Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 19

• 44 865
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Какъв цвят ги виждате тези ботиThinking
Черни с винен отенък ги виждам аз. В никакъв случай не си ги представям Grau. Но имат графитен ефект, да.

И аз така ги виждам, но реших да проверя дали аз недовиждам нещо...  Laughing
Надявах се да са сиви, но явно не.

В Амазон пише, че цветът не отговарял, поне доколкото мога да си преведа коментара.

# 661
  • Варна
Хексе, ама ти ги виждаш графитено сиви или просто, защото там пише графитено сиво? Да си сверя и моето зрение, не за друго! Laughing

Заради надписа.  Laughing Иначе не ми изглеждат черни, но ми е трудно да определя нюанса по снимка. При всички случаи се доверявам повече на надписите отколкото на снимката.

# 662
 Аз също ги виждам с нещо винено) От една страна това е добре - значи мониторът ми показва това, което виждат всички Mr. Green

Мимита

Пробвай да разпечаташ картинката, аз вече при съмнение в цвята така действам  Rolling Eyes

Ами реших да видя, разпечатка показа почти черни боти, нищо червеникаво няма по тях  Shocked

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 20:59 от fandango

# 663
  • София
Все си ги вадя и си ги гледам, толкова ги заобичах, че сърце не ми дава да се разделя с тях, но все пак ще изчакам практичността да надделее и да ми посочи с показалец към размените   hahaha
Laughing Едни Firetrap ми стояха така от февруари до септември, все си ги поглеждах и накрая ги върнах. Tired

Ще я видим тази работа...засега съм в Първа фаза - отричане  Joy Ще видим докога!

Мимита, тези боти са на известно разстояние от сивото, аз ги виждам в черно към винено, може би по-скоро по описанието се ориентирай или по някой друг сайт, виждали сме какви снимки слагат...12 сантиметров ток с черешки в детската секция Mr. Green

# 664
# 665
Хм,,защо не ми хваща кода на НЕ намалени детски обувки newsm78
Няма да поръчвам тогава пък Crossing Arms Mr. Green

# 666
  • Варна.....
Извинявам се за питането, но порових назад и не намерих- има ли код за НАМАЛЕНИ обувки?

# 667
  • Пловдив
Извинявам се за питането, но порових назад и не намерих- има ли код за НАМАЛЕНИ обувки?
Избери с бутона горе, вдясано "Special Offer items only" - кода за 20% е само за тях. 
До цената излиза надпис "Special Offer available".
tais, Enjoy 20% off .... simply enter code ERLYJAVA at checkout - за английския сайт, но май няма за какво да се приложи (според мен)

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 22:00 от Rusalka:)

# 668
  • Варна.....
Избери с бутона горе, вдясано "Special Offer items only" - кода за 20% е само за тях. 

Огромно   bouquet

# 669
  • Бургас
 Laughing
Благодаря, момичета, наистина явно не е сиво, колкото и да ми се иска.  Wink
Ето това намерих, пак ги виждам с нещо винено.  Thinking
Това е коментарът в Амазон: Sehr schönes Material. Super Verarbeitung und tolle Aufmachung. Die Farbe ist mal was anderes (grau/graphit). Zu dem Preis absolut ein Schnäppchen und 100%ig empfehlenswert.
Кефи ме моделът, искам сиви боти, ама винени не искам.  Laughing

# 670
  • Варна
На моя монитор в първите боти нямаше нищо винено.  Peace
Според мен са много тъмно сиви.

# 671
Здравейте момичета   bouquet
Моля за помощ. Имам няколко покупки и успеха ми е 50:50 с номерацията  Sad
Сега съм харесала едни Replay и едни Fornarina. Моля, някой който има от марката да ме ориентира за крак 25 см., 6 или 7 да взема   Rolling Eyes

# 672
  • София
Момичета какво ще кажете за марката Andrea Conti ?
Във файла пише, че си отговарят, но как са като изработка и качество? Моля за отзиви!  Hug

# 673
Поръча я или Йошко или Ронка,сигурно до вторник ще дойде,каза, че е е огромна,ама дали е така,като се похвали ще се разбере!
Момичета какво ще кажете за марката Andrea Conti ?
Във файла пише, че си отговарят, но как са като изработка и качество? Моля за отзиви!  Hug
Абе кой е този файл дето гледате?

# 674
sasi6, този файл с размерите е на първа страница. От Йошко е.

Общи условия

Активация на акаунт