"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 118
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 855
 Интересно звучи за следващата седмица. Аз залагам на фризьора Гого, гледала съм
го в някакво предаване, в което показваше вилата си-помня, че беше уютно и интересно
място. Карла Рахал също ми е интересна.

# 856
На някой ако му е било мъка за скариди и сьомга-др.седмица ще има  Joy
Румен Луканов ми е само антипатичен от компанията.

# 857
 Wink
И сьомгата се завръща  Joy на трапезата

# 858
Аз пък напрово ще гледам петъка - с Румен. Другите - след като видя коментарите може и да ги гледам он-лайн, но не ме кефят нещо

# 859
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ми тo просто не се издържаше без съомга...

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 15:10 от Вселена

# 860
Елена Бозова е непозната за мен.Не мога да открия нейна снимка и в нета.
Някой може ли да ми каже коя е тя? newsm78

От 30:50 започва участието и в танца - http://play.novatv.bg/play/253175/?autostart=true - поздрав за всички!

# 861
Светла Дионисиева е директор на Културният център в Лондон,
който се намира в бълг.посолство - /от "Гугъл"/ , на материала има нейна снимка,
значително много млада, от бащата на дъщеря си.

Това ли е тя?

http://www.monitor.bg/article?id=307336
Да !  Никога не се е изявявала публично, а съм ги засичала семейно и беше готина
мадама, а Славчо слаб и влюбен.Вероятно разликата във възрастта е надделяла.

# 862
  • София
Хубаво е да се обръща внимание на чуждия правопис и пунктуация, но още по-хубаво е това да става от хора, които преди това са оправили своите.

Аргун, дългият ти форумен живот трябваше да те е научил, че да направиш забележка за чуждия правопис е най - оригиналният начин да се запишеш в дадена тема, особено с продължения, в която не си участвал до момента  Wink

# 863
Има един английски филм - "Lord of Misrule". Там главният герой, аристократ и бивш министър или дори министър-председател, искаше от внучката си обещание да не продава къщата му, защото чуждите хора щели да направят от ужасните модерни кухни... Mr. Green

Хаха, страхотно!  Hug Съвременните кухни наистина са голяма матрица - скучни и стерилни.
Аз нямам модерна кухня, но като си правя, ще опитам да внеса ретро елемент......
И аз някак харесах дома на Славчо и главно това, че няма комплекси, а смело го показа. Камелия все едно е аристократка, айде няма нужда.... ooooh!

# 864
Wink
И сьомгата се завръща  Joy на трапезата

argun е виновна  Crossing Arms Joy

# 865
Хубаво е да се обръща внимание на чуждия правопис и пунктуация, но още по-хубаво е това да става от хора, които преди това са оправили своите.

Аргун, дългият ти форумен живот трябваше да те е научил, че да направиш забележка за чуждия правопис е най - оригиналният начин да се запишеш в дадена тема, особено с продължения, в която не си участвал до момента  Wink

Честно казано нямаше да се сетя, че се записва в темата. Стори ми се, че е поредната потребителка, която има лежерно отношение към собствените си постове и драконовско към чуждите.

Време беше за сьомгата! Може ли българска трапеза без сьомга и авокадо?

# 866
Време беше за сьомгата! Може ли българска трапеза без сьомга и авокадо?

Авокадото го записахме при Андрей. Както и аншоато, което също май всяка седмица присъства.  Mr. Green
Ред си беше на сьомгата  hahaha

# 867
Следващата седмица ще бъде интересна за мен, като изклкюча г-н Луканов, особено в неговото студио  Stop

# 868
  • на брега на реката
Вкъщи имаме една изключително стара готварска книга /писана е с буквите ят и голям юс, както и с "ъ" в края на думите, не съм сигурна от коя година е точно, но е преди 40-те/, ще се обадя на майка ми като си прибере от работа довечера да провери дали в нея има рецепта за миш-маш и ще споделя какво пише.  Peace
Любопитна съм да  разбера истинската рецепта. Винаги съм мислела , че с печени чушки е оригиналът, а с пресни правя по изключение/при липса на време да ги пека/. Харесвам повече с печени, слагам и лук разбира се.

# 869
  • Sunshine state
Елена Бозова е непозната за мен.Не мога да открия нейна снимка и в нета.
Някой може ли да ми каже коя е тя? newsm78

От 30:50 започва участието и в танца - http://play.novatv.bg/play/253175/?autostart=true - поздрав за всички!
Изгледах го,благодаря ти.Ами пак не ми е позната. Laughing Интересното е,че навсякъде ми излиза и името на Ваня Щерева.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт