ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 46 444
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Хеей! PartyЗдравейте!Имам да пиша за 3 дни Shocked
И така:
1 piqnata vishna16.03-9 блока
2 5 хранения-8.30
                    -12.30
                    -16.00
                    -20.00
                    -23.00-стриктна пчеличка
3 нямам изкушения -инатеста пчеличка
4 тук имамзелена пчеличка
5 всичко е теглено майтап нямамерителна пчеличка
6 и водичка съм пила-водна пчеличка
7 пеличка-поет
  -закуска-палачинка с овес.трици-2 блока
  -обяд-броколи,карфиол,сирене,извара,маслини-2 блока
  -следобяд-28гр.пуешко филе ,1 мандарина
  -вечеря-28 гр филе,28 гр кашкавал,28 гр сирене +фъстъци +ябълка-3 блока
  -нощна-кис.мляко-1 бл.
8 ходих-спортна пчеличка
9 пак 7пчелици Grinning

1 17.03-9 блока
2стриктна пчеличка -5 хранения-9.00;12'45,16.00;20.00;23,15
3 няма изкушенияинатеста пчеличка
4 зелена пчеличка
5-и мерителна взимам
6 и водна пчеличка
7 поетескасъщо Grinning
-закуска-овес.ядки със сирене и фъстъци-2 блока
-обяд-гювече с печ.чушки,домати,лук,сирене,филе,зехтин-2 блока
-следобяд-кашкавал-28гр+киви+фъстъци-1 блок
-вечеря-пил.филе  на скара+домати+краставици+ябълка+захтин-3 лока
-нощна-кис.мляко-1 бл.
8 ходила съмспортна пчеличка
9 еееххх!7 ПЧЕЛИЧКИ

ПП-Кажете сега да взимам ли ядки с 2%-ово мляко или не,защото в книгата Бари казва НЕ човечица
или с обикновено сирене newsm78

1 18.03-9 блока
2  хранения-4 няма пчеличка:9.00,15.00,20.15,23.00
3 имаше изкушения-ЛАКОМ ТЪРТЕЙ Embarassed
4 и тук няма пчеличка днес Embarassed
5 за трите хранения имаше кантарче,ама за обяда-не
6 е,тук ножеш да ми пишеш една водна пчеличка
7 пчличка поетеса
-закуска палачинка с овесени трици
-2 блока
-обяд-сандвич SUB WAY-с пиле,домати,краставици,аисберг,маслини,черно хлебче с овесени ядки....ммннного вкусно!Не знам колко блока беше (май някъде около 3)
-вечеря-шопска салата-3 блока
нощна-кис.млчко-1 блок
8 днес можеш да ми сложиш повече от еднаспортна пчеличка Grinning
9 направо ме е срам да ги сметна сама Embarassed Laughing

# 106
  • Chicago/Varna
 ooooh!piqnata vishna na 16 и 17.март нямаш 8 пчелички, щото си гепнала един червен търтей с тоя много червен кашкавал Rolling Eyes за двата дена = 6 пчелички+1 червен търтей  А на 18ти..направо здраво си оплескала положението #Crazy= 3 пчелички+ трите вида търтеи  smile3512. Нооо, спокойно,имаш време да се поправиш Simple Smile
Moharet, спечели ПЧЕЛА-ГИГАНТ Simple Smile на края на състезанието ще ти махна единствения търтей. Ако продължаваш сега отново 5 последователни дни в същия дух, и нямаш търтей за убиване, ще получиш пчеличка-отличничка за  бонус #Crazy

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 05:18 от Emigrantка

# 107
  • Chicago/Varna
Сега и аз да се оплача Close Тук времето е същото като в Бг, и зимата и лятото. Обаче от една седмица, температурите са шантаво ненормални-30 градуса Март месец  #Crazy. Всичко живо ходи по джапанки и шорти. И аз реших да си извадя летните дрешки, и имах един панталон на Роберто Кавали...дето направо ще ревна сега, че като се сетя колко струваше ooooh!  Като го облякох, мъжо каза веднага да го махам, че съм мязала на ходещ кошмар,и трябвало да сложа памперс, за да ми седи добре  #Crazy. Абе на кръста не ми е толкоз широк,с едно коланче и готово, ама в задника...като наакана направо ooooh! ooooh! Ама нямам сърце да го подаря на някой. cry Добре че тая Зона не се отразява на номера на обувките, че каквато съм маниачка на тема обувки, тоя Сиърс щях да го налагам с токчетата по главата bambam

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 05:16 от Emigrantка

# 108
 Joy Joy Joy
Всеки с проблемите си. Да ви кажа да се посмеете и с мен. Аз всячески се старая да сваля сантиметри от корема, е и от дупето малко, но там не мърдам, а свалих страшно много от бюста. И вчера си слагам един сутиен, който не съм ползвала поне от месец и какво да видя- ами то няма никой в него. И мислих и умувах и накрая го натъпках с памук, че да добие форма.И като ме видя мъжът ми вика " Е, сега съм сигурен, че днес няма да ходиш по чуждо, че няма как да се съблечеш някъде. ".  Joy Е, не се събличах никъде, но поне с риза изглеждах добре.

