Дали е вече пролет или още зима, две чертички за всички ни ще има - тема 95

• 33 034
  • 778
  •   1
Отговори
# 720
  • В къщурката на хълма на феите
Десс до ушите, че и малко отгоре съм затънала, но гледам да го давам по-лежерно, поне тази седмица, че клиентите решиха да правят промени и не смея много много да се задълбочавам в нещо, да не ми се налага да го преправям втори път Mr. Green иначе цикъл нямам и не съм много щастлива от тоя факт, щото явно тоя път вече ще е с много тежката артилерия ooooh!
Пате като цяло не би следвало да е проблем, че така ти "плава" О. , но твоя док трябва да я проследи така или иначе, за да установи причината за това местене Peace

# 721
Каролка, В_К  Hug Hug Hug бъдете силни! Дано оздрвеете напълно и пак се радвате на живота! Изпращам ви положителна енергия!
Меци, защо тенденция към намаляване? Последния цикъл увото беше на 19 ден. На 28 съм на док да видим какво ще излезе. Извинявай, че толкова питам!
Ти нали взима прогестерон,защо не идва леля?

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 12:23 от white duck

# 722
V_K стискам силно палци  fingerscrossedвсичко да се окаже фалшива тревога. Praynig Знаеш, че ние сме с теб и ще те подкрепяме с каквото можем.
KaRoLa стискам и за теб палчета.  fingerscrossedБъди силна и всичко да мине много бързо.
Радвайте се на хората около вас, обичайте ги и вярвам, че те ще са ви подкрепа по целия този път, който трябва да извървите. Както и ние разбира се. Hug Hug Hug
Перу, решението, което си взела наистина е за възхищение. Не забравяй, че на доброто се връща добро и Господ ще те възнагради рано или късно.
Hug
Сигме късмет. fingerscrossed
Хубав ден на всички!

# 723
Пате какво намаляване?!?! newsm78 нещо не схванах Blush а иначе аз си пих прогестерона, но може да има някакъв друг проблем при мен, я голяма киста, я нещо друго .. ще трябва да мина едно УЗ, за да видя точно какво се случва Tired

# 724
  • София

Меци, тая голяма киста да не се наложи да я кръщавате след 9 месеца  Mr. Green Мани майтапа, преди години така лекуваха една мацка от киста, а тази година "кистата" ще завършва  Hug

Уайт дък, Ову на 19ти ден не е толкова лошо, според зависи кога ти е бил цикъла.

В тази връзка, ако наистина Ову е било около 19-тия ден, колко трябва да е ЛФ, за да има бременност. И при ено Ову на 19ти ден на 12 дни след това ако все още няма цикъл може ли теста да отчете бледа (едва забележима) 2ра черта на теста  newsm78 И пак... кога най-рано може да се зарадва човек  Whistling

# 725
Рейни предположението ти е в рамките на утопично-фантасмагоричната реалност Mr. Green а иначе ако О. е била на 19ти ден, коректно уринарен тест ще отчете както обикновено 14 дни след това .. но пак зависи от жената и е възможно още на 12ти ден теста да отчете коректно, пък било то и с бледа чертичка, щоо питааааш??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 726

Меци, тая голяма киста да не се наложи да я кръщавате след 9 месеца  Mr. Green Мани майтапа, преди години така лекуваха една мацка от киста, а тази година "кистата" ще завършва  Hug

Mr. Green Това ми хареса ... пу дано да е такава киста  Hug

Рейни
мило ... усещам от километри, че те сърбят ръчичките за едно тестче .. тъй ли Йе .. не е ли тъй tongue
Кажи сега за кога НЕ чакаш! Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 727
Еееееее, момичета вълшебни сте.
Одита мина леко и одиторката каза, че такова добро счетоводство скоро не е виждала.
Айде фук фук Whistling

# 728
Браво Сигме. Винаги да минава така лекичко.

# 729
  • В градината...
Аман от педанти!  Joy

# 730
# 731
Дибрютру мацки  Hug
Момичета, аз съм в голяма чуденка....
Пате, само по скока на БТ и по болките ли съдиш, че може да е минала О?  Виж моята графика от този месец, и аз така си мислех.  На 6-ти ден имах някакви леки болки, направих О тест, втората чертичка беше много тъмна, но не беше положителен.  Няколко дена след това засякох О с тест, пак имаше болки.  Според мен трябва да изчакаш, много е рано да отписваш месеца  Peace
V_K, Карола, много кураж, момичета!  Много гушки, с вас сме  Hug Hug Hug
Рейни, много конкретен въпрос нещо, ми се струва, бързо си признавай  Whistling
Сигме, браво фукличке   bouquet
На останалите също много гуш  Hug

# 732
Сигме, отличничка Heart Eyes
Рейни, съмнителна си Mr. Green

# 733

А, педанти, питай я колко си е платила  hahaha

# 734
  • Северозапада
Одита мина леко и одиторката каза, че такова добро счетоводство скоро не е виждала.
Едва ли някой се е усъмнил, че няма да е така Party Сега вече можеш да си отдъхнеш beer

Общи условия

Активация на акаунт