За брака в секса

• 44 324
  • 547
  •   1
Отговори
# 195
Пък гледам и килима не е зле , може и там.

# 196
А онва кафявичкото отстрани става за хард верия предполагам  Thinking

# 197
  • София
Пък като гледам интериора, няма начин отвън да липсват басейнче и шезлонгчета.  Wink Какви работи съм гледала по забранените канали дето стават върху шезлонгите и във/около басейните.  Whistling

# 198
Пък като гледам интериора, няма начин отвън да липсват басейнче и шезлонгчета.  Wink Какви работи съм гледала по забранените канали дето стават върху шезлонгите и във/около басейните.  Whistling

smile3560

# 199
  • София - Рим и обратно
Не прочетох темата, но по същия въпрос разсъждавахме с мои приятелки последно наскоро. Аз лично, единствено и само тук съм чела за някакви супер консервирани сексуални трепети след ....найсет и двайсет и кусур години брак Crazy. Честно казано, с риск да обидя няколкото форумки, които постоянно го изтъкват тоя факт - не го вярвам това. Звучи добре, не ме и интересува толкова дали си вярват самите те, но за мен е художествена измислица.
Касита, смятам, че проучването е вярно - чисто биологически не е възможно сексът с един и същи човек да ти доставя удоволствие повече от 3 години, природата си е природа.
А иначе - човешко право е да се украсява и фантазира кой както си иска.

# 200
  • София
брях, значи съм в статистическата грешка! как пък, са стигнали до този извод "чисто биологически"? това авторите на изследването ли са го написали черно на бяло като извод или е нечия интерпретация?  Не за пръв път разни изследвания  се четат журналистически.

# 201
'Кафе с мед' ,
аз бих ти направила сравнение със 100 метра бягане.
Ако спринтираш и ги пробягаш за 10-11 секунди, със сигурност може и да не ти се иска повече дори да повториш.
Ако обаче тръгнеш крачка по крачка, спираш, за да се насладиш на слънцето, на цветята наоколо, или пък седнеш отстрани да си направиш пикник, и тези 100 метра ги изминеш за цял ден, усещането ще е на светлинни години .
Същото е  и в секса.
Дали ще му се кефиш 3 години и ще ти писне, или ще направиш така, че да ти носи нови и нови изживявания и емоции, зависи само и единствено от теб.
Иначе, всеки може да вярва в каквото иска!    Peace

# 202
брях, значи съм в статистическата грешка! как пък, са стигнали до този извод "чисто биологически"? това авторите на изследването ли са го написали черно на бяло като извод или е нечия интерпретация?  Не за пръв път разни изследвания  се четат журналистически.
над 20 години ли имаш брак?

# 203
  • София
запознахме се и се загаджихме преди двайсет години, известно време живеехме преди да се оженим, а официално сме женени от... шестнайсет, май станаха.  newsm78

# 204
Мислех те за по така хлапачка  Grinning

# 205
  • София - Рим и обратно
'Кафе с мед' ,
аз бих ти направила сравнение със 100 метра бягане.
Ако спринтираш и ги пробягаш за 10-11 секунди, със сигурност може и да не ти се иска повече дори да повториш.
Ако обаче тръгнеш крачка по крачка, спираш, за да се насладиш на слънцето, на цветята наоколо, или пък седнеш отстрани да си направиш пикник, и тези 100 метра ги изминеш за цял ден, усещането ще е на светлинни години .
Същото е  и в секса.
Дали ще му се кефиш 3 години и ще ти писне, или ще направиш така, че да ти носи нови и нови изживявания и емоции, зависи само и единствено от теб.
Иначе, всеки може да вярва в каквото иска!    Peace

Aбе тичането си е тичане, сексът си е секс, хайде моля те Mr. Green
Не говорим за оргазми и задоволеност, а за "брака в секса", който никак не изключва механичния /добър/ завършек.
Силната любов и сексуално влечение имат определен период.
А иначе интересното и новото можеш да го постигаш и с вибратора...казват.

# 206
'Кафе с мед' силната любов не я бъркай с първоначалните пеперудки в стомаха , сексуално желание само при вида на обекта и другите симптоми на влюбването .
Сега обичам мъжа си повече от тогава нищо ,че вече съм открила и доста неща ,които ме дразнят и не се разтапям само от присъствието му.

# 207
  • София - Рим и обратно
'Кафе с мед' силната любов не я бъркай с първоначалните пеперудки в стомаха , сексуално желание само при вида на обекта и другите симптоми на влюбването .
Сега обичам мъжа си повече от тогава нищо ,че вече съм открила и доста неща ,които ме дразнят и не се разтапям само от присъствието му.
Да де, за секса говорим, не за обичта. Поне заглавието за това говори.

# 208
Да де, за секса говорим, не за обичта. Поне заглавието за това говори.
писах по-напред жената след 30 г. е много по-сексуално активна ,удоволствието и от секса е по-голямо от преди това ,тъй че не се знае.
С по-малък стаж в брака съм и мога само да се надявам ти да не си права  Laughing

# 209
  • София
Мислех те за по така хлапачка  Grinning

Аз съм си хлапачка по душа все още и на моменти. Мерси за комплимента!  Grinning

Според мен твърде много се спекулира през последните години с този срок на годност на любовта, сексуалното привличане и др. Подозирам някои учени в гонене на евтина сензация и продажба на книги, които успокояват морално хората, че видиш ли, нормално е след три години да се облажа с чуждо, нормално е да не ме кефи в леглото, че дори и нормално е да се разведем. Направо подкокоросват хората, чупят им всички емоционални и морални спирачки! Отделно е някаква потребителска нагласа, включително в любовните и сексуални отношения, като техниката, която се чупи точно малко след обявения гаранционен срок или след няколко години, тъкмо когато започнат да излизат нови модели на пазара.  Да не говорим, че все повече хора се страхуват и са неуверени в това да градят дълга връзка, наблюдавам го най-субективно при днешните млади хора - на по трийсет и кусур години най-дългата им връзка някога е била няколко месеца, все не са готови за трайно обвързване и семейство, а за деца и дума да не става.

Общи условия

Активация на акаунт