Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Пепита, мина и замина обривът. Два дни беше на диета, давах капки Зиртек и изчезна. Така и не разбрах със сигурност какво го предизвика, но то при алергиите е много трудно...  Rolling Eyes

Мадлен, мерси за поздрава, Зори си потанцува.  Mr. Green

Отивам да я паркирам, че вече мрънка мощно...

# 436
Хайде и аз да се включа   bouquet

Като ви слушам как стават бебоците в 6.00  и съм Shocked, а аз като стане Ел в 8.00 и й викам "Хайде мамо още 5мин." Blush

За килцата, май Тути е права, че се смята от най-ниското тегло. Ел не ги беше утроила, беше 9,600 а се роди 3,400 , но свали до 3,200

За памперс-гащите, ще ги ползвам на вън, в къщи направо купих нормални гащи, е малко ги по напикава ама докато се научи така ще е.

Аз моля за съвет, не знам как да си приспя детето. Обикновено заспива сама, оставям я в кревата, пожелавам лека нощ, давам млякото и излизам. Тя се върти, пее и заспива. Обаче от снощи имаме проблем, Ел започна да изскача то кошарата и сега няма заспиване. Ако съм при нея тя се разсейва и иска да си играем, ако излезна от стаята, тя изскача от леглото и почва да прави зулуми. Ох, дайте съвет снощи до 23.00 сме се гонили и накрая с триста зора я измамихме и заспа.

# 437
  • sofia
Катеее, само можеш да се радваш, че ги имаш тези прекрасни мъже.

Жужка, лягай до нея и не и давай да се изправя. Карай се ако трябва. Прави се, че спиш.

# 438
  • София
Здравейте,
Когато стана на 1 г. питах докторката за утрояването на килограмите и тя ме погледна ококорено и каза в никакъв случай - Боян се роди 4,300 Mr. Green. При по-дребничките деца горе долу се получава, но не е задължително или фатално, ако не стане.
Ох, след малко сме на ваксина, но Боян от вчера леко подкашля. Не знам вече...

# 439
  • Варна
Мадлен, много яка песничка. Само дето не е казано как прави петела на английски, това на мен ми е любимото. Ако не знаете прави: Кокъдудълдууууу  Joy

# 440
  • sofia
Хахаха
Тони, не е станало нищо, поне аз не знам.

# 441
за килата - гледа се теглото при раждането.

как се свалят наакани памперс - гащи?  Crazy

на консултация след 1 година се ходи на 3 месеца веднъж.

# 442

Късат се отстрани Simple Smile

# 443
Благодаря ви за отговорите за кг. Значи не сме само ние. Тя инъче си хапва много добре, ама явно ще е като баща си право черво  Mr. Green.
madlen_81, след годинката се ходи на консултации през 3 месеца, а след втората вече през 6 месеца.
Аз докато публикувам и са ме изпреварили, ама карай.

# 444
  • Пазарджик

Късат се отстрани Simple Smile
newsm10

# 445
  • Варна
Да, късат се. Това, което най-много ми харесва в памперс-гащите на Либеро са изключително меките ластици отстрани, много са удобни на децата при джижение. Лепките на обикновените памперси винаги са ми се стрували твърди. Но пък са доста по-скъпи гащите...

# 446
  • sofia
 А като цени как са - 50ст бр?

# 447
Люба, да не те излъжа, ама нещо ми се върти към 80ст. бр.

Мадлен, взех на Примиджи, моделчето е нещо подобно http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?products_id=1034 според мен най-добре е да се пробва, различните фирми, имат разлика в номерацията.

# 448
  • София
Люба, и аз щях да питам за цените на памперс гащите. Иначе ми звучат добре като идея.

Редактирам: сега виждам, че адис е отговорила. Аууу, не са ли много скъпи. Те предполагам се сменят начесто като памперсите newsm78

Жоржи
, успех с приспиването. Аз съвет не мога да дам, само приемам Laughing Ние вече не се приспиваме на ръце, но вечер се гоним по 2 часа на спалнята Rolling Eyes

Вчера и аз се отчетох при мамолога. Елч, благодаря за координатите. И   bouquet за kleche, че гледа малката през това време.

Ние излизаме сутрин и следобед за около 2 часа. Навън не иска да спи нещо, ама ще я науча. Само дето с тия излизания пак нямам време да оправя вкъщи и всичко е вили на могили. bimbim това упражнения с 4-ия етаж без асансьор го практикувам всеки ден по 2 пъти поне, асансьор йок. Ама се свиква. Къде на ръце я нося, къде заедно с количката, не обичам да я оставям сама дори за няколко минути.  Замислям се и аз за лятна количка. Нашта е лятна, но не от съвсем леките, ок. 6 кг е. Сега ще ровя нета за някоя примоцийка.

Диана си утрои теглото точно на годинката - беше 3100, на 12 м. - 9300. madlen, не се тревожи за тегленето, не е чак толкова важно на тая възраст, ако пропуснете някой друг месец.

# 449
Искам да ви почерпя с една много любима песен , това за хубавото време

Общи условия

Активация на акаунт