НОЕМВРИйските душички преди година бяха само две чертички

• 31 467
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Фио мисля,че аз си вземам решенията кое ще коментирам и кое не Wink

Така е, но когато те попитах кого имаш предвид в коментара си, се оказа, че дори и ти не си наясно  Crazy

# 106
Лелеее, тука станало като на женския пазар...или по-точно като кокошарник..хайде, спрете се малко...
Ако махнатата мама е била активна, то е нямало да я махнат  Naughty
Тъпо е едни и същи да си пишем и коментираме, пък всички само да четат  Crossing Arms  И вярно, ако всички само четяха...какво става...какво ще четете? Нещо не върви работата така... И защо се сърдите, че са ви махнали като не пишете...ми то да четете можете и тук...смисъла беше друг в началото..сега стана не затворено, а отворено общество..  ooooh!

И изобщо не е вярно, че се отговаря на приятелките във ФБ, защото много често ми се е случвало да не ми отговорят на въпросите или да го направят един, двама...Ама не съм тръгнала да се тръшкам нали...
Егаси тъпото стана и тук...човек вече никъде не може да пише спокойно...пффффффффф.........

Добре дошла и от мен на новата мама, само дето леко кофти момент си е избрала.

Peace

# 107
  • София

Цялото това недоразумение можеше да обсъди под формата на ЛС и всичко да се нареди, вместо да се нападаме и обиждаме, и най-вече да занимаваме хората с тези неща.

[/quote]
Напълно съм съгласна с това изказване. Не мисля, че е добра идея да се разваля добрия тон на иначе чудесната темичка. В крайна сметка не всички участват в тази група по различни причини ( а предполагам., че целта е да са по-близки и искрени по между си майчтаета) и не е редно да се товарят да четат заядливи постове ( никого не искам да обидя!) .
Надявам се искрено да оправите отношеията си и да не се ядосвате за дреболии , а да се радвате на хубавите си дечица  Hug

# 108
Разбира се.Няма как да спомена някой, при условие,че не съм визирала никой определен.Вие сами си решавате,кой няма място там и кой има.

# 109
  • София
В този форум ми правивпечатление, че има само няколко майки които си пишат една надруга което е многооооооооооооооооооооооооооо тъпо т.е. майки от фейсбук и обръщат внимание само на техните коментари а на по новите каквато съм и аз като задам някой въпрос и отговор получавам само от време навреме Twisted Evil и то от по новите. И другото което е едва ли не като зададеш някой въпрос трябва да си изчела всичко тук че тогава да прецениш дали да го зададеш защото иначе ако се повтори леле

Не си права, има хора, които от месеци не смеем да попитаме каквото и да е, не  се включваме - например в кърмаческите теми.  Темата отдавна от отчетна вече се превърна в кърмаческа! Нон стоп се коментират едни и същи въпроси, то да му писне на човек. На същата страница има отговор, но въпросът пак се задава. Всички запазихме добрия тон, бяхме достатъчно толерантни.
Съвсем нормално е като сме много хора ( еле жени ) да има много въпроси, много отговори, някои да се пропускат. Аз съм от доста години във форума и във всяка тема има такива драми. Не виждам обаче защо трябва да се загуби добрия тон и възпитание. Нито сме на пазара, нито на гарата. Редно ли е да се обиждаме така???
За личните данни - щом един човек е решил да не разкрива самоличността си, не виждам защо друг трябва да го прави вместо него.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 22:25 от katiousha

# 110
  • Някъде там
 Grinning

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 14:11 от elita82

# 111
  • София
Елфита, тебе кое точно те очудва в това, че комуникираме основно тези, които се познаваме година и кусур? Ти като седнеш в градинката с кои майки си говориш - с тези, които познаваш или с тези, които сега виждаш? Не ми се рови назад, ама гледам питала си за столчета - и Теа, и Десислава са ти отговорили, а те са от самото начало. Когато един въпрос се повтори и потрети няма лошо, ама когато се амнайсти, а отговора му е на предната страница си е откровено досадно. Кое ти е интересно и забавно, че повече от година не станаха махленски истории и точно след появата на "новите" и пускане на провокативни коментари се стигна до тук ли?
Крисанка, ти се появи в темата без да се представиш, без да кажеш коя си, от къде си, кое е детето ти, кога е родено, не се вписа на първата станица, а и аз лично не еднократно съм ти отговаряла. Друг въпрос е, че теориите ни за гледане на деца с теб са диаметрално противоположните и на теб категорично не ти е интересно аз какво пиша.
Ми на мен не ми е забавано да се обяснявам като в първи клас ской си играя и с кой не. Ще си оправям двете деца дето ги имама, че мъжа дето е при мен още не се е прибрал от работа...

