"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 086
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Пловдив
Аз само Елена Бозова не знам коя е. От снимките като гледам Луканов в кухнята на На кафе ще готви.
Гого ми е симпатичен още от времето на Огледала. За разлика от Цецо Елвиса, които ако мълчи е поносим, но отвори ли устата си магията свършва.
Но да не казвам голяма дума, че тази седмица заека излезе от най-неочакваната шапка.

Това е кухнята на Бон Апети  Peace

# 1 126
  • I want it all and I want it now.
С нетърпение 4акам Джамбазки. Беше ми колега в унивеситета.
Държеше ли се по същият начин? Само аз съм прав и т.н.

# 1 127
  • София
Имам подозрения, че в официални случаи (за сериозна официалност говоря) няма такова животно като маса без покривка. В неофициални случаи явно има всякакви моди.

Аз аз имам чувството, че идва от подредбите по магазините. Много рядко в шоуруумувете (това идея си нямам как се пише) на фирмите за мебели има покривки по масите. Освен това покривката си е играчка да я изпереш, изгладиш след всяко хранене, та... сещай се.

За мен масата трябва да е с покривка. Вече има немачкаеми материи, които се гладят много лесно, има такива, които не задържат петна и т.н. За подложките нямам особено мнение, както и за цветовете на посудата стига да е в унисон с атмосферата.

# 1 128
Категорично - с покривка. Няма изискан ресторант , който да предлага
сервиране върху гола маса,подложки и пр.
Не мога да приема  и хранене върху табла , освен заведение за бързо хранене,
но у дома и поканени гости мушама,книжна покривка и др. е обида. Stop
Направи ми впечатление,че до момента нямаше красива покривка.
А колкото до масите по магазините -  те са  за продаване и е съвсем нормално
да се вижда цвят,материал,изработка и пр.

# 1 129
  • София
С нетърпение 4акам Джамбазки. Беше ми колега в унивеситета.
Държеше ли се по същият начин? Само аз съм прав и т.н.
Ами не беше толкова изкукал. Всъщност може да бъде и забавен. За мен е голяма изненада поведението му в това шоу, но и много време мина от студентските ни години и явно не те4е в негова полза. Жалко. Но, ако и аз контакувам с Расате и аз не знам какви отклонения ще придобия.
А, те с Андрей са си дружки.

# 1 130
Според мен се чувства изолиран и не съвсем подходящ за тази компания, та затова дава толкова резки отклонения.
Не съм гледала вечерта на Расате, но имам спомени отпреди години за съвсем нормално и възпитано момче. Също и за Димитър Стоянов от Атака - много възпитано момче. На маса не ги знам как са, де.

# 1 131
Расате и Джамбазки не са ли от две различни партии? Расате се представи много прилично (спокойно, нормално) в първия сезон на Черешката.

И на Хампарцумян масата му беше без покривка.

# 1 132
  • Враца

И на Хампарцумян масата му беше без покривка.

е, то за тая маса покривката ще е от 1 топ плат Laughing

# 1 133
Ами,ако е с петна ,изгоряла от цигари и смачкана - по-добре на гола маса. Party
Но, все си мисля,че за нещо представително трябва да има красива покривка,
да се вземе душ и да се сменят дрехите , което Камелия не направи.
Славчо също, дори беше със същото пуловерче вчера.Съвсем бекярската го е ударил.
Тези неща правят впечатление, ако е Геле от пиацата .......а те са публични личности.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 16:23 от красива белла

# 1 134
На мен ми е нехигиенично на маса без покривка, ако се яде хляб.

# 1 135
 ..... и да почистят пред теб с гъбата, която не е сменяна от месец.

# 1 136
На мен ми е нехигиенично на маса без покривка, ако се яде хляб.

За хляб има специални чинийки  Peace

# 1 137
Историята помни и по- големи маси от тази на Хампарцумян  Wink Все са се намерили покривки за тях.

За душа и преобличането съм напълно съгласна, но все пак накрая човек пак ще е вмирисан на манджи, като доприготвя аламинутите преди поднасянето. Нали трябва да е топло  Wink  За да е съвсем изискано си трябва персонал просто  Simple Smile Пък домакина е само за красота и атмосфера.

В този ред на мисли на Камелия пържолите, боба и прочие не ѝ ли се вкочаниха по пътя от ресторанта до апартамента? Изобщо всички, които приготвят яденето изцяло и после редят маси, посрещат гости - то на подметка трябва да е станало.

# 1 138
Пина,така е !
Но, нито Славчо,Камелия и пр.,изключение на Левон имат прислуга.
Това показва култура във всяко ниво.

# 1 139
На мен лично, от показаните от Пина снимки на маси със, и маси без покривка, тези без ми харесват повече, и ми изглеждат доста по-официално, може би защото самите маси са прекрасни като мебел (единствено приборите за хранене - вилици, ножове не ми стоят много добре на голата маса). Но, посудата сякаш изпъква по-добре, и общия вид е по-тежкарски. Така ми се струва, но не знам доколко е комфортно да се храниш на маса без покривка - всяко оставяне на прибор, или чаша е съпроводено с тракане по масата (не ми се мисли пък ако е със стъклен плот) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт