За брака в секса

• 43 251
  • 547
  •   1
Отговори
# 165
да, отиваше му. и отпред, и отзад.

# 166
  • София
А когато основно мъжа чисти с прахосъбирачката, кво правим?    Mr. Green
Щото на жената хич не й е "секси" страстен ....Все пак не е Фреди Меркюри....    Laughing

Аз прахосмукачка и парцал не барам вкъщи. Всеки път, когато мъжът ми чисти, ми действа като афродизиак, много ме разнежва и докато се поклаща с прахосмука, набързо го обарвам и отпред и отзад. Но гледам да не го разсейвам много-много, че да си свърши добре домакинската работа.  Naughty

# 167
А на мен винаги са ми били повече от отблъскващи снимчиците на мъже голи по престилка или с прахосмука  Whistling Може би - защото предпочитам арогантната мъжка и първична сила  Joy /успях ли да се включа в ентелектуалния привкус на темата от няколко страници назад/

# 168
не пипайте свекървата и банката, те са задължителен атрибут от ежедневието.

държа за уточнение обаче, за награбването  - така отпред ли, качи я на масата, или отзад , докато кълцаше лук на плота. много ми е важно.
Отзад... като я видя с каква любов приготви шопската му салата и извади запотената бутилка с ракия от хладилника я хвана за небрежно вързаната с ластика на детето опашка  и я придърпа към себе си , въпреки ,че едва издържаше първо внимателно отстрани на безопасно място ракийката ,обърна я и я погледна в очите  промълви "Обичам те " тя моментално се пренастрои все пак е видна ССФ от прилежна домакиня и нежна съпруга се превърна в дива и изгаряща от страст к...

# 169
божичко, а още е вторник.
не знам до петък докъде ще ескалираме с брака в секса.

# 170
  • Варна

държа за уточнение обаче, за награбването  - така отпред ли, качи я на масата, или отзад , докато кълцаше лук на плота. много ми е важно.
Отзад... като я видя с каква любов приготви шопската му салата и извади запотената бутилка с ракия от хладилника я хвана за небрежно вързаната с ластика на детето опашка  и я придърпа към себе си , въпреки ,че едва издържаше първо внимателно отстрани на безопасно място ракийката ,обърна я и я погледна в очите  промълви "Обичам те " тя моментално се пренастрои все пак е видна ССФ от прилежна домакиня и нежна съпруга се превърна в дива и изгаряща от страст к...

И в тоз' момент, сластен, карамелен, някой викна:
 - Мамоооо, какво ще ядем?!
Туй еспешъли за Фортунева го вмъкнах, с молба да пусне петъчна тема: "Необходим ли е романтизмът тук?"

# 171
предлагам да се упражняваме до петък върху кухненската маса, бар-плота, кой там каквото си има, докато децата са на училище, че да не чуват звуците, съпровождащи паркирането на ладията в брега.
петък - ден за споделяне Party

# 172
 Crazy Какви са тия кулинарни сексове, бе???

# 173
как какви Shocked
по краси  Flutter

# 174
Ментова не мъ дразни, тъкмо ми минава тахикардията вече. Laughing
Щот ме приземявате сегИ ще се въздигна с няколко есемеса отпраВЛЕни към мъжО.
 Crossing Arms

В стил:"очите ти са черен ад,
устните ти -швейцарски шоколад!
абе казано на кратко ти си нещо адски сладко!!!

М,м,?!

Нек ви...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Whistling

# 175
как какви Shocked
по краси  Flutter

Абе, позачудих се това на Илиана дали не е копнат цитат от архива на Краса, но си замълчах!

# 176

държа за уточнение обаче, за награбването  - така отпред ли, качи я на масата, или отзад , докато кълцаше лук на плота. много ми е важно.
Нещо такова, а Mr. Green?
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=la%20tortura&source=web&cd=1&ved=0CCoQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DDsp_8Lm1eSk&ei=dEZoT-DUCKLS4QSd2L2WCQ&usg=AFQjCNHHWxXxGfOYJCwPAZ-7c0UcnRt-AQ

# 177
мъка, мъкааааааааааа
няма измъкване дори за секс от плюскане и кухнята.

сега чакам рецептата за излизане от брака в секса , нещо такова - 5 грама целувчени торти, разбити и оваляни в кокосов прах шоколадови крилца от синигерче, 34 грама син'о сирене, посипано с мус от карамфилови листенца и 2 стръка сварени незабравки.

ето, шанталчето бързо схвана  Twisted Evil

# 178
На тоя латинос ще му дам, признавам си Embarassed

# 179

държа за уточнение обаче, за награбването  - така отпред ли, качи я на масата, или отзад , докато кълцаше лук на плота. много ми е важно.
Нещо такова, а Mr. Green?
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=la%20tortura&source=web&cd=1&ved=0CCoQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DDsp_8Lm1eSk&ei=dEZoT-DUCKLS4QSd2L2WCQ&usg=AFQjCNHHWxXxGfOYJCwPAZ-7c0UcnRt-AQ

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт