За брака в секса

• 43 233
  • 547
  •   1
Отговори
# 120
  • на плажа
 Явно много буквално разчиташ знаците. Не ставаш за флиртаджийка  Joy.

# 121
Не ставаш за флиртаджийка  Joy.
Сигурно.Не мога да флиртувам с всеки....все пак поне малко трябва да ми допадне.    Grinning

# 122
  • София
айде, стига вече с тези претенции хората да четат между редовете! Написано си е достатъчно ясно - авторката на цитата може да флиртува с всеки. Акко нямаше предвид "всеки", щеше да напише друго, например "с мъж който ми харесва", "жена, която има големи цици", изобщо щеше да има някаква категоризация. А то, направо си е написано "всеки"!

# 123
  • на плажа
 Много сте скучни и досадни  Sunglasses! Кой разбрал, разбрал! smile3534

# 124
............ аз лично мога да флиртувам и кокетирам с всеки, без да имам желание да ме докосне дори.
Флирта не би ли трябвало да е насочен към човек, който ни е приятен?И по някакъв начин е привлякъл вниманието ни ?Т.е., впечатлил ни е , харесал ни е?
Защото, ако някой ми е толкова противен, че  "....без да имам желание да ме докосне дори.",  за какъв дявол ми е да флиртувам с него?    newsm78
Това да флиртуваш с куцо и сакато, без да подбираш, само  за да галиш егото си...... Thinking

Пани не е написала нищо подобно, но виж, твоите интерпретации са доста забавни  Laughing

Приемате много буквално нещата. Всъщност, предполагам - ако съдя по себе си - "всеки" значи всеки без оглед на външен вид, години и тн - просто всеки човек, с когото се получава, някак това се усеща и дори е много приятно да пофлиртуваш с приятен човек, независимо по какъв начин. Нали не вярвате, че е възможно - с противен човек - да кокетничиш? Защо така извъртате нещата и се ловите за ВСЯКА дума, без да следите контекста... Wink

# 125
 С всеки, който става за флирт, естествено. Не е ли очевидно?

# 126
  • София
що, бе това с кокетниченето с неособено харесван човек си е класика, Шекспир цяла пиеса е написал на тази основа. Не помня коя е точно, но основната идея беше как нашият човек се хваща на бас, че може да накара всички да се влюбят в най-невзрачната девойка на бала, като той самият не я харесва. Затова започнал да флиртува с нея, да я ухажва.

Ми, как да ги приемам нещата! Ако напиша "ти си тъпа", буквално ли ще го приемеш, или ще започнеш да търсиш някакви други тълкувания? В края на краищата, хората четат и разбират първо буквално, чак после се замислят за някаккви други неща под повърхността!

Не, ирис, не е очевидно! И трябва ли на читателя непременно да му се вменява очакване да разбере всичко точно по начина, по който си го мисли авторът?  Peace

# 127
Сега разбирам, че за теб и за Краса - само не е ясно. Не се питам защо точно вие двете, ясно ми е  Peace

# 128
  • София
може би защото не флиртуваме с всеки? Дори с уточнението "всеки, който става за флирт".  Wink

# 129
може би защото не флиртуваме с всеки? Дори с уточнението "всеки, който става за флирт".  Wink

Не бе, не всеки, а никой  Peace
Как тогава да разбереш усещането на точно противоположната страна?

# 130
  • София
коя е противолопожната страна?
Едва ли смяташ, че флиртът ми е чужд като опит и усещане.  Simple Smile

# 131
Бих флиртувала със всеки ,с който бих правила секс.
Т.е. към момента само със съпруга си .

# 132
  Че то ако флиртувам само с тия с които бих правила секс трябва по цял ден да стоя като пън Grinning А пък флирт със собствения мъж като как се осъществява?

# 133
коя е противолопожната страна?
Едва ли смяташ, че флиртът ми е чужд като опит и усещане.  Simple Smile
Сама казваш, че флиртът не е за теб. Ето, Илиана също казва - че би флиртувала - само ако види сексуален обект. А всъщност на мен нито едното не важи - никога не бих правила секс с 55годишния си колега, но той е така мил и интелигентен, че с него закачките просто вървят  Peace

# 134
Закачките и разговорите въобще  не ги приемам за флирт.
Iris04 искаш да кажеш ,че със всички наоколо мъже ,които стават за флирт флиртуваш ,а със собсвения си мъж се държиш като пън?

Общи условия

Активация на акаунт