Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 429
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София, България
радос, тук има тема за тази топка,коментарите май не бяха положителни.

Гебура, мерси, има и от двата вида коментари, пък за 6 лева си струва да се пробва. Пишете ако мернете някъде из сайтовете нова оферта

# 136
Уффф, изчака ми се чакалото да пуснат оферта за прическа с боя в някое салонче по- близо до Слатина. Днес тъкмо видях в Арлет, ми то важало за салона на Узунджовска...До средата на април ми се ще да се оправя, та...моля за положителни отзиви за някой салон, оферта с боя, може и към Лозенец...Прежалвам се да мина половината град за да си направя косата, поне да остана доволна. Предварително ви благодаря!
Заявих ваучер за Алма Морел по коментираната оферта, щом сте доволни- отивам, важното е да е качествена услугата.
Гледахме постановката за Пещерния човек, пак с ваучер, доволна съм.
Заявих ваучери за ДОн Домат, имам няколко "изгорели" ваучери...дето се казва платили сме си предишните пици на реални цени,но живи и здрави  Wink

# 137
Това ми се струва доста интересно, книжка със събрани намаления за различни услуги. Отстъпките са различни варират от 10 - 30 % и важат за цяла година. Някой възползвал ли се е от такова чудо ?

http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=643                                 

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 17:17 от assholer

# 138
  • София
Аз си го закупих, ама още нищо не съм оползотворила.  Laughing

# 139
Момичета,бихте ли споделили някоя оферта за подстригване от,която сте доволни.Гледам,че има за 10-15 лв. с някакви терапии и ми се иска да се възползвам ама рискът с фризьора ме притеснява Rolling Eyes
Благодаря предварително Hug

# 140
Аз пък скоро нищо ново не съм си харесвала сред ваучерите.
Ще се радвам да пуснат пак фотоепилация от PowerFitness  Whistling
И ми предстои гинекологичен преглед в мед. център Лора. Някой има ли впечатления от лекарите там?

Мед. център Лора имат два кабинета - на Позитано и на Хр. Ботев. За кой е ваучера ти?

За Позитано е

# 141
радос, тук има тема за тази топка,коментарите май не бяха положителни.

Гебура, мерси, има и от двата вида коментари, пък за 6 лева си струва да се пробва. Пишете ако мернете някъде из сайтовете нова оферта

Радос, прочетох темата /почти цялата/. От 3-те положителни мнения, които срещнах, тези потребители не са писали за нищо друго в този форум.... /може и да е съвпадение/.
Тук преди време отказах една съфорумка да си хвърля парите. Ако търсиш оферта да си купиш още една, недей ! Ще ти дам от моите - ползвах ги около 5 пъти. Дори и 6 лева не струва реално. Пиши ми на ЛС, ако искаш.

# 142
  • София, България
Гени Simple Smile Ако са ти в повече Simple Smile Аз съм в Младост, ти в кой район на София си Simple Smile

# 143
  • София
Това заглавие на суши-офертата много ми хареса: Вкусно суши БЕЗ хосомаки морков или краставица! Joy
http://eha.bg/dP38
Писах преди няколко страници - взимали сме суши от там с дъщерята. Тя е много доволна, а е познавач на сушитата.

# 144
  • София
Здравейте Simple Smile!

Скоро не съм купувала никакви ваучери,освен от шоколадовите сърца на Gelato D’Oro, които горещо препоръчвам.

Сега си търся някаква оферта за почистване на лице и вежди и се колебая между тези: почистване на лице от Blush Beauty, възстановяваща терапия и почистване на вежди от Pixy Spa Studio или почистване на лице и вежди от салон Мистик.Ще се радвам да споделите,ако имате впечатления за някой от салоните.

Тази оферта за ензимен пилинг също много ме изкушава.Доколкото си спомням,имаше добри отзиви за салон Мис Бюти,но не знам дали не е късно за пилинг.

Аз бях в Pixy Spa преди две седмици на кола маска и салона ми хареса.  Peace

Тази вечер спонтанно решихме да си вземем пиците от Дон Домат и бяха много вкусни, отидохме без предварително да се обадим даже 10/10
Даже ми направи добро впечатление, че не ни поискаха пари за четирите кутии, защото ги взехме за вкъщи.

# 145
  • София
Момичета,бихте ли споделили някоя оферта за подстригване от,която сте доволни.Гледам,че има за 10-15 лв. с някакви терапии и ми се иска да се възползвам ама рискът с фризьора ме притеснява Rolling Eyes
Благодаря предварително Hug

Неотдавна си събирах положителни и отрицателни мнения за фризьори и от тях мога да обобщя за няколко: има положителни отзиви за Мадейра на ул. Дамян Груев, Милано в Св. Троица, Лилия на ул. Кричим в Лозенец, Дива в Красна поляна, а отрицателни съм чела за салони Белиз и Косара. Имам много добри, даже отлични лични впечатления от салони Hathor на ул. Самуил и Hair House на ул. Кърниградска и двата в центъра м/у Св. Неделя и НДК. Професионално подстригване и перфектно обслужване.

# 146
  • Sofia
Поръчах ваучер за "Бони и Клайд"
http://www.lapni.bg/offer/2256/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D … 4.90-%D0%BB%D0%B2

Някой вече да е ходил?

# 147
  • софия
newsm78 Пише, че е валидна до 8.03.

# 148
  • София
Какво ще кажете за това: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2038&refid=23574&webid=67 ? Нереално ниска цена е...

# 149
Какво ще кажете за това: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2038&refid=23574&webid=67 ? Нереално ниска цена е...

Просто не искам да знам в каква обстановка ще се почива, камо ли пък какво ще се яде. То и от снимките си личи крайно износения соц стил... Честно казано, дори за тази цена и с цялото уверение, че храната ще е прекрасна (което няма как да стане, но хипотетично), пак не бих отишла...

пп - а за местоположението му и отдалечеността от плажа, да не отварям дума...

Общи условия

Активация на акаунт