За брака в секса

• 43 243
  • 547
  •   1
Отговори
# 300
О, Краса задължително я искам и аз! Значи ще спим у Танчето, щото имат много имоти те, Краса ще ни сготви, Форча ще ни забавлява с истории от прованса, Анди ще ни налива ум с опита си, а ти и аз - не знам!  Joy Ще си въртим бизнеса - магазини бол!

ааааа нЕма ме си ги такива, аз се каня само да къркам, а не да да говорЪ. Crossing Arms Къф прованса пък ся? Laughing

Ами всеки да си знае мястото! Имаш опит с живот в чужбина - значи си длъжна да споделиш! Няма как само да те поим и ти накрая да повръщаш, къде е кяра за околните   Crossing Arms

# 301
  • София - Рим и обратно
Слънчева, да разбирам ли, че пак са те призовали при кравите и дивния селски...пардон извънградски живот Tired Hug?
Много кандидати за членки на комисията, но само един кандидат-член се обади плахо за участие,  избяга и той след емотиконите на Бърди  Mr. Green.  Отсега виждам как ще свърши всичко  Crossing Arms

# 302
Избяга не заради Бърди, която реално го улесняваше, а защото Анди подскочи - че трябва да се подбира, а не да се приема всеки!  Crossing Arms Та май тя развали купона!

# 303
  • София
Хаха, какво да подбираме при реално само един кандидат-член.  Joy А може би вече нула члена. Остава всяка да си доведе мъжа и да си ги менкаме.  hahaha

# 304
Цъ - Краса и Анди няма да си ги дадат техните и това значи ние да се минем!

# 305
  • София
Как да кажа - аз все пак имам някакъв таван на възрастта. В момента се заглеждам по мъже, в диапазона 21-23 години.  Joy Тоест шансът ми да си намеря подходящ на сбирката клони към нула.  Mr. Green

# 306
  • София - Рим и обратно
Е, Тонка, освен някое синче да забършеш ....ако ти доведат Mr. Green

В крайна сметка - женско пийване с клюки и сеир /слабителни манджи и лични вендети/ пак не е лош вариант Whistling

# 307
  • София
Кафенце, не аз предложих да се канят мъже на купона. Чисто женското събиране си е напълно окей за мен.  Peace Ама тук прокараха идеи за някакви членове, та реших като е гарга - да е рошава, демек да има агнешко. Диапазон 21-23 години.  Joy

# 308
  • София
Ми в Татковци има едно яренце, Тони, 2pac се казва  Laughing На мен интересите са ми поне 10-15 години по-нагоре, с дечица не ми се играе, ма ако искаш, позачети, дет се вика  Mr. Green

# 309
  • София
Брей, как ни тъй срам, Вили! И аз хич не щях разни членове да ми се моткат наоколо, на мен ми е по-добре в женска компания! Стига с тез мъже! Има къде-къде по-приятни работи!

# 310
  • Kопенхаген
Кафенце, не аз предложих да се канят мъже на купона. Чисто женското събиране си е напълно окей за мен.  Peace Ама тук прокараха идеи за някакви членове, та реших като е гарга - да е рошава, демек да има агнешко. Диапазон 21-23 години.  Joy
А Не!  Naughty Аз учебна газка неща да ставам. Виж, ако членовете са  45- 50 се прежалвам  Grinning
И ако може без половинки, мъжове, миУта и др. ремаркета  Grinning

# 311
Е, Тонка, освен някое синче да забършеш ....ако ти доведат Mr. Green

Направо се и сещам към кое съфорумско синчи може да се насочи ..

# 312
Слънчева, да разбирам ли, че пак са те призовали при кравите и дивния селски...пардон извънградски живот Tired Hug?
Много кандидати за членки на комисията, но само един кандидат-член се обади плахо за участие,  избяга и той след емотиконите на Бърди  Mr. Green.  Отсега виждам как ще свърши всичко  Crossing Arms

мхм #Puppy dog

мъжът ми весело и щастливо яхна колелото и отиде да възстановява физическото си равновесие сред фермите и да диша изпаренията от  кравешкия тор. много хубаво му ставало и се чувствал сред нейчъра  newsm09, боже, някои хора какво им носи радост   girluu.

аз пия млечна киселина, разтворена  във вода, за противоотрова #Silly

та гледам заформяте го много по женски. а на мен като ми заговорят  за плетки, косми и манджи  -  и ще трябва да се черпя с оцета от бутилката направо Confounded

..... Аз учебна газка неща да ставам. ....

newsm47 кефиш яко  #Silly wavey

# 313
  • София
нито за манджи обичам да говоря, нито за плетки, нито за косми. Има цяла вселена от други теми за обсъждане, ние да не сме хванати от улицата!

# 314
  • Kопенхаген
Така е теми бол: Жени говорят за мъже

Грехота е на женско парти да се говори за плетки, косми, манджи, дЯца и т.н.

слънчева* , завиждам ти направо, как искам да се отнеса в подобно местенце. Майната и на кравешката тор... Умирам да съм сред природа и зелено  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт