Уф бе:)

• 40 436
  • 456
  •   1
Отговори
# 225
  • София
а аз си мислех, че хората, които държат един на друг, не правят неща, които най-вероятно за другия ще са неприятни и дори ще го наранят. освен ако мъжът на Мира не е от онази рядка порода мъже, които нямат проблем с изневерите на жените си и др. неща. а на Мира очевидно й е неприятно такова подмятане за други жени от устата на мъжа й. едва ли мъжът й не може да се светне, нито пък тя, за нещото, наречено ревност и вярност.

# 226

Мира трябва да внесе малко яснота.

Мира най-вероятно ражда, да ѝ стиснем палци!
После ще доразвием ситуацията в семейството, ще помогнем. Grinning

Дано Мира има едно здраво бебче и да се възстанови бързо след раждането. Останалото е далеч по-малко важно. Тя жената го написа хиляди пъти. В момента най-важната мисъл в главата й е за това дете, което скоро трябва да се появи. А разните майки, паркове и мъжът й със сигурност са второстепенни. Тя акцентира върху жената и искаше да си свери часовника. Нормално ли е или не да се говорят толкова лични неща по парковете. Не че съм й адвокат, ама то стана истински панаир. Пък чак тежката артилерия и архивите. Някои даже и синтактичен разбор са направили. Мира може и да си запълва времето с подобни теми, ама явно и други хора си нямат по-важна работа. Още веднъж успех и леко раждане.

# 227
Анди, "Освен ако" - може да бъдат сто причини у тяхното семейство.  Peace
Явно е, че при тях нещата са малко по-различни. Но това не значи, че трябва да я разпнем на кръст, нали?

Изпреварили са ме, успех на Мира?   bouquet

# 228
  • София
кой я разпъва на кръст? четем си тук, интернет-роман. Едни гледат телевизионни сапунки, други интернет-сапунки!

# 229
 hahaha hahahaЧе вие си я разпнахте бре! hahaha hahaha

# 230
  • София
еее, то такъв богат материал е трудно да бъде възприеман еднозначно!

# 231
Едва ли щеше да бъде "разпната", ако се беше ограничила до "нормално ли е непозната да споделя с мъжа ми твърде лични неща за себе си", а не "ние понеже си споделяме за изневерите, та ...."
Явно под прикритието на едно незначително нещо, вмъква точно това, което я тормози.

Абе всъщност, к'во ми е зор, да се спасяват. Искат помощ, изкарват си кирливите ризи по форуми, пък после някой им крив. Айде холан  Laughing

# 232
Едва ли щеше да бъде "разпната", ако се беше ограничила до "нормално ли е непозната да споделя с мъжа ми твърде лични неща за себе си", а не "ние понеже си споделяме за изневерите, та ...."
Явно под прикритието на едно незначително нещо, вмъква точно това, което я тормози.

Абе всъщност, к'во ми е зор, да се спасяват. Искат помощ, изкарват си кирливите ризи по форуми, пък после някой им крив. Айде холан  Laughing

Това хубаво де, ама кои сме ние да я съдим? Някои хора се изказват като последна инстанция. В различните теми я пращат някой на психолог, я го развеждат. Щом е с него значи има причина. Дали чувства, дали децата, дали някаква сигурност. Какво като е "ние понеже си споделяме за изневерите". Това си е нейният мъж, нейният живот и начин на възприятие. Може да се чувства добре по този начин и нищо да не я "тормози".  Peace

# 233
argun - закълни се, че само Мира има проблеми в тоя форум, а!?? Просто тя ги пуска, другите си трайкат, казах го и в предния си пост!

От проблем до проблем има разлика.
А реакциите на проблеми като на Мира много зависят от това как ще бъдат представени.

# 234
  • София
Аз поне, не съдя, а разсъждавам върху поставения въпрос. А колкото до "кои сме ние", ами, нали знаеш приказката за млякото и котката - покритото мляко котката не го лочи. Просто има хора, които вечно живеят в някаква драма, та ако в началото печелят съчувствие, то с времето вече става някак странно.

# 235
Много се вживявате бе, едва ли има чак такъв сценарии. Темите не винаги са отражение на душевният мир на потребителите, някой просто се забавляват целенасочено и последователно.

Стискам палци и аз на Мира за леко и бързо и безпроблемно, другото не е важно.

# 236
Майсторите на забавлението във форума ги знаем поименно.
Останалите като се усетят, че са написали повече от необходимото, пишат "темата не е за мен, аз на шега, нямах какво да правя".
Щом авторката е решила да занимава форума, другите потребители няма какво да се чудят на отговорите.

# 237
  • София
Според мен щом тя прави каквото си иска с други мъже, няма право да му държи сметка и той какво прави. После, според мен той е решил да й върне малко тъпкано точно когато е най- уязвима- много бременна, не способна на свалки точно този момент, основно я дразни. Трето, разговорът с майката на площадката ми се видя съвсем нормален на мен. Водила съм пространни разговори с познати татковци по градинките, ако е ставало дума, що да не им кажа къде живея,ако е било в контекста на разговора. Не съм им го казвала с умисъл да ги каня на кафе с райбер после.
Както говоря с майки, така и говоря с татковци, не си слагам фереджето ,като приятелчето на дъщеря ми е с баща си, вместо с майка си на площадката.

# 238
Към авторката - наричаш ММ (моето мило, моят мъж) този, който си признава, че е намерил перфектната?
Но това не си ти  newsm78
И ти го признава, когато си бременна в 9-я месец  newsm78

# 239
 newsm78
Ти чете ли цялата тема? Има доста обстоятелства  Wink

Общи условия

Активация на акаунт