Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 034
  • 778
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро

Меци, плодовете са добра идея Simple Smile

Ети, честито бебче, миличка.  Hug Hug Hug Hug Жив и здрав да ви е, много да ви радва.

Веси, честита първа годинка на Ванеса.  bouquet Здравичка и послушна да ви е.

# 61
  • Северозапада
Страхотна новина  newsm47
Еригра, честито бебче! Желая ти малкия Кристиян да носи много радост на семейството ви! Домът ви да е пълен с щастие и весел детски смях!

Честит първи рожден ден на Ванеса на мама Веси! Да е жива, здрава усмихната и все така да ви радва!
Ния Петрова не е наминавала скоро  Thinking

# 62
  • Варна
Честита сбъдната мечта на мама Etigra, да расте здрав и щастлив малкият Кристиян и да носи само радост и гордост на мама и тати!

Веси,
честита ти рожденичка да е жива и здрава!  bouquet

# 63
Ех какви чудесни новини чета от сутринта  Hug

Честито на мама Ети ...
Да ви е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва!

Честита рожденничка и на мама Веси  Hug 

Хубав и бебеносен ден милички  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 64
  • София
Муш под прашец  Laughing
Какво страхотно начало на темичката  Party. Честит младеж на мама Етигра  smile3525. И честита едногодишна принцеса на мама Веси   bouquet.
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци  Hug. Нашият забранителен период наистина мина  Whistling, но не бързам с настройването, да не изскочи още нещо. А и мъжът ми и той не бърза, заради всички изпити лекарства през последните 3 месеца, та така. Но някак си мисълта, че вече е позволено да бебеправим ми действа много позитивно  Wink.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 09:03 от zazu1

# 65
  • София
Много се радвам за Etigra. Да им е жив и здрав,много да ги радва,да са много щастливи цялото семейство.

# 66
Добро утро момичета. Време е и аз да се запиша в новата темичка.
Аз само мога да кажа,че моята М ще ме побърка. По принцип първите дни е доста обилна ама този път не е така незнам защо. Искам да ви попитам кога трябва да започна да правя тестовете за О. Извинявам се за въпроса, не съм правила това и съм малко невежа.

# 67
  • При моето слънце
Ети, честита сбъдната мечта! Да ви е жив и здрав и всички да сте безкрайно щастливи, дори и от пакостите му.
Честита радост и на Жени! Много ми хареса името на госпожицата  Heart Eyes
[/color]

# 68
Добро утро, прекрасни Simple Smile
Меци, благодаря за темичката и за закуската. И понеже много здравословно го раздаваш тази сутрин, викам и аз да се включа с една торта, защото днес пораствам с още една годинка! Simple Smile

# 69
  • Варна
Ети, честита сбъдната мечта, мила! Да ви е жив и здрав Кристиян и много да ви радва!

Веси, честита ти рожденничка!  bouquet

Блонди, честита 100%-ва принцеса! Hug

Меци, страхотна темичка, благодаря за труда ти!  bouquet

Рони, честит рожден ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 70
  • В градината...
Рони, честит ден! Само най-истинските мечти да се сбъднат, за да можеш да ги пипнеш скоро!

Честито на мама Ети!

Да е жива и здрава госпойцата и на мама Веси!

Прахче, ай ся да забъркате една Мома Англичанка Peace

# 71
Ети, Ети  толкова се радвам  newsm44

Честит малък син. Борбено момиче си ти. Малкият Криско да изпълва живота ти с любов.

# 72
Рони, честит рожден ден.   bouquet Желая ти здраве и сбъднати мечти.

# 73
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Etigra Честитоооо Simple Smile Да ви е жив и здрав сина и да изпълни ежедневието ви с радост Simple Smile
Veset0 Честит Рожден Ден на дъщеря ти Simple Smile
Ronique Честит Рожден Ден Simple Smile Пожелавам ти скоро да сбъднеш най-съкровената си мечта Simple Smile
sladkata2 зависи колко ти е дълъг МЦ  Peace
Лек ден Simple Smile

# 74
Честит Рожден ден Рони  Hug

Пожелавам ти да намери това което искаш,
да го познаеш когато го видиш,
да имаш щастието да го получиш
и умението да го задържиш!
Честит празник!

Искам да ви попитам кога трябва да започна да правя тестовете за О. Извинявам се за въпроса, не съм правила това и съм малко невежа.

Ето тук пише мила - дори можеш да си го изчислиш според дължината на цикъла  Hug

Изчисляване ...

Общи условия

Активация на акаунт