Жената Козирог 3

• 40 378
  • 637
  •   1
Отговори
# 450
Аз не се сърдя, когато не е на моята, но гледам да си го постигна мълчаливо и темерутски  Mr. Green
И ината не го използвам за цупене, а ставам цяла фурия, докато не си постигна целта

Същата работа....Въпросът е, че имам нужда някой да ме окуражава. По принцип съм много уверена в себе си. Попадна ли в непознати води обаче, основно в отношение на работа, много се подтискам и депресирам, вместо да се мобилизирам. И това много ми тежи. Колкото по - големи професионалисти има около мен, толкова по - сдухано ми става. Много уважавам хората, които си разбират от работата. Ох, моето се превърна в цяла изповед, де.... Sad

За мързелаа........ооох....

# 451
Аз не се сърдя, когато не е на моята, но гледам да си го постигна мълчаливо и темерутски  Mr. Green
И ината не го използвам за цупене, а ставам цяла фурия, докато не си постигна целта

Същата работа....Въпросът е, че имам нужда някой да ме окуражава. По принцип съм много уверена в себе си. Попадна ли в непознати води обаче, основно в отношение на работа, много се подтискам и депресирам, вместо да се мобилизирам. И това много ми тежи. Колкото по - големи професионалисти има около мен, толкова по - сдухано ми става. Много уважавам хората, които си разбират от работата. Ох, моето се превърна в цяла изповед, де.... Sad

точно  Peace
Когато има специалисти около мен, осъзнавам, че не съм чак толкова добра... Освен когато съм
де... Но ако е в нова сфера или в нов колектив ми трябва време и преминавам през депресии... Трябва ми някой, който да ми каже, че ставам... Най-обичам това да е шефа  Mr. Green После неможеш ме спря като ми се вдигнат акциите....  Twisted Evil

# 452

точно  Peace
Когато има специалисти около мен, осъзнавам, че не съм чак толкова добра... Освен когато съм
де... Но ако е в нова сфера или в нов колектив ми трябва време и преминавам през депресии... Трябва ми някой, който да ми каже, че ставам... Най-обичам това да е шефа  Mr. Green После неможеш ме спря като ми се вдигнат акциите....  Twisted Evil

Хе, добре, радвам се, че има и други като мен. Много ми тежи тази ситуация! Сега съм на ново работно място и......... Embarassed Иначе да, и на мен като ми се вдигнат акциите нямам спирачки! Само, че тук се получи друго - едната колежка просто ми каза в прав текст, че нямам право дори и да мисля сама, понеже съм нямала нейната квалификация. Прави, струва, опита се да ме стъпче най - безцеремонно.

Трудно е да си Козирог, но пък от друга страна не знам да има друга толкова луда и целеустремена зодия като нашата Simple Smile Изключвам Овните, те са си авантюристи. Козирозите като че ли сме по - разсъдливи. Обаче захапем ли, не пускаме! Мисля, че това ни е най - добрата черта.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 13:50 от Coco Mademiselle

# 453
ох, аман от такива колежки...
Ако съм в такава ситуация в началото ще се скатавам и правя, това което ми кажат... Но за себе си знам, че истината винаги тържествува ако ще и след година... Това си е мазохизъм, но съм си такава... Търпя и чакам... Ако видя че не става си хващам пътя, казвайки какво мисля...

# 454
За мързела не знам дали е от аксцедента, защото и аз съм голям мързел, но току що си изчислих аксцедента и е Скорпион, ако правилно съм запомнила часа си на раждане. Излезе ми обаче луна в овен, нямам представа какво значение има луната, но и при мен е налице овенска връзка. Ех, цял живот да се чудя защо съм толкова мързелива, а то от луната било.

Въпреки, че съм вродено мързелива и аз нямам спирачка когато правя интересни неща.

Coco Mademiselle просто ти трябва време да свикнеш с новата среда и да хванеш цаката на колежката. Козирозите не сме празно думни, наистина трябва да сме сигурни в това което правим преди да обявим на света, че сме професионалисти. Много от другите зодии се обявяват за такива, без наистина да са, може би и колежката ти не е чак такъв професионалист какъвто се изкарва.

# 455
Ама много ме учудихте с този мързел  newsm78
Нима има мързеливи кози  Shocked

# 456
  • not found
Мързелът е вроден талант  Mr. Green и аз съм много талантлива  Blush

# 457
  • Бургас

Разбира се. Работохолици сме и когато е нужно, работим за трима и даваме всичко от себе си.
Обаче понеже умеем добре много неща, нямаме равни и в мързелуването  bowuu

# 458

Разбира се. Работохолици сме и когато е нужно, работим за трима и даваме всичко от себе си.
Обаче понеже умеем добре много неща, нямаме равни и в мързелуването  bowuu

ИмА, имА и мързеливи, даааа, то наистина си е талант! Мон, подкрепям напълно!
Cerera, така е, мисля, че това ни е една от най - силните черти! Винаги се стремим към съвършенство. И да, мисля, че колежката ми наистина не чак такъв професионалист, за какъвто се има. Отношението към останалите също е сред определящите професионализма черти.

# 459
Ама много ме учудихте с този мързел  newsm78

Подкрепям с двете ръце! Не мога стоя и нищо да  не правя, в смисъл да бездействам.  Освен в случаите на депресийка, ама то това не  го броя за мързел, защото си има причина.  Grinning  А при нас волята е много силно развита, така че смятам, че мързела в депресия ще отмине бързо.  Wink

# 460
То и аз не мога да стоя и да не правя нищо, но мога да си чета книга или списания с часове. Ако това се брои значи не съм мързелива

# 461
  • Kопенхаген
Девойки как да определя асцендента си?

И да ви попитам дали и на вас ви се случват онези меланхолични състояния, да не кажа депресивни?

Grinning

# 462
Според часът на раждане.
Случват ми се депресивните състояния, понякога ми се ще да им се отдам, но нямам възможност, семейството и работата хич не ми дават шансове.

# 463
Почитател съм на Мортимър Каплан:
„