# 112
Лелееее имам чувството, че ако се видите на живо ще стане голямо меле! Май е вярно, това че има ли много жени на едно място става страшно. Само и аз не мога да разбера кому е нужно всичко това  newsm78 Мисля, че на всеки му се е случвало да не му отговорат на даден въпрос и аз ще попитам : И какво от това?! Да не би да разчитате само на форума когато имате питане? Защо го взимате толко навътре newsm78
Както и да е, не мисля и аз да влизам в сериала  Peace
За обръщането- обръщаме се от време на време от гръб по корем от няколко дни насам. Още не може явно да се сети, че трябва да си извади ръчичката из под себе си и започва да вика за помощ, много е смешен в този момент  Joy
Иначе бяхме на консултация днес. Качил е малкия мъж 600гр. и е пораснал само с 1 см. Биха му ваксини и след тях ми беше сърдит цял ден. За сега няма Т. и се надявам и да не вдигне.
Добре дошла и от мен на новата мама  bouquet Дано само не се уплаши, че вярно какъв момент уцели...
Хайде лека нощ от мен и се надявам да поохладите страстите  Peace

# 113
  • Някъде там
Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 14:13 от elita82

# 114
bubcheto15 Защо си си направила този извод,че не ми е интересно?Аз съм вманиачена и пристрастена вече към всякакви теми, що са свързани с бебета.Винаги ми е интересно и от полза, друго мнение, без значение дали и аз мисля така.Нормално е всеки да има различни виждания и разбирания, това не означава,че някой който има различно мнение от повечето, трябва да се гледа с различни очи.Също така винаги съм ти отговаряла и нямам спомен да е било с безразличие.Даже като се замисля с теб и още едно момиче само съм писала тук в темата.По точно единствените които обръщат внимание на това което съм написала.
А незнам защо не се представих.Преди влизах тук да чета другите теми.Когато родих чак, седнах да чета и попаднах на темата и се цопнах в нея.Доста по късно забелязах,че тука сте си писали от самото начало,организирали сте си срещи и т.н. Ако знаех,още тогава щях да се впиша,от самото начало.Сигурно е било много интересно всяка като споделя какво се случва с бебчето по време на бременноста.

# 115
  • София
Не съм се включвала тук от много време, аз само влизам, за да чета. Ето защо, някои от вас не ме познават. Познато, нали Simple Smile Не може да не се отбележи, че тази вечер темата тук е мнооого популярна.
Споделям мнението, че терзания от сорта на това " защо еди кой си е махнат от ФБ" са за лична кореспонденция. Не става въпрос за "стари" и новодошли, а по-скоро за маниер на общуване. Не виждам и защо някой трябва да приема лично, че не е отговорено на въпроса му. Аз лично първо се допитвам до гугъл, ако след това има нещо неясно, тогава задавам въпрос. Смятам, че всеки умен и мислещ човек процедира по сходен начин. Някак не ми е ясно, как няма да си направя труда поне за консултация с друг източник, ами веднага ще започна да задавам въпроси.
Хубава вечер на всички и все пак нека посещенията не бъдат толкова много само тази вечер.

# 116
  • София
Елфита, тебе кое точно те очудва в това, че комуникираме основно тези, които се познаваме година и кусур? Ти като седнеш в градинката с кои майки си говориш - с тези, които познаваш или с тези, които сега виждаш? Не ми се рови назад, ама гледам питала си за столчета - и Теа, и Десислава са ти отговорили, а те са от самото начало. Когато един въпрос се повтори и потрети няма лошо, ама когато се амнайсти, а отговора му е на предната страница си е откровено досадно. Кое ти е интересно и забавно, че повече от година не станаха махленски истории и точно след появата на "новите" и пускане на провокативни коментари се стигна до тук ли?

Точно и теб очаквах да се включиш!!! Не съм елфита а елита, както и да е!

Ами радвам се, че оправдах очакванията ти Mr. Green Извинявай, че съм те прекръстила, ама да знаеш, че на кръстник риза се купува, размери може да дам на лични Joy
Крисанка,  аз това се опитах да обясня и на дамата по-горе, че ако на някой нещо му е интересно се включва, на мен например ми е интересен твоя начин на отглеждане и затова си дискутирам с тебе, ако не ми е интересно и нямам какво да споделя като опит и идея няма само да публикувам емотикони и припанателни знаци, за да индикирам, че съм забелязала някого.
Сеира е голяма работа обаче, гледам балкона пълен hahaha Фио, с тия темпове скоро трябва да пускаме анкетата и новата тема Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 22:49 от bubcheto15

# 117
  • Добрич
Някой се опита да ме засегне,че моя мъж не е до мен ли............радвайте се и мислете за вашите,нека не ви се налага да се разделяте,аз ще премина през този етап,целта оправдава средствата.
Благодаря на всички момичета които ме разбират и ми пратиха  Hug 

# 118
Много неприятна ситуация, дано всичко се оправи и да няма повече сърдити, че много грозно се получава с това каране  Peace. И аз съм отговаряла на въпроси, които знам, но на които не мога да отговоря просто не се включвам  Simple Smile.
Днес бяхме на консултация: вече сме 7300гр. и 64см., този месец нямаме ваксина, за което бяхме много доволни  Grinning.
SneakersHug  Hug  Hug  Hug  Hug .

# 119
E не издържам,ще си кажа и аз-новите мами с какви очи скачат срещу нас?И всъщност кои са новите мами-тези,които се добавиха последни или тези,които САМО се добавиха?Аз съм тук точно от една година и доколкото съм схванала никой на никого не е длъжен.Но когато претендираш да си част от нещо би следвало да се впишеш сред останалите.Форумите дават инфо на четящите,групата във фейса е за пищещите,но дори и във форумите трябва да има някой,който да пише,че да има какво да четете.Много е грозно това,което се случи и G_EVA много низко от твоя страна!

Общи условия

Активация на акаунт