Отговори
# 675
  • Toronto
Пеенето не е силна страна нито за З. и Ал. нито за Дж. да го оставят на К.

Пак Али и Зейнеп се справиха, като за караоке дори много добре. Обаче Джемре ooooh! Ама какво друго може да се очаква... тя фалшиво говори, камо ли да пее. Mr. Green

# 676

Пак Али и Зейнеп се справиха, като за караоке дори много добре. Обаче Джемре ooooh! Ама какво друго може да се очаква... тя фалшиво говори, камо ли да пее. Mr. Green

А бе на един кантар са  Mr. Green Ама да не злословя , че аз съм по зле и от тях взети на куп  Laughing

# 677
Cemre: smile everytime like this cause you become the way you are 5 years ago, you are putting off ur mask,

Kuzey: Do i have a mask?

Cemre: Yes, you have. ( touching his heart and face ) Here and Here.

Cemre: You told me when we were drinking sahlep that maybe you had loved her before anybody did. Maybe i loved you too
Джемре: Винаги се усмихвай така, защото така си както беше преди 5 години, махаш маската .
К: Имам ли маска?
Д: Да, имаш( докосвайки лицето и сърцето му) . Тук и тук
Д: Ти ми каза , когато пиехме, че може би ти първи си я обичал. Може би аз те обичах също.
МОмичета този прод го изрових от youtube, разговора в караокето м/у К и Д.

# 678
Сцената в бара може да бъде разбрана само след превода. И не знам защо търсим доводи за влюбения К. не в това, което си казаха, ами в песента, в погледа му и т.н. Дори и тези, които разбират езика не споменават нищо за диалога между тях. Какво си казаха. Според мен Дж  притисна К,притесни го, постави го в неловко положение. Най/напред, когато бяха  само двамата на масата, беше на 100 % увлечен в шоуто. Никакво внимание не й обръщаше. След това скочи като ужилен, за да се отърве, задето му надуваше главата и му се натискаше съвсем откровено.  За мен е така.

# 679
  • Toronto
Д: Ти ми каза , когато пиехме, че може би ти първи си я обичал. Може би аз те обичах също.

Сетила се Джемре след дъжд качулка ooooh! И след като Гюней я остави... перспективния Гюней. Става досадна с това нейно натрапване, човекът ясно й каза, че нещо, което не е станало на времето си, няма и да стане. Кой й иска любовта сега?!

# 680
Благодаря на Ивана.Под маската на К. е любовта към Дж. Само дето той не знае, че е с маска. И тя го светна по въпроса. Laughing

# 681
Kuzey ако не иска да е с Cemre и не му пука за нея, би ли разигравал чак такова театро а и беше изпълнен със силни емоции - явна индикация, че дълбоко преживява. Aко изпитвашe и най - малкото негативно чувство към  нея до сега да й е отрязал квитанциите и изобщо да да не се вижда с нея, както подобава на човек на честта какъвто е той - прям и директен.  A той чиркин та чиркин... и то с такава нежност.

Heart

# 682

Сетила се Джемре след дъжд качулка ooooh! И след като Гюней я остави... перспективния Гюней. Става досадна с това нейно натрапване, човекът ясно й каза, че нещо, което не е станало на времето си, няма и да стане. Кой й иска любовта сега?!
Късно е либе, за китка ! Така му викам аз на това ! Чукна се още преди време тя, когато бяха в дискотеката с Али ! Тогава още си призна, че може би е направила грешка, избирайки по- перспективният брат ! Пък сега - "Убий ме - обичам те ! ", ама - йок !

# 683
Ама защо да я игнорира  ?! Тя му е приятел, защо да и реже квитанциите ! Каза и, че между тях само това би могло да има и толкова, защо Джемре не уважи решението му, а продължава да се държи като ущипана госпойца ! Хем него наранява, хем - себе си !

# 684
Джемре още щеше да е с Гюней, ако той не беше се захванал с Бану. Тогава какво щеше да прави с любовта си към Кузей и щеше ли изобщо да се сети за нея?

# 685
  • Toronto
Аз не мога да се сетя Кузей да е отрязвал квитанциите на когото ида било newsm78 Дори Симай търпя до последно.

# 686
Джемре още щеше да е с Гюней, ако той не беше се захванал с Бану. Тогава какво щеше да прави с любовта си към Кузей и щеше ли изобщо да се сети за нея?

Хайде де ?! Щеше, ама друг път ! Кузей щеше да е чичо на децата и, както тя му беше отредила !

# 687
  • Toronto

newsm10

# 688
Абе иска ви се да не е влюбен в Джемре, а в Зейнеб, ама то се видя снощи...колкото и 'аргументи' и разсъждения да вадите са си чиста проба изсмукани от пръстите ваши  мечти за някаква си любов между него и Зейнеб...

Я с ръка на сърцето кажете, че целуна Зейнеб с любов и от любов - не можете естествено..

Жалко за любимката ви Зейнеб - просто е употребена в случая  Wink

# 689
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10150653700832211&set=vb.97723227171&type=2&theater

lor, то същото и с вашата Джемре ! Ще ви се , ама - Кузей не ще ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт