Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 036
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
Рони, ЧРД и на теб.

За спермограмата на Мари  newsm78
Честно казано в Бг-то  моя доктор праща вкъщи за естествено забременеяване. Подвижността е 30 и няколко процента, а морфологията 9% .С тия показатели при нас може преспокойно да се кандидатства за инвитро. Т.е. положението  не е чак толкова добре. Що не пробвате инсе първоначално ?

За варикоцелето - моя мъж освен че имаше проблемна спермограма, имаше и бонус болки в левият тестис. Операцията е лека с месна упойка. Минава за 20 минути, а възстановяването е за 2-3 дни. При нас ефекта е, че изчезна болката. Спермограмата не се повлия особено.
Надявам се, че бях полезна.

# 76
Честит рожден ден, Рони   ura

Честито на мама Ети. Да и е жив и здрав малкия човек  bouquet

Веси, Честита годинка на малката принцеска

Прахче, действайте Hug

# 77
Добро утро, Меци и при нас е слънце  Mr. Green
Милички как сте?  Heart Eyes
Честито щастие на мама Етигра, нека малкият сладур да им носи много радост и да изпълва живота им с щастие   bouquet
Рони, Честит ден ден, бъди здрава и нека мечтите ти да се сбъдват една след една  Hug
Маримед, пожелавам ти бързо да се справите с този проблем  Hug
Гушкам ви всичкиии  Hug
Чолаков каза вчера, че до края на седмицата температурите ще са пролетни  Mr. Green

# 78
  • София
Добро утро и от мен!
Благодаря за хубавата темичка,много бързо сте напреднали в нея и сега се връщам, за да я изчета.
Честит бебок на мама Етигра. Да ви е жив и здрав и много да ви радва  bouquet
 newsm59 Рони, бъди жива и здрава и нека всичко хубаво, за което мечтаеш да успяваш да го получиш.  bouquet
Дано да изпълним темата с много EFP, аз съм с гляма надежда този месец, но още не смея да купя и да препишкам тестче малко ми е раничко. Praynig
 Hug

# 79
Честит син на Ети, много, много се радвам, само здраве и щастие желая  Hug

Весето, честит рожден ден и на твоята сбъдната мечта   bouquet

Роник, честит рожден ден, скоро да се похвалиш с най-хубавата новина  Hug

# 80
  • В къщурката на хълма на феите
Рони честит рожден ден, скъпа, много здраве, щастие и усмивки ти пожелавам Hug
Сигме той твоя док хубаво, че праща, ама мъдри и някаква схема за прием на добавки предполагам .. щото вероятността за бременност по естествен път е .. доста под 9% Whistling

# 81
Меце, по принцип андролога му предписа проксийд прахчетата.
Аз обаче му купих отделно витамините и Л карнитина. Пи го един месец и от карнитина получи болки в бъбреците. Оттогава спряхме всякакви добавки за него.
Сега се надяваме  иксито да си свърши работата.

# 82
  • В къщурката на хълма на феите
ще свърши, ще свърши .. няма де да иде, щото ще имаме разправии с оня горе Crossing Arms Crossing Arms

# 83
Е, то както си обръщаме внимание през ден, два може пък и естествено да стане. Знае ли човек  newsm78
Да ви кажа, че откакто знаем, че имаме резервен вариант, нито мисля за овулации, пък и секса и в пъти по-хубав.

# 84
Добро утро, момичета  Heart Eyes
Рони-  newsm59  Здраве, късмет и сбъднати желания ти пожелавам . Весел празник   bouquet .
Честито на мама Етигра.Нека малкият Кристиян расте здраво, засмяно и будно дете, за радост на мама и тати . smile3525
Да е здрава, румена , засмяна и малката рожденичка на мама Весето.  newsm51
 Плодове и торта за закуска- енергийно и ободряващо  newsm68
 Мишки - много ранна ще е тази овулация като че ли  newsm78 . А температурата ще покаже , вие дотогава се потете  Mr. Green  Heart Eyes .
Звезден прах- пожелавам ти да си изкарате една незабравима почивка и да се върнете с най- хубавият подарък ( но да го видите на бял свят след девет месеца )  newsm47
Зазу- радвам се, че въздържанието вече отпадна, звучите ми като млади гаджета  Mr. Green Heart Eyes
 Дианка - честито розово щъркелче на зълва ти , дано да те е заразила с бремелински прашец  Hug
 Данаека- ще разказваш как е минал прегледа  Hug
Аз и днес ще ви хвърлям по едно око, довечера ще направим едно изпращане с мъжо  luvbed, и утре рано- рано отпрашвам към родния град . newsm49 . Надявам се като се върна да трябва да пиша цяла страница честитки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .

# 85
Рони, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, купища сбъднати мечти, много слънце в очите ти и много подаръци Wink!  Mr. Green  newsm59

# 86
Здравейте мацки ,
Етииииииииииииии мила много ,ама много се радвам за теб ,да е жив и здрав малкия сладур и да носи много радост във дома ви Peace Peace Peace Peace  bouquet  
Рони честит рожден ден   bouquet  bouquet
Весето честит рожден ден на малката принцеска Peace
Ponyo мерси много ,ама щъркелчето е розово бебето ще е момиченце ,а за мен и аз се моля да ме е заразила ,пък с какъвто и да е цвета на щъркела Peace Peace Peace

# 87
Пони, приятно изкарване в родния град  Hug
Прахчето, кога заминаваше, нещо съм забравила, нека английският климат им повлияе добре и да спретнат едно бебоче  Praynig  Hug
Сега прочетох назад за мама Етигра(още вчера ви казах, че съм клюкарка Mr. Green), възхищавам й се, браво на нея, не знам какво да кажа...само вярата и силата на човека могат да правят така  Heart Eyes

# 88
Дианка-  Hug аз още , докато пишех се усетих , че може и да бъркам , ама докато се поправя ме разконспирира  Mr. Green .
 По повод щъркелите, един виц :
" Къде отива щъркелът, след като достави бебето ?
 - Прибират го в гащите ! "   hahaha
 Деситка- благодаря , ти също да си ми в списъка с честитките, чакам добри резултати от прегледа  Hug .

# 89
Малко офф

- По-вероятно е да умреш, докато отиваш да си купиш билет за лотарията, отколкото да спечелиш от нея.
- Най-обичайното време, в което човек се буди през нощта, е 3:44.
- През 1740 г. крава била екзекутирана, защото се смятало, че е обладана от дявола.
- Окото на един щраус е по-голямо от мозъка му.
- Милиони от дърветата са засадени от катерички, забравили къде са скрили жълъдите си.
- Най-точният часовник в света се намира в Националната физична лаборатория в Лондон. Атомният часовник може да изостава или избързва с една секунда на 138 милиона години.

Общи условия

Активация на акаунт