Жената Козирог 3

• 40 631
  • 637
  •   1
Отговори
# 330
Много обичам да организирам нещата , особенно събития - удоволствие ми доставя и то голямо , не го считам за тежест , дори бих се натиснала аз да я свърша тази работа Wink .

Скоро бях на театър с една добра дружка - всичко бях планувала , дори марулата бях измила преди да тръгна за театъра - остава само да я приготвя салата като се върна . Отидох на време ( леко подраних   Simple Smile ) А тя ест. в последния момент - бърза охка , нямало къде да паркира - изнервена . Шматка  Heart Eyes
Подобна ситуация ме дразни , нищо че другия човек ми е добър приятел. Изнервям се и аз , ама какво да правиш  Simple Smile

Ванина Стефанова , коя зодия си? Останах с впечетление че не си козица  Heart Eyes

# 331
 Стрелец, но Ви обичам! Simple Smile

# 332
Много обичам да организирам нещата , особенно събития - удоволствие ми доставя и то голямо , не го считам за тежест , дори бих се натиснала аз да я свърша тази работа Wink .

Скоро бях на театър с една добра дружка - всичко бях планувала , дори марулата бях измила преди да тръгна за театъра - остава само да я приготвя салата като се върна . Отидох на време ( леко подраних   Simple Smile ) А тя ест. в последния момент - бърза охка , нямало къде да паркира - изнервена . Шматка  Heart Eyes
Подобна ситуация ме дразни , нищо че другия човек ми е добър приятел. Изнервям се и аз , ама какво да правиш  Simple Smile

Ванина Стефанова , коя зодия си? Останах с впечетление че не си козица  Heart Eyes

Ванина Стефанова, извинявам се сега видях - стрелец

# 333
То на козирозите стрелците са им слабост, даже тайно им завиждат, обаче никога няма да си го признаят.

# 334
  • Kопенхаген
Ванина, относно празниците, особено личните и аз съм така, е не вдигам скандали, но пък ми е гадно когато любим човек ги забрави или пропусне, но винаги намерим начин  да изразя разочарованието си от това.

# 335
  • В близката далечина...
Лорче, съпругът ми е лъвче...но не мога да се оплача  Wink , думата ми за него е закон  Laughing , щото не искал да си усложнява живота  Joy   Joy   Joy  така разправя на всички....ама го и изпълнява  Laughing
С девите нещо не "меля брашно"  Wink
Ванина Стефанова , дано някой ден и моята бъдеща снахичка говори толкова мило за мен.....

Мила Веси, това е защото те обича , нали си му половинка   bouquet Wink
Моя казва, ме е "желателно" (разбирай почти задължително) да ме слуша защото не бил сигурен като легне дали ще се събуди  на сутринта... Joy "
Вчера се прибира и пита дали ще отида с техните да подадат едни документи, но казва аз трябваше да се разбера с теб, че като те зная какъв си ДЖВЕР... Joy
Аз имах в предвид жени лъв Grinning
Сега се сещам, родителите ми имат едни приятели.Мъжат е коза , жената е лъв...горкия направо го съжалявам...див и щастлив го прави...

# 336
Точно лъвица ми е казвала, че козите са егоисти, като искали нещо можело, обаче ако някой друг искал същото не ставало newsm78

# 337
  • not found
Така е .

# 338
Точно лъвица ми е казвала, че козите са егоисти, като искали нещо можело, обаче ако някой друг искал същото не ставало newsm78

О да имаме си доза егоизъм Simple Smile

# 339

О да имаме си доза егоизъм Simple Smile
Аз не съм съгласна, козата иска или взима нещо само когато добре е пресметнала, че й се полага.

# 340

Аз не съм съгласна, козата иска или взима нещо само когато добре е пресметнала, че й се полага.
Точно така....първо се мисли и премисля.

# 341
Здравейте!
И аз съм коза. Много си обичам зодията. Много сме добри. Работари, отговорни, точни, верни приятели, справедливи. Като недостатък само тези хубави качества често са за наша сметка. Безкрайно сме прецизни.
Мъжа ми е риба и сме на двата полюса. Аз бъбрива - той мълчалив, аз съм бърза- той бавен. Но добре, че е така нали казват, че противоположностите се привличат.
Трудно се разбирам с раци, с овни никак. Големият ми син е овен, непрекъснато сме в контра. Лъвовете също ми са трудни, искат да командват повече от мен.  Laughing
Много обичам гости и смея да кажа, че съм добра домакиня. Наистина обаче ако са канени ми е по-спокойно и обичам да се представям перфектно. Винаги се притеснявам- ще ми стане ли манджата, ще ми стигне ли. Дразнят ме децата и мъжо като започнат да похапват от храната, все си мисля, че няма да ми стигне. А обикновено остава и после дояждаме няколко дни.
С децата съм много либерална, с мъжа ми също. Искам всеки да има свобода до някъде. Не съм отглеждала децата си със строг режим, а познавам доста строги родители.
Напоследък ме е обзело едно ужасно чувство на несигурност, което много мразя. Навила съм се да си сменям работата и мира нямам. Искам нещата скоро да се уредят, за да се успокоя.
Обичам да пътувам, да разглеждам. Като ходим на екскурзии се скапвам от обикаляне, искам да видя всяко непознато кътче. И обожавам да правя красиви снимки.

# 342
Хрисима, ти сигурна ли си, че си козирог или си с такъв ник за заблуда на врага? hahaha

# 343
  • not found
Аз бъбрива - той мълчалив, аз съм бърза- той бавен. Но добре, че е така нали казват, че противоположностите се привличат.
Родителите ми са точно обратното майка ми козирог , баща  ми риби , тя по-бавничка изпипва си всичко до милиметър ,спокойно , баща ми сприхав и дърдорясващ  Whistling

# 344
  • Пловдив
Ей,момичета...къде се изгубихте Rolling Eyes Laughing Flutter

Начииии май топлото време ви е размекнало,а???Ама то след толкова бури и дъжд...

Общи условия

Активация на акаунт