Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 037
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Здравейте  Hug
Етигра, честито ти момченце, да е живо и здраво и много да ви радва  Hug
Рони  newsm59  Gift nbirthday, всичко най-хубаво ти пожелавам, бъди много щастлива.
Звезден прах, пожелавам ти приятно изкарване в Лондон и дано успеете да оползотворите овулацията  Praynig
Моят преглед вчера мина добре, лекарката, при която ходя потвърди розовите гащи от ФМ, ще пия мгнерот, че нещо ме боли корема и май имам от време на време контракцийки. Искаше да ми даде болничен, но аз отказах засега - след около 2-3 седмици ще изляза в двуседмичен отпуск и тогава ще си почивам. Та това е от мен  Hug

# 91
  • София
Привет и от мен,

А аз ще споделя нещо забавно и интересно, на което попаднах Simple Smile

Бременността в 90 секундиhttp://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD … 992_i.160857.html

# 92
  • София

Привет мацки  Hug

Честита радост на мама Етигра, наистина много много се радвам за теб, мила

Рони, Честит рожден ден, а за подарък.. е да е пухкаво и здраво

Сигме, това са интересни факти... имаше един сайт за това, ама съм го загубила някъде... Blush

Сега и аз да се оплача... болна съм и то много  newsm45 Кихам, кашлям, хрема болки, температура, пълно щастие  Tired И сега тук пак ще ми се накарате за неродена мома, ама миналия път забременях Март месец и пак бях лепнала некъв грип, та... сега в общия случай се моля леля да дойде, че иначе ще се вкарам във всякакви филми просто  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А дето се казва, бедна ви е фантазията, колко ми е богато въображението  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
рейнчоооо, ще ти забраним всякакви филми  Mr. Green Щом се притесняваш толкова, вземи си някакви хомеопатични, преди няколко месеца и мен ме беше задрусал така синдрома "болна съм, ами ако съм забременяла?!" и се лекувах с Оксилококцинум  Blush
И, м/у другото, бъркаш се с Нероден Петко  Laughing - онзи, дето му предначертаха живота преди още да се роди. А моето никче идва от красивата неродена мома от приказките  Flutter http://www.prikazki.com/t.php?p=419
Рони, честит рожден ден, много семейно и не само щастие ти желая   bouquet

# 94
  • София

Мда... моя е грешката и то точно за приказки  ooooh! Нероден Петко е наистина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хомеопатии грънци, пия си чайчета и ще си взема спрей за нос с морска вода  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тия хапчета не им вярвам аз много. Whistling

# 95
  • София
rainy...- пробвай с бабините лекове.

А пък дано да се похвалиш след няколко дни ,че си здрава и видяла + .

# 96
Лимони, грейпфрут, помело- все контрентрация на много витамин С.

# 97
  • София
Здравейте  Grinning
Етигра, честито мамче Simple Smile Да ти е жив и здрав Кристиян, много да ви радва, а ти да се възстановяваш бързо Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Има няма от 5 месеца не съм писала тук и като разгледах списъчетата на първата страничка намерих много поводи за усмивки и надежди Simple Smile
Имам прекрасно бебе Илиян, той е най-усмихнатото детенце и съм влюбена в него Simple Smile
Пожелавам на всяка от вас да има такова щастие до себе си Simple Smile

rainy... аз съм в същото състояние, болки в гърлото, кихане, кашляне, направо ужас...

А иначе, в здравословен план съм в позицията, в която бях преди да забременея - СПКЯ отвсякъде
 Sad борбата продължава!

# 98

И киви  Blush

Евелина, да ти е здрав и щастлив Илиян  Hug

Яница, от тоя линк оплакнах очи не толкова с бременност, колкото със страшна разхвърльотина  hahaha

# 99
Евелинка, ти за второ ли се редиш  Mr. Green
Твойто бебче беше от инсе нали.
Живо и здраво да ти е момченцето.

# 100

И киви  Blush

Евелина, да ти е здрав и щастлив Илиян  Hug

Яница, от тоя линк оплакнах очи не толкова с бременност, колкото със страшна разхвърльотина  hahaha
Скрит текст:
И на мен разхвърляното ми направи повече впечатление..

# 101
  • София
  hahaha Еми тя мацката бременна, не и се подрежда, а мъжо се радва само на коремчето и е зает да я снима Simple Smile)) А на мен ми изглежда сякаш обзавеждат ....

# 102
  • София
Евелинка, ти за второ ли се редиш  Mr. Green
Твойто бебче беше от инсе нали.
Живо и здраво да ти е момченцето.

Здравей sigma, благодаря ти  Grinning
Да от втория опит с инсе се появи Илето  Heart Eyes
Ще се подготвям за второ бебче, нали искаме три Simple Smile  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 103
Ети, честита сбъдната мечта! Да ви е жив и здрав Кристиян и много да ви радва!

sigme много ти витаминозен аватара  Hug  Rolling Eyes

# 104
sigme много ти витаминозен аватара  Hug  Rolling Eyes

Не е, не е, само така ти се струва  Joy

Общи условия

Активация на акаунт