1 -Дани1712, неделя, 18.03., 10 блока
2 -стриктна пчеличка - 5 хранения - 7ч-2Б, 10ч -1Б, 13ч -3Б, 16,30ч-1Б, 21ч-3Б
3 -инатеста пчеличка - черпиха на работа с нов вид торта, а аз категорично отказах и по-интересното е , че дори усещах леко отвращение и имах чувството, че ще ми стане гадно, ако я изям
4 -червен търтей - засега не мога без него
5 -мерителна пчеличка
6 -водна пчеличка
7 -пчеличка поет:
1-ва и 2-ра закуска -сладкиш с тиква
обяд - кюфтета от печени чушки
сл. закуска -айрян и 3 лешника
вечеря - руло с кисело зеле с гарнитура от мариновано червено цвекло
8 -спортна пчеличка - ходене пеша на бърз ход и работа
9 - дано до края успея да хвана поне една геройска
10 -общо 6 пчелички и 1 търтей

# 109
  • Chicago/Varna
Офф, Дани, ама и твоя мъж ги пуска едни  Joy Обаче това за гръдната обиколка си е много вярно. При мен беше първото нещо което забелязах, ама ме досрамя да го кажа  Blush Една позната има доста кила за сваляне,почна преди два месеца зоната, и през ден ми звънеше с въпроси милата,и предната седмица като се заговорихме и ми каза че има супер много разлика  в сутиена,и тогава й казах че и с мен беше така. Мамка му, не може ли да се храним някак си, че само там да дебелеем бе, много искам да съм дебела там,ама натурално дебела, не със силиконо-миликони  Laughing Така че значи зоната действа, и явно при повечето жени първия знак е там  newsm45 за голямо съжаление  Sad Добре поне че при мъжо не оказва влияние на други части на тялото, че тогава в оригинал щях да го  псувам тоя Сиърс  Joy

# 110
Сега и аз да се оплача Close Тук времето е същото като в Бг, и зимата и лятото. Обаче от една седмица, температурите са шантаво ненормални-30 градуса Март месец  #Crazy. Всичко живо ходи по джапанки и шорти. И аз реших да си извадя летните дрешки, и имах един панталон на Роберто Кавали...дето направо ще ревна сега, че като се сетя колко струваше ooooh!  Като го облякох, мъжо каза веднага да го махам, че съм мязала на ходещ кошмар,и трябвало да сложа памперс, за да ми седи добре  #Crazy. Абе на кръста не ми е толкоз широк,с едно коланче и готово, ама в задника...като наакана направо ooooh! ooooh! Ама нямам сърце да го подаря на някой. cry Добре че тая Зона не се отразява на номера на обувките, че каквато съм маниачка на тема обувки, тоя Сиърс щях да го налагам с токчетата по главата bambam

Ех хиих, Емигрантка, ако някой с повечко килограми те чете, сигурно язвително си казва "Да Ви имам проблемите аз!"
Защо не го снимкаш панталончето и го пускаш в ибей за продабжа или заменя и има надежда, ако не ... здраве да е

# 111
Емигрантка, няма ли на кого (шивач?) да го дадеш да ти го посмали малко. И аз хич не обичам, когато не мога да вляза в любимите си дрехи по една или друга причина. А за гърдите не ми е проблем, защото и мойте са малки... хем растат, хем се смаляват, вече хич не ми дреме, квото искат да си правят  Laughing Laughing Ама няма да откажа да пораснат малко де  Laughing Ама не ми е чак такава депресия вече, защото свикнах  Blush А и някоя умна комплексирана жена (според мен) е измислила сутиените с подплънки  Joy Joy Joy

# 112
1 -kami_pld,  18.03., 9 блока
2 -стриктна пчеличка - 5 хранения - 8ч-2Б, 12ч -2Б, 16.30ч -1Б, 18,30ч-3Б, 22.30ч-1Б
3 -инатеста пчеличка - този път нямам прегрешения
4 -червен търтей - пак ядах хляб
5 -мерителна пчеличка тази пчеличка е винаги до мен
6 -водна пчеличка над 1.5 л вода
7 -пчеличка поет:
закуска-яйце+хляб+сирене
обяд - праз+пиле+зехтин
сл. закуска -айрян+фастък
вечеря - скумрия+ябълка+салата+зехтин
преди лягане-кисело мляко+маслини
8 -спортна пчеличка - ходене пеша
9 -  дано си хвана и една геройска до края на състезанието трябва повече да се постарая
10 - 6 пчелички и 1 търтей   newsm44

# 113
Здравейте момичета. Изпуснах ви и гледам състезанието тече с пълна сила. smile3501
Пожелавам ви отлични резултати. Покрай вас и аз започнах да си пиша всеки ден какво ям, колко вода пия Laughing
Хубав ден  bouquet

# 114
Вчера тотално ме нямаше никаква.. дали съм хванала нещо е пълна мъгла  Rolling Eyes

1.  MeRiTo, 18.03 - неделя; 9 блока.

2. 4 хранения
10:30 - 3 блока
14:30 - 2П + 1В?! (тук забравих да си изям плодчето накрая.. ooooh! )
20:00 - 3 блока
22:30 - 1 блок
Нямам си стриктна пчеличка, защото храненията ми са 4. Sad

3. Лаком търтей - шоколад 4-5 блокчета  ooooh!

4. Зелена пчеличка.

5. Мерителната пчеличка. И нея имам ли я, нямам ли я?

6. Водна пчеличка.

7. Хайде на пчеличките поети:
Закуска - пилешко месо + печени чушки + сирене + яйце + (1 грейпфрут + 3 ореха).
Обяд - 2П риба + салата айсберг 1В (тук е забравения плод).
Вечеря - 3П риба + печени чушки 1В + ябълка + 1/2 портокал.
Преди лягане - кисело мляко + орех.

8. Спортна пчеличка - тренирах (тук съм инато същество, колкото и да съм болна).

9. Нямааа. Sad

10. Според мен днес улових 5 пчелички и 1 лаком търтей.  Tired

Емигрантка, с този мой забравен плод какво правим? Много ми е странно някакво. По тая логика идва, че яденето ми не е било по зоната?

# 115
1 roksi12-17.03-събота
2 хранения-5 получавам стриктна пчеличка- 8ч:13ч:17.30ч:20ч: 23ч
3 нямам изкушения-инатеста пчеличка
4мерителна пчеличка -нямам - или имам ,незная да ли се смята защото ми ги премери готвача на заведението в което обядвахме
5зелена пчеличка
6водна -нямам
7пчеличка поет

зак-сирене-котидж+пушена сьомга+ябълка+маслини:обяд-краставици+домати+зехтин+печено пил шишче+бадеми:сл.з.-к.мляко+бадеми:в.-китайско зеле+печен пипер+1/2ябълка+пил. месо+масини:к.з.киви+бадем+шунка
8водна пчеличка -пих доста водица
9спортна -нямам ,имам около4-5пч.

# 116
  • Chicago/Varna
roksi12, щом готвача ти е мерил храната, значи имаш пчеличка Simple Smile= 6 пчелички. До сега имаш само 2 търтея-1 лаком и 1 червен
MeRiTo, ти докато яде шоколада мислеше ли си с какви очи ще докладваш в съда??? За сега май си шампионка с лакомите търтеи  Joy А за забравения плод... по лошо щеше да е, ако беше забравен протеин, така че ти се опрощава Simple Smile
kami_pld добре си, плахо плахо вървиш на пред Simple Smile
MeRiTo`,ZoniRai , панталона ми си мислех да го дам на шивачка Simple Smile В кръста както казах не е зле,ама задника  newsm78 не знам дали могат да го оправят, че едната страна от горе до долу е в едни бродерии, и ще трябва да питам дали ще може да стане:) Иначе изобщо не мисля да го дам или продам, абсурд, ако трябва ще ми мухляса в гардероба,ама няма да си го дам Simple Smile

# 117
emigrantka,кажи ми моля те нещо по въпроса за ядките с мляко 2 % и нормално сирене.Виждам,че всички пердашите допълнителни мазнини,а пъ Бари друго вика... Rolling EyesИ аз вече не знам!Да не би затуй вие да слабеете повече,а? #Cussing out

О,извини ме за пропуснатите търтейчета,бях забравила,че кашкавала е червен,нищо,че е нискомаслен Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 15:51 от piqnata vishna

# 118
  • Chicago/Varna
piqnata vishna за ядките-Сиърс казва, че ако са пълномаслени храните, в тях си ги има мазнините. Но и никъде конкретно не казва да не се взимат допълнително мазнини. И според мен това са различни мазнини, и аз си ги взимам, както и мъжо. Така че нямам конкретен отговор. Ако питам в зоната, сигурно ще ми кажат, че не е нужно да се добавят други мазнини. Както си решиш, но според мен не е лошо да си добавяш  по няколко сурови бадема или маслинки  на всяко ядене. Ама спокойно с това слабеене,малко по малко ще стане. Взима време, но най важното е, че е здравословно  Hug Само си помисли колко време са се трупали тия мазнинки, сега им трябва същото време да се стопят Simple Smile Иначе има ли разлика в това как се чувстваш, в смисъл наспиваш ли се по добре, или да почваш да се чувстваш по енергична, знам ли, нещо, някаква разлика?

# 119
  • София
Ееееее ... успокоих се вече като ви прочетох   Blush

Значи и моите цици съвсем се смалиха последните две седмици. Ама аз си знам, че отслабвам ли - първо от там се започва, а гъзЕто последно отслабва. А като надебелявам, първо гъзЕто и накрая циците едва едва.
Поне е знак че и аз ще отслабна малко зарад тая Зона Simple Smile
Да се оплача - онзи ден си открих ужасна грешка в сметките - изварята я ядах по 28 гр за 1Блок, пък то било двойно  Shocked голям съм заплес. Уж чета и препрочитам всичко.

Поздравявам всички ви за стиктното спазване на диетката. Надявам се че наближавам и аз вече Зонатааа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт