Стана вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 33

• 32 383
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Mакче, радвам се, че резултатите са добре  Heart Eyes Hug

Аз ще ви напусна рано рано, моята голямата сутрин става в  6,30  ooooh!, та лека и мека
 newsm46 smile3524

# 721
  • София
Фури, какви са тея деца дет стават в 6,30  Shocked Shocked Shocked Сами да се забавляват не могат ли? Моята от петгодишна е научена да става сама и да не бара мама докато спи  Wink Wink Wink

# 722
Оффф, 6:30 ми е ОК, бедата е, че моят син настоява да си легне в осем и става в 5 - 5:30 - "Мамо, ам ам", "Мамо, ако" ("Искам да закусвам и да ми смениш пелената, мамо") Сменям го, поя го с мляко и го гушкам и така удържам положението до към 6-6:30, когато Мартин скача от кревата и на бегом си отваря 4 врати, за да влезе при баба си и дядо си и да събуди и тях. Брат ми в момента е без работа и се опитва да си поспива, но Мартин го посещава десетина пъти до обяд. Глезльо. Всички му прощаваме, човекът си има подход хем да те прави на маймуна, хем да ти е виновно, че не си съгласен с някое негово хрумване.

# 723
  • София
Фолче, вие сте още със звяр под 3 години...Тогава Адът се е отворил и се чака третата година, за да притвори малко врати....Така, че има още време....Аз съм го търкала това с ранното събуждане, та чак не вярвах, че ще ме оставят някога да се наспя! Wink Wink Wink

# 724
  • София
Добро утро, поспаланки! Закуската днес е в леглото! Дано е сервирана от някой принц!

# 725
Добро утро! Hug

Сега чатим с "принца" и пак до там ще си останем сигурно.

# 726
  • София
Добро утро! Hug

Сега чатим с "принца" и пак до там ще си останем сигурно.

Ех тези нови времена. Преди поне отивахме до сладкарница Мимоза сутрин за пастичка и боза с "принца", а сега какво - чатим си  Mr. Green Mr. Green. Ех спомени спомени!

# 727
Добро утро  Hug
Наде мерси за закуската  Heart Eyes
Риълче много сте ранобудни с принца  Laughing

# 728
Добро утро,

А мен моята дивачка ме събуди в 6 часа.  newsm46 newsm46. Така се надявах днес да си поспя повече.

# 729
Моето дете и то е от ранобудните в 7 и 20 се беше събудила вече.През нощта става да каже че и било лошо явно защото си похапна добре снощи и и е станало тежко на стомахчето.Всяко дете си има своите нужди и потребности.
По важното е да живеем живота си и да сме щастливи.Аз бих казала на този етап че се чувствам добре макар че нямам мъж до себе си не това е важно в случая.Гледам си детето и работата а останалото каквото е писано да се случи се случва.Вярвам че има Висша сила-Бог и човек има предначертан път който трябва да извърви.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 09:51 от ice_

# 730
Добро утро
Аз съм вече на тръстиката  Sad Писна ми с това съботно работене (оплаках ви се, ша ма извините)

Моята госпожица пък е от сънливите. Може да спи и до 10 часа без проблем. Явно е наследство от моя милост, голяма съм заспа Embarassed

Хепи, Кам, на края на темата сме, коя ще се заеме с новата?  Heart Eyes

# 731
Добро утро !   bouquet

Пепи ,   love001

Аз пък днес реших , че ще спя до 9 !  Grinning

Много уморена се чувствам , тази дълга и студена зима ме изстиска , буквално ! Tired

Наде , Макче , мерси за закуската , кафето и пожеланията за хубав ден ! Hug Hug Hug

# 732
Новата тема я отстъпвам на Кам , тя има повод да черпи ! smile3503

# 733
Ние излизаме за театър сега (аз съм хитра - станах в 7 с дребното, нахраних него и котарака и пак си легнах), като се върнем следобед, ще я постна темичката. Simple Smile
Последно друг няма ли да се навие да дойде с нас?

# 734
  • Не от София.
Добър ден от мен  bowuu
Първо-свате,браво за резултатите,чакаме мнение и за възела!  Heart Eyes За нашата къща какво да ти кажа-ние сме освидетелствано семейство Адамс,казвай отсега поемаш ли риска,щото ако не-да имам време да търся нова булка....да не ми остане детенцето саминко се притеснявам  Crazy Пък за Пепата хич не се кахъри  Stop Ние се нея само съ гъбаркаме...тя си има сериозна връзка,а аз съм фрий и хвърча навсякъде...с афинитет към вашата къща,разбира се  Joy
Така,уредихме семейните отношения  Peace
Навън грее слънце...да излизам лиии...да не лиии.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт