За брака в секса

• 43 237
  • 547
  •   1
Отговори
# 135
Закачките и разговорите въобще  не ги приемам за флирт.
Iris04 искаш да кажеш ,че със всички наоколо мъже ,които стават за флирт флиртуваш ,а със собсвения си мъж се държиш като пън?

Да, добре, не ги приемай, ти си си ти, само дето аз имам мой усещания и достатъчно добре мога да позная кое какво е  Peace

# 136
   загад
Iris04 искаш да кажеш ,че със всички наоколо мъже ,които стават за флирт флиртуваш ,а със собсвения си мъж се държиш като пън?

Той обикновено стига до секс и без флирт,  все пак едно шестгодишно ни бройка непрекъснато.

# 137
Закачки, разговори, простотийки е едно.
Флиртът носи съвсем друг заряд.

# 138

Всеки с неговите си усещания. И за мен твоят разговор в сладкарница с някакъв непознат - не беше грам флирт, но за теб - май беше.

# 139
  • София
Алоу, другарки, темата е за брака в секса, а не за флирта извън брака!  Crossing Arms

# 140

Всеки с неговите си усещания. И за мен твоят разговор в сладкарница с някакъв непознат - не беше грам флирт, но за теб - май беше.
Naughty    Не беше.Не си запомнила.

Анди, то брака вече го "оправихме" отвсякъде,вече е реда на извънбрачното....     Mr. Green

# 141
Алоу, другарки, темата е за брака в секса, а не за флирта извън брака!  Crossing Arms

Ми, Анди - скучна е явно  Joy

Краса - не, не съм се объркала, много добре помня - самото описание на случката за теб беше важно, детаилно и доста дълго. Това говори достатъчно за начина, по който си го приела. А дали си признаваш, няма значение.

# 142
   загад

Той обикновено стига до секс и без флирт,  все пак едно шестгодишно ни бройка непрекъснато.
Ами аз и един красноречив поглед към ММ или обратно приемам за флирт .
И нас ни бройка едно почти шестгодишно.
Явно всеки си тълкува смисъла на думата флирт по -различен начин.

# 143

е тъй де, сега обсъждаме има ли флирта място в брачния секс.

# 144
......не съм се объркала, много добре помня - самото описание на случката за теб беше важно, детаилно и доста дълго. Това говори достатъчно за начина, по който си го приела. А дали си признаваш, няма значение.
Няма какво да признавам.
В оная тема Изрично подчертах , че  описвам този разговор именно като пример за НЕфлирт.
Ако ти се рови, иди, търси.

# 145
Трябва да има за да няма брак в брачния секс . Laughing

# 146

Ама няма го елемента на неизвестността - ще стане ли, няма ли да стане...

# 147
......не съм се объркала, много добре помня - самото описание на случката за теб беше важно, детаилно и доста дълго. Това говори достатъчно за начина, по който си го приела. А дали си признаваш, няма значение.
Няма какво да признавам.
В оная тема Изрично подчертах , че  описвам този разговор именно като пример за НЕфлирт.
Ако ти се рови, иди, търси.

Чети де! Какво искам ад кажа - ясно е написано!
С теб темата за флирта просто не върви, нека спрем, защото имам чувството, че си чатя с баба ми.

# 148
Флиртът си е флирт. Laughing
За някои хора най-същественото е физическият акт,за други пътят до него.
За мен лично пътят по който някой иска да ме прекара за да стигна в леглото му е много,много важен.Демек флирта. Laughing
Флиртувам с такива,които са ми готини,другите са ми скучни.

Точно затова идеше реч, иначе да съм контактна, усмихната и закачлива не ми е флирт, защото аз съм си нон-стоп така.
Затова и питах по-напред какво е за вас флирта, просто контактност с широка усмивка и закачлив поглед и или е онзи флирт, който не включва само приветливото държание?!  Иначе в брака флирта си е нещо нормално, той ми е най-приятен защото знам , че мога да ида до край без грам притеснения. Sunglasses

# 149

Ама няма го елемента на неизвестността - ще стане ли, няма ли да стане...
А моля те, никога неизвестноста никога не ми е била тръпка в смисъл нали ви казах рядко ама качествено го правя т.е. края е известен.
Шегувам се ,разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт