Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 078
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
Етигра, честита радост! Да е здрав и много да ви радва!
Блонди, все пак розови гащури Simple Smile Ще бъде супер с момче и с момиче Simple Smile
Яница, забавен клип Simple Smile
Рони, ЧРД!
Сладката,идва нов месец.
Сигма, много е хубаво това, че си спряла да мислиш за овулации и пр. Ще стане.

Момичета, аз вчера видях двете чертички и положителен кръвен Simple Smile Радвам се и се притеснявам. Почнах вече терапия, че съм с един мисед. Надявам се всичко да е наред сега.

# 106
Е, супер супер. Честито.

Джорджи,  Mr. Green Цветна както винаги.
Евелинка, спомням си те защото правихме инсетата със седмица разлика. Радвам се, че успя Hug и скоро да се класираш и за сестричка на Илето.

# 107
вредих се и аз Party Мец, Убава темичка - 10х! Никито - палчета и  Praynig
леле, колко нещо съм изтървала ooooh! ...аз бях болна...и още се възстановявам, но що джинджифил с мед, лимони и канела изхрупах, а каква водоноска бях с по 3л чай на ден hahaha
връщам се да ви чета, че н'екви зелета мернах между редовете Mr. Green

# 108
Момичета, аз вчера видях двете чертички и положителен кръвен Simple Smile Радвам се и се притеснявам. Почнах вече терапия, че съм с един мисед. Надявам се всичко да е наред сега.

Тихичко честито мила, лека и безпроблемна до финала Hug Hug Hug

# 109
Дибрютруу  Hug
Как сте, свежарки  Heart Eyes
Мец, изобщо не предположих, че може да е О, щото само 6-ти ден, мноооооого рано бее.  Дано не сме го изтървали тогава, че само тогава се потрудихме.  Пропуснахме 7-ми, 8-ми е днес, ще нападам довечера  Thinking
Честит рожден ден, Роник!  Жива и здрава, много щастие и да сбъднеш мечтите си   bouquet
Деситка, не мога да не се включа за пролетното време.  Вчера цял ден валя, но вечерта спахме на отворен прозорец, цяла нощ чуруликат някакви птичлета вън, разкошно беше.  Обичам пролетта и лятото!  Дано се постопли и при вас  Flutter
Понио, ще ни липсваш  Hug
Сигме, много интересни факти.
Яница, супер е клипчето.
Рейни, бързо да оздравяваш и без филми, че ей ся ще дойде Зуза и ще те ритне по дупето  Hug
Лимони, грейпфрут, помело- все контрентрация на много витамин С.
И киви  Blush
И люти чушки  Whistling
Блонди, и аз повече "подредбата" гледах, отколкото коремчето.... Outta Joint
Евелина, да ти е жив и здрав малкия бебок и скоро да се похвалиш, че три не се правят лесно   bouquet
nikitto, честито, лека и безпроблемна  Praynig
Йори, добре завърнала се, липсваше  Hug

# 110
F.a.t.e
Благодаря ти за калкулатора като изчислих по него ще почна да тествам на 27.03.
Изчислих го на 33 дни понеже 2 месеца ми идва така

# 111
  • София
nikitto, чудесна новина и тихичко честито  Hug Успешна и лека бременност ти желая!

Хм, струва ми се че доста хора са се поразболели...Оздравявайте бързо, ей.

rainy.., и аз съм от тези с въображението  hahaha този месец нали ми закъснява и сега съм се вкарала във филми, че точно сега пих антибиотици, и ток ми пускаха...абе...не ме питай сега как ме е обхванала параноята...че нещо може да е станало.

# 112
Мишки, верно и зелени люти чушки.
В нашата къща на почит са много. Ядем ги в промишлени количества + чесън. 

# 113
Никито, страхотна, новина, честито и лека и безпроблемна  Hug

# 114
Ники, честито. Лека и безпроблемна бременност до финала.

# 115
Сигме, ММ си купува хабанеро, смила ги с пасатора заедно с лъжица майонеза и ги слага на всичко.  Аз само като ги подуша, започвам да кихам  Crazy  Не търпя повече от 4-5 капки табаско на хранене...  А чесъна е задължителен.

# 116
Момичета моля за съвет,след 4 дни закъснение и два отрицателни теста има ли шанс все пак за бременност?

# 117
Мариа-Ан, ако имаш възможност да пуснеш кръвен, ще знаеш най-бързо и точно, ако не, изчакай още 2-3 дни и пак тестче.  Успех  Peace

# 118
Момичета моля за съвет,след 4 дни закъснение и два отрицателни теста има ли шанс все пак за бременност?

Има шанс, макар че с 4 дни закъснение тестът е почти невъзможно да не покаже бременност, ако има. Стискам палци  Simple Smile

# 119
Благодаря ви момичета,ами и аз мисля ,че трябваше да покаже макар и по бледа втора черта ама......
Ще изчакам ден ,два и пак ще направя тест и ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт