За брака в секса

• 44 299
  • 547
  •   1
Отговори
# 180
На тоя латинос ще му дам, признавам си Embarassed
какво точно?

ти веднага - давам.
първо се пита за зодията. после за колата. накрая - след размисъл, задължително , все пак трябва малко да му подгрее на човека от чакане - даваш, там, каквото ти душа отпусне.

# 181
  • Варна

В стил:"очите ти са черен ад,
устните ти -швейцарски шоколад!
абе казано на кратко ти си нещо адски сладко!!!

М,м,?!

Идосвате мъ - аз съм на диета, а тази тема ме дразни в последните си страници - сладкарски!

"очите ти са кат' петмез,
устните ти - ябълки с овес!
абе казано троснато - за мен и в петък ще е постното!!!"

# 182

В стил:"очите ти са черен ад,
устните ти -швейцарски шоколад!
абе казано на кратко ти си нещо адски сладко!!!

М,м,?!

Идосвате мъ - аз съм на диета, а тази тема ме дразни в последните си страници - сладкарски!

"очите ти са кат' петмез,
устните ти - ябълки с овес!
абе казано троснато - за мен и в петък ще е постното!!!"

това по краси ли е? нещо по-засуканко така , нямаше ли? с нейните рецепти се оправяли, казват, кръвно, задник, и не трябва да си купуваш крем за лице. с тоя петмез....не знам. високото кръвно ти е в кърпа вързано.

мини на пост и молитва. иде великден.

# 183
Ах, слънчева, колко добре сте ме опознала... Hug
А латиноса от клипа е като мъжът на Краси - гледка през прозореца и фантазира как младата съседка реже лук голичка, докато тя спи Laughing Mr. Green

# 184
Ментова, съгласих съ, ще страдаме заедно /ти зарЪД диетата, аз зарЪд друго/, но с романтизъм. Grinning
 Те такъв:

Скрит текст:

Ми кво.. пък. Flutter

# 185
Е, къде е мъжа с прахосмукачката  Crazy
Пиши по темата, моля ти се!

# 186
  • София
стига толкоз сладко бе, кръвната захар сигурно вече е в небесата! Толкова сладко, та чак нагарча!   Crossing Arms

# 187
стига толкоз сладко бе, кръвната захар сигурно вече е в небесата! Толкова сладко, та чак нагарча!   Crossing Arms

Да минем на боба тогава - да освободиш напрежението?  Joy

# 188
  • София
аха, бобът, обаче, създава напрежение, при това доста миризливо!

# 189
аха, бобът, обаче, създава напрежение, при това доста миризливо!

Е - нима телесните миризми не са афродизиаци?

# 190
  • София
Естествените телесни миризми. Тези, под въздействието на боба, не спадат към тях.  Mr. Green
Ама и аз к`ви ги пиша - не ми ли мирише на чистичко и приятно, забравям за всякаква романтика!

# 191
  • Варна
Естествените телесни миризми. Тези, под въздействието на боба, не спадат към тях.  Mr. Green

Уффф, бе...сега може и спор да тръгне, а дано не тръгне!

Фортунева, аз лакома не съм - онзи изоставащ младеж ми е симпатичен, мдааа...

# 192
Те са двама изоставащите , казвай левия или десния, да знам дали ще ми остане нещо Crossing Arms

# 193
Китке - казваш двама и аз зяпам снимката в подписа ти и веднага си помислиш - че питаш на кой от двата фотьоила да го направите  Joy

# 194
Китке - казваш двама и аз зяпам снимката в подписа ти и веднага си помислиш - че питаш на кой от двата фотьоила да го направите  Joy

Как ще се мъчим на фотьоли , Вили? Я виж каква поляна има навън, че и море.... само да го уточним.

Общи условия

Активация на акаунт