За брака в секса

• 44 343
  • 547
  •   1
Отговори
# 285
страх ме е, че краси ще довлече един куп торти, вместо /без/порядъчна членска маса , аз няма да устоя на изкушението  Twisted Evil, и ще кача поне 2 килограма. към сегашните ми 2, вече стават 4, което е повод за минимум 4-дневна депресия и поне 3-дневен секс на заключени врати , или докато мъжът не брадяса стабилно  Mr. Green.

освен това съм с труден, тежък и непоносим характер, така че ще ви оставя да се забавлявате на спокойствие  Hug

# 286
  • Kопенхаген
слънчева*, не пречи, остави си го вкъщи и ела без него на купона  Laughing

# 287
  • София
членки - да. Обаче за членовете  Thinking... айде сега, няма да вземаме всеки член, само защото е кандидат! Требе си там някакъв ритуал за приемане, изпит!

Ми да кандидатсвам?

първо да направим задругата, да видим дали всички членки харесват идеята.

# 288
слънчева*, не пречи, остави си го вкъщи и ела без него на купона  Laughing
ъхъ, ако ми мине лошото настроение дотогава. сега съм в невъзможност, щото навън фермерите са хвърляли кравешка тор и ако си подадеш носа , все едно си попаднал в задното черво на дявола. тъкмо обаче подходящ момент да поканя всички фенки на извънградския начин на живот на гости  Mr. Green

половината си душа давам за бензинови пари и поток от анонимно щъкащи хора. освен да ида да се нашмъркам покрай магистралата, че е и близо поне  newsm78

какво стана с изпита и брака в секса Flutter

че тази вечер може да обява поправителен на  мъжа си. дайте рецепта. това там с жартиерките, и дрън- дрън  не върви, имам атрибути поне за половин секс шоп.

# 289
  • София
Вижте, моля вЕ, каква емотка изнамерих специааално за изпитната комисия

Joy Joy

Цял следобяд ме забавлявате, подарявам ви я от сърце  Hug Heart Eyes

# 290
Ще очаквам кратки репортажи придружени със снимки от срещата.

# 291
  • Kопенхаген
Aма чакайте сега, членовете на секс ли ще бъдат подложени от комисията? Ако е така то всеки ще се натиска да е членка на въпросната комисия.

слънчева* , пиши ме първа, обожавам пущинаците  Grinning Брей нещо мислителницата ми се е счупила, хич не ми идват funny идеи за оная работа  newsm78

# 292
  • София
не знам, аз за секс никъде не съм писала! Бърди ги пуска тука... едни такива... емотикончета... Wink

# 293
  • София
А такаааа, Бърди накрая натопихте, браво, браво  Laughing Аз верно, че по диагонал малко чета, ама видях по какво посрещате и по какво изпращате, та така  Laughing

# 294
 Joy
Култово беше това с ума и търъръ  Joy

# 295
  • Kопенхаген
Аз викам да си отворим тема ,, Култови фрази във форума,, и админите да я закачат в Клюкарника  Grinning

# 296
Абе има някви подобни темички, ама са тегави за четене  Wink

# 297
  • София
имаше една, трябва да е изровим - крилати безмоторни форумски фрази

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611537.0

ЧитетИИИ и сЪ радвайтИИИИ... и пишетиИИИ

# 298
  • Kопенхаген
Верно бе  ooooh! сега си я спомни, отивам да я разгърна.

# 299
О, Краса задължително я искам и аз! Значи ще спим у Танчето, щото имат много имоти те, Краса ще ни сготви, Форча ще ни забавлява с истории от прованса, Анди ще ни налива ум с опита си, а ти и аз - не знам!  Joy Ще си въртим бизнеса - магазини бол!

ааааа нЕма ме си ги такива, аз се каня само да къркам, а не да да говорЪ. Crossing Arms Къф прованса пък ся? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт