ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 272
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Не се заяждам и не желая да споря , но и не мога да подмина създаването на фалшив мит . Peace

в спора се ражда истината   Hug
съгласявам се с теб. сега прочетах малко повече - за жалост отново маркетингова стратегия. надявам се да не съм заблудила някого Confused
няма хомеопатични ваксини за жалост, но добро справяне с последствията от ваксините.
надявам се това да го пропуснем  Rolling Eyes
също и добро справяне с подсилването на имунитета, когато се появи болест в детската градина. за това ще ми трябва обаче добър хомеопат... личният ми лекар е хомеопат и като знам колко време има, че да се задълбочи  ooooh!

Шанта, има допълнителни застраховки, които не са много скъпи и покриват между 50% и 80% от разходите при Heilpraktiker, хомеопат и хом. лекарства. правиш си такава застраховка и детето да е mitversichert. доплащаш още малко за него.
в нета има сравнителни таблици кой какво предлага и на каква цена. за сега съм чула добри неща и такса около 20-25Е на месец за DKV, Signal Iduna и AXA.
аз бях решила да не сключвам, обаче след 3 посещения при остеопат, като всичко сама си плащам, и се замислям... Thinking
но проблемът не е толкова таксата, колкото да намериш читав педиатър хомеопат!!!

иначе дай им на немците по лекари да ходят! той и мъжът ми само дудне за тези ваксини Crossing Arms и той си слага противогрипна и винаги го хваща грипа, а мен не  hahaha

# 31
Благодаря за информацията, не знаех! Предполагам това налага изцяло да сменим касата? или не? Но да не спамя тук, ако се наложи ще ти пиша на лични.

Честно казано не искам да ходя нито при Heilpraktiker нито при хомеопати, не им вярвам (в преобладаващата им част) и не ми се хваща пак на това хоро, само се моля и да не ми се налага  Praynig

Иначе тази хомеопатка, която съм намерила мисля, че е добра, но в нашия случай тя не може да ни помогне...  (освен както писах за бележката). 

# 32
  • Варна
Запис и от мен да следя темата. Невероятно полезна е  bouquet
За съжаление почти всички мои приятелки не желаят сами да се информират или аз да им разкажа по въпроса с ваксините. На принципа са "Сложихме ваксините, всичко е наред, не искам да чета или да ми разказваш, за да не се притеснявам и да го мисля"  Confused

# 33
 HugМомичета,ние отказахме с подпис ваксините,но се налага да я дам на ясла.Знаете ли как да остане неваксинирана,а да има право да ходи на ясла?Може и на лични да ми пишете-това в момента ми е най-спешно за решаване!Предварително благодаря!  bouquet

# 34
http://www.zdrave.bg/index.php?c=n&id=5467
"Безопасни" ваксини причиняват смърт и увреди на деца.

# 35
  • София

Интересно, чак невероятно да оповестят подобно нещо Thinking Въпросът е - и какво от това? Нали там в повечето щати ваксините са задължителни?

# 36

Интересно, чак невероятно да оповестят подобно нещо Thinking Въпросът е - и какво от това? Нали там в повечето щати ваксините са задължителни?

Напротив, в почти всички щати има философски/ религиозни изключения за ваксниране. Т.е ако кажеш. че е против разбиранията или религията ти имаш право да не ваксинираш. Мисля, че има само два щата в които не важат философските изключения, а само медицински са възможни.

# 37
Аз нямам какво да кажа, само се записвам...

# 38
# 39
Днес говорих с една приятелка, която живее в Германия и има две годишно момиченце. Интересувах се как стои въпроса с ваксините там. Каза ми, че и при тях имало задължителни и препоръчителни и че дори ги наричали Lebenswichtig - жизнено важни. Много малко били тези, които не ваксинирали, но това не ме учуди, като се има в предвид колко дисциплиниран е немеца
Включвам се малко късно, но моите впечатления са, че неваксинираните деца не са толкова малко. Е, като процентно съотношение повечето са ваксинираните, разбира се. 

asyalein , и аз минах през един такъв педиатър, точно като го описваш твоя, с листовките, с убеждаването.....който успя да набута пред очите ми 6- валентна ваксина. Повече не стъпих при него.
Намерих педиатър хомеопат.
Ние сме с доп. застраховка към DKV.

# 40
take a smile, какво ще рече "успя да набута"  Shocked

# 41
...моите впечатления са, че неваксинираните деца не са толкова малко....
За огромен ужас на всички лекари Wink
Ваксините са ОГРОМЕН мулти милиарден бизнес...

# 42
[...как реагира твоят педиатър за неваксинирането?  newsm78
вече 2 пъти ме изнервя този, при когото ходя и се чудя дали да не го сменям... ще му дам още един шанс... Sunglasses

ooooh! И аз съм на вълна неваксиниране и избор на подходящ педиатър който да не се опитва да оказва натиск... естествено вече сме подложени на такъв. Тук ваксините уж не са задължителни, но на практика малко хора се замислят и е много рядко явление някой да откаже, а после натиска е повсеместен...  Sick
Ще ви следя малко по-отблизо сега  Peace

# 43
HugМомичета,ние отказахме с подпис ваксините,но се налага да я дам на ясла.Знаете ли как да остане неваксинирана,а да има право да ходи на ясла?

Като се промени закона - може,  или ако намерите частна ясла, която не държи на ваксини.

# 44
Снощи в предаването "Горещо" на Венета Райкова, една гадателка, Николета ква беше, говори за Chemtrails и световната конспирация като цяло - kак ни тровят отвсякъде. Чаках само да спомене нещо и за ваксините, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт