За брака в секса

• 43 242
  • 547
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив / София

фам, права си естествено, но има голяма доза тръпка във флирта, именно защото знаеш, че няма да стугнеш до края Wink

Чакай сега. Аз не съм твърдяла, че не обичам да флиртувам. Обожавам да флиртувам.
Правила съм го. Правя го почти постоянно с мъже в моето обкръжение. Естеств. не такива, които са мъже на мои приятелки или пък брат на мъжа ми, напр.
Нямам нужда да стигам до края. Макар че се е случвало. Просто ми е удоволствие самият флирт.

Но предния ми пост беше по отношение на връзката /обвързването.
Двете неща са различни.

# 151
Брака в секса... Нали лодката на любовта се разбивала в бреговете на битието. Та и секса... и с него така.

# 152
Брака в секса... Нали лодката на любовта се разбивала в бреговете на битието. Та и секса... и с него така.

Е, добрите кормчии избягват бреговете на битието....
И се насочват само към бреговете на удоволствието.    Laughing

# 153

Е, добрите кормчии избягват бреговете на битието....
И се насочват само към бреговете на удоволствието.    Laughing

ох....нямаше да мога да заспя без блясъка на тази мисъл. направо съм засипана от цял водопад от падащи звезди.

# 154
ох... не ми е работа, но пък кво ще стане , ако не репликираме нихилистично, или това е начин да блеснем с реализъм. Къде ви е лелеяното лицемерие, ето има тема даже за това, че тук то царяло, пък все друго виждам... странно. Sunglasses

# 155
форчън, мда, ладията се плъзгаше като шоколадова струя върху карамелената глазура на сватбена торта и всеки опит да бъде облизана, водеше до още една капка в морето на удоволствието.

---------------

в темата за лицемерието се изказах - задължително е.

# 156
   А кормчията бавно тласкаше ладията по шоколадовите води... със забързване в подходящите моменти.

# 157
  • София
Аз от кулинарство и сладкарство не разбирам, кажете си го как си требе.  Mr. Green

# 158
Наблюдаваше я страстно как чисти с прахосмукачката и констатираше колко е секси с домашния анцунг вече я виждаше гола ,звънна телефона отново бяха от банката " мамка им с този кредит " ,после на нея и звънна свекървата да даде нареждания "какво ,как и кога" изслуша я  и каза "благодаря мамо ,безценни съвети "  и тръгна да слага масата за вечеря ,когато той нетърпеливо я награби ....

# 159
  • София
Ааа, това вече е друго.  Laughing Ако махнем свекървата и кредита - чудничко ще е.  Joy

# 160
не пипайте свекървата и банката, те са задължителен атрибут от ежедневието.

държа за уточнение обаче, за награбването  - така отпред ли, качи я на масата, или отзад , докато кълцаше лук на плота. много ми е важно.

# 161
  • София
Наблюдаваше я страстно как чисти с прахосмукачката и констатираше колко е секси с домашния анцунг вече я виждаше гола ,звънна телефона отново бяха от банката " мамка им с този кредит " ,после на нея и звънна свекървата да даде нареждания "какво ,как и кога" изслуша я  и каза "благодаря мамо ,безценни съвети "  и тръгна да слага масата за вечеря ,когато той нетърпеливо я награби ....

Ах, ти, майсторке на късия разказ  Flutter

# 162
А когато основно мъжа чисти с прахосъбирачката, кво правим?    Mr. Green
Щото на жената хич не й е "секси" страстен ....Все пак не е Фреди Меркюри....    Laughing

# 163
Лигли... smile3534
Слънчева, ми да аз съм за романтизма такива приземявания ме дразнят. Crossing Arms

Краси, не барай Фреди, той  беше гей. Grinning

# 164
Да, ама готин гей!   Grinning
Как му отиваше прахосмукачката...... 

Общи условия

Активация на акаунт