Уф бе:)

• 40 440
  • 456
  •   1
Отговори
# 210
Мда, пресоли манджата Мира.

Докато има безделнички /включая и себе си в епитета/ да бистрят и дробят винаги ще е пресолено. Laughing Та героиня или не темите си вървят. Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 09:26 от Fortune

# 211
Да не се окаже, че се гаври със семейството си в опит да получи малко внимание от мъжа си.

Според мен точно това намекваше Касита  Peace
/може и да бъркам, не следя изявите на Мирка, просто непракъснато налитам на писаниците й/

Нямам нерви да чета всичко пропуснато, но сериалът май си върви, а? Simple Smile Вече се чувствам част от творческия екип Wink

# 212
Не мисля, че Мира се гъбарка. Просто е прекалено искрена, а това -  както винаги и тук във форума, и в живота - ето, носи само подигравки и негативи. Всъщност съм повече от убедена, че 80% от семейните си имат техните страхове, тайни и лични истини, но просто не ги разкриват.

Какво толкова странно има у нейния брак?
Обича един мъж и се жени, ражда им се дете. Минават години и секса изостава на заден план, в един момент - спира, и то по вина на мъжа. Тя се опитва, чака, но като не се получава, а и като вижда разбиране от страна на съпруга - го намира другаде. Това, за тяхното семейство - явно не е проблем доста време. Добра майка е, грижовна домакиня и мила съпруга. НО ето - става така, че и мъжа вече потърсва нещо навън - и тук нещата стават малко тегави.

# 213
  • София
не знам, ама имам чувството, че грам уважение не изпитват един към друг. Дори не говоря за любов. Тя изневерява пред очите му, той й подхвърля реплики за други жени, не помня какво още беше... Ако беше на филм, как да е, ама за реалити ми идва много. Не разбирам, какво му е милото да изневеряваш и да твърдиш, че мъжът ти знае.

# 214
не знам, ама имам чувството, че грам уважение не изпитват един към друг. Дори не говоря за любов. Тя изневерява пред очите му, той й подхвърля реплики за други жени, не помня какво още беше... Ако беше на филм, как да е, ама за реалити ми идва много. Не разбирам, какво му е милото да изневеряваш и да твърдиш, че мъжът ти знае.

Анди, и аз късно осъзнах - но всъщност - това доказва една много силна връзка между тях, приемат се такива - каквито са - ужасно искрени и първични. Не крият нищо помежду си, нищичко. Зная, че такава връзка - се приема трудно от околните. Но познавам такава двойка, плюс гледах наскоро едно предаване по Дискавъри май беше - точно  на тази тема. Около два часа беше - в които подобни двойки обясняваха какво чувстват и защо. Много яснота ми даде.

# 215
  • София
 newsm78 не знам какво да кажа. То, хубаво да са първични, ама ако съдя по постовете й, май не са много хепи от тази първичност и откровеност. Не помня конкретни неща, защото не съм я следила какво пише, но съм останала с впечатлението за вътрешни драми и нерви.

# 216
А, не, напротив - постовете на Мира винаги са били спокойни, въпреки, че форума направо я сдъвква  Peace
Щом са заедно, щом искат и второ дете - не мислиш ли, че има нещо положително в брака им? Може да не е точно по стандарта на бг-мама, но все пак  Wink

# 217
Вили, ама то май не им е добре така. Нямаше да има тема, ако всичко беше наред. Или там запомнящите ѝ се постове по темите. Явно е, че и тежи и иска да споделя. И го прави тук, защото няма с кой друг най-вероятно.

# 218
Такива теми не се пускат от хубаво.

# 219
argun - закълни се, че само Мира има проблеми в тоя форум, а!?? Просто тя ги пуска, другите си трайкат, казах го и в предния си пост!

# 220
  • София
Какво общо има второто дете? Доста жени и мъже, особено жени, си мислят, че още едно дете заздравява брака. Друг въпрос е дали работи на практика.

# 221
Какво общо има второто дете? Доста жени и мъже, особено жени, си мислят, че още едно дете заздравява брака. Друг въпрос е дали работи на практика.

Видя ли  Laughing Правят опити да си останат заедно.

# 222
  • София
е, това много ли ти прилича на силна връзка? Защото на мен хич. а сега, тя като се кротне вкъщи с бебето, мъжът й съвсем спокойно ще си прави свалки.

# 223
е, това много ли ти прилича на силна връзка? Защото на мен хич. а сега, тя като се кротне вкъщи с бебето, мъжът й съвсем спокойно ще си прави свалки.

Анди - всяка връзка, в която хората правят компромиси и се стараят да я запазят - значи е значима. Почти съм убедена, че Мира не иска развод. Почти съм сигурна, че и мъжът не иска. Това, че е признал - може всъщност да е споделяне на неговит естрахове, сякаш да се предпази сам от себе си - като сподели, да предупреди човека до  него, защото е искрен.
Мира трябва да внесе малко яснота.

# 224
  • Варна

Мира трябва да внесе малко яснота.

Мира най-вероятно ражда, да ѝ стиснем палци!
После ще доразвием ситуацията в семейството, ще помогнем. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт