Жената Козирог 3

• 40 694
  • 637
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!

Честит празник Благовещене!Нека животът ни  да е щедър  на благини и добри вести!
Незабравяйте да сложите парички в джобчето, за да не ви завари неподготвени кукувицата  Wink  днес.  Пожелавам приятен слънчев ден, аз излизам сред природата да чуя кукувецата  Hug

# 166
  • Kопенхаген
Весел и усмихнат ден!

Честит Празник!

Според Православния календар, празникът Благовещение се отбелязва като Ден на Майката.

# 167
  • Бургас
Честит празник и от мен!!!

Този християнски празник е свързан с най-голямото тайнство - зачеването, може би и затова в центъра на Благовещението са жените и майките.

Много благи вести ви желая  Hug

Хубав ден! Hug Simple Smile

# 168
  • Бургас
Raulista, добре дошла! Simple Smile

# 169
  • Бургас
БЛАГОВЕЩЕНИЕ

Прохладен лъх от ангелско крило,
                о ангел, о дете,
зефирен лъх от ангелско крило
сред зной облъхва моето чело;
отпаднал ме лелее нежен сън...
Зора се зазорява вън.

Мелодия неземна сред нощта,
                о песен, о дете,
мелодия вълшебна сред нощта
лелее и приспива мисълта:
зора се нова зазорява вън
и празничен се носи звън.

Душата ми тъгува и мълчи,
                о сълза, о дете,
душата ми бленува и мълчи -
и тихо капят сълзи от очи:
аз слушам празнично тържествен звън
през утрен сън, уви, през сън...

П. К. Яворов

# 170
  • В близката далечина...
Честит празник, мили момичета!

# 171
Айде още едно рогато в темичката. Много ми харесва какво се описвате. Изчетох първата тема и доста се смях тогава, втората до половината и я бях оставила, че нямаше никакво развитие известно време.... И днес поглеждам-нова темичка, добре, добре ....
Да се представя накратко- януарска коза, ината, черногледа...Ей няма друг такъв песимист, значи....все на-лошия вариант се мисли /уж да съм подготвена за него Cry/ ooooh!
 Вечната депресия, винаги замислена, много мълчалива.... Виждам, правя си изводите и не коментирам.... Забавям, но не забравям... Tired... Та така в спор, мога да изтъкна нещо, случило се преди години, което останалите са забравили. Съответно винаги си МИСЛЯ, че АЗ съм правата и до последно си държа на моето...и в края на краищата така ги извъртам нещата, че пак аз да изляза правата- като котките съм-не падам по гърб... Laughing
Живея си в моя си свят, нещо този тук ми е прекалено скучен и сив... До болка изстрадал романтик-вярвам в любовта и че всичко е възможно, ако има желание и от двете страни, но...малко хора/ мъже/ мислят така. Sad
За някой неща съм доста импулсивна съм-все се съгласявам за нещо и после почвам да премислям какво, защо и т.н...... и може и да съжалявам за взетото решение- точно заради това почвам после да се отмятам.... И точно поради тази причина цяла година късах с гаджето си- ту се субирахме, ту се разделяхме Embarassed измъчих го горкия човечец и в края на краищата не сме заедно newsm45/засега/....знам ли какво ще ми хрумне след 2 седмици....
Сдържана съм, не мога да си изразям много, много емоциите...тая всичко в себе си..И накрая  ми иде..... #Cussing out
Приятели малко, трудно мога да нарека някой с тази дума- определено минават години... но не на всеки мога да споделя определено нещо. Предпочитам мъжете за приятели, макар да е опасно това приятелство, защото от другата стана може да си мислят други работи...-жените са ми малко лицемерни и не може да им се има доверие.
Не обичам самотата, не мога и не издържам да съм самичка. То няма ли кой д ат те гушне вечер, не е живот... Rolling Eyes
Оххх...още доста мога да попиша, ама айде да не се уливам като за първи път и да не ви доскучая. После пак...

# 172
Здравейте момичета ....Първо честит празник и от мен. Нека всеки ден за вас е пълен с благи вести  и усмивки Hug
На новите козички добре дошли   bouquet
Мон... стихотворението наистина е прекрасно, но и много тъжно  Cry Върна се мааааалкичко назад и се поставих на мястото на поета.
Относно приятелството да се разпиша и аз...имам много малко, но за сметка на това истински и верни приятели. Трудно допускам човек до себе си, къде за добро къде за лошо. Общо взето повечето ми приятели са от детинство, малко са новите попълнения  Laughing
А пък за депресията какво да ви кажа...тя си ми е вечен спътник  Joy Мога с часове да стоя самичка и да мълча и да си гледам някъде сред природата, да мисля, да премислям върху всичко което ме мъчи.

# 173
Честит празник и от мен  Hug
Сдържана съм, не мога да си изразям много, много емоциите...тая всичко в себе си..
И в това се разпознах.. а вие? При мен накрая избива на някъде и другите се чудят от къде им е дошло  Rolling Eyes

# 174
Честит празник!
Сега видях една нова тема и да ви питам вас - имате ли интуиция или се доверявате само на хладния разум?

# 175
  • Бургас

Относно приятелството да се разпиша и аз...имам много малко, но за сметка на това истински и верни приятели. Трудно допускам човек до себе си, къде за добро къде за лошо. Общо взето повечето ми приятели са от детинство, малко са новите попълнения  Laughing

И при мен е така...  Hug Hug

Сега видях една нова тема и да ви питам вас - имате ли интуиция или се доверявате само на хладния разум?
Имам.
Много силно развита при това.
И почти никога не ме лъже.

# 176
имате ли интуиция или се доверявате само на хладния разум?
Имам, чак е стряскащо на моменти. Не винаги се доверявам обаче. Като почна да мисля и ...  ooooh!

# 177
Честит празник!

Определено залагам на интуицията  Naughty...до сега в много малък процент от случаите ме е подвеждала...повечето пъти се оказвам права. Особено когато става въпрос за хора...много пъти мъжа ми се е сърдил когато изразя мнение за някой и дори сме спорили защо съм толкова негативна, но след време се уверява в думите ми и интуицията ми отново е вярна  Peace

# 178
Честит празник!
Разумът понякога ме подвежда - интуицията никога Naughty

# 179
Здравейте отново, момичета.

Относно интуuцията - адски силна и до болка точна. ooooh! Никога не ме е подвеждала. Иначе винаги давам приоритет на сърцето над разума. Добро, лошо това е положението. Laughing

Колкото до чувствата, както и всичко останало съм човек на крайностите. Аз във всичко съм така. Като ми е весело пея, подскачам, подсвирквам си, абе всички разбират че ми е кеф. Mr. Green И обратното, когато ми е криво сълзите просто си текат като река и почти нищо не може да ги спре.
Очудвам се че толкова хора тук са точно обратното.. аз съм януарска коза, ако има значение. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт