
Сватееее,ти можеш да плуваш,нали???  Whistling

# 671
Леле,леле, влизам аз посред нощите да наваксам с четенето, то пък любовен кадаиф тука -
кой с кого, кой с още кого... Simple Smile

Мери Джейн, припомни, моля те, историята с тоя крадец - кеф ми стана, като разбрах, че са го окашарили!
И мен са ме обирали, но все съм си духала супата Simple Smile
Та ще ми е полезно да чуя тази история, за следващия път Simple Smile))

# 672
Добро утро ! Hug Hug Hug

Пепи , сладка моя ,

# 673
Добро утро

Гледам тука взехте да се поомешвате нещо. Фиф, надявам се само си чешеш езика с Пепата, и няма ми изневеряваш  Crossing Arms Ти всъщност не ма интересуваш, ако искаш предавай ма, ама Диман да не гледа от теб, глупости и той да прай, да не ми наранява щерката  Naughty
А на оня твоя "стоката" му кажи, че мога да плувам  smile3534, и го питай той със сватята така ли ша са отнася, да си знам аз, в к'ва къща ша си пратя детето newsm78

Фури  Heart Eyes

Морг и Пепс, честити ви нови аватари. Морг, само Фнимавай дан та заболи гърба, обръщай се на всеки 3 часа  Laughing

# 674
Макче , много хубаво кафе ! Heart Eyes
Какво стана с изследванията ? Hug

Общи условия

Активация на акаунт