Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 368
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Готова съм за женене Crazy

# 646
  • Не от София.
Уауууу,Пепинооо...бря,чИ красУта!!!
 newsm51

# 647
  • София
Е, хайде и кака да си смени аватара...с един леко пролетно-мързелив! И мен ме натискат извънземните сили, наречени мързел  smile3502 smile3502 smile3502

# 648
Мале Морг, то туй кутре се напило, напушило и заспало бяяя. Та и ти ли кат него Rolling Eyes

Фионо, не ме ли разпозна, таз снимка ми е от вчера мааа 4470

# 649
Готова съм за женене Crazy

А младоженеца де е ? newsm78

Пепи , тая вечер в Кауфланд видях един негър и веднага за теб си помислих , мило ! newsm08 newsm08 newsm08

# 650
Хихихи, ша почнете и да ги сънувате скоро моите негриии hahaha

Младоженецът е некъде у Африка, бори се с лъвовете Peace

# 651
Е, хайде и кака да си смени аватара...с един леко пролетно-мързелив! И мен ме натискат извънземните сили, наречени мързел  smile3502 smile3502 smile3502

Морги , опасни са тези извънземни сили ! hahaha Joy

# 652
  • Не от София.

Моргииии,кефиш!!Изкушавам се и аз да се сменя,ама няма  Crossing Arms...аватарът  показва принципното ми отношение към заобикалящия ме свят  smile3534

Фионо, не ме ли разпозна, таз снимка ми е от вчера мааа 4470

Ако може да не ме бараш по акъла  Stop Преди малко я смени...може да съм заплес,ма не съм кьорава  Crossing Arms

# 653
Хепи аз съм си тук не съм ходила никъде , но много работа , много ангажименти  ooooh! нали съм сам самичка сега с детето  ooooh! вечер лягам и умирам ...........

# 654
Фионо, казвам ти, че на снимката съм аз, вчера я направих, пък днес я сложих. Тоест да ти обясня, че вече си ме виждала и ме знаеш колко съм красотна....

Мери  Hug Липсваш ни.

# 655
Фиони , твоя аватар е култов ! smile3534 smile3534
Няма да го пипаш ! smile3503

Абе , Мери , поне едно здрасти кажи , че вече те мислехме къде се губиш ! Crossing Arms
Оня с чорапките как е ? Sunglasses Sunglasses

# 656
  • Не от София.
Хепи аз съм си тук не съм ходила никъде , но много работа , много ангажименти  ooooh! нали съм сам самичка сега с детето  ooooh! вечер лягам и умирам ...........

Мери,искам да се върнеш назад да видиш кой пита за тебе най-настоятелно! Crossing Arms
АЗ!!!  bowuu Пиши там една червена точка,да имам преднина пред Пепата  Party

Пепо,да не си се напушила с тревата на Моргито,мари..докът тъ разбера пааааак  ooooh!
Ама вдянах,де  Naughty

Хепи,решено е-няма го барам!

# 657
Ся и аз да питам , ти Фиони къде видя Пепито вчера , че ми стана любопитно ? smile3502
Щото аз разбрах , че снимката е правена вчера , ама ти си я видяла ? newsm78
Съвсем се омотах ... Crazy
Ти дъл ша разбереш кво та питам ? hahaha Joy

# 658
  • София
Фифи, и моят сегашен аватар изразява принципното ми отношение към света....Глей, кво блажено коремче съм заголила...леле...кееееф  smile3502 smile3502 smile3502

Обаче ще трябва да се стегна някак..не знам как ще боря извънземните сили, че другата седмица за голееемо съжаление съм обратно на тръстиката....Вече свърши хубавото време.... Cry Cry Cry Ма съм ногу нахална, май? А? А? smile3502

# 659
Морги , ама ти тоз порок с бутилката не го умеееш ! smile3502

Пепи , ти не знам кога ще се жениш , но гледам Смърфиетка си я сгодила вече ! bowuu
Оправна мама си ! hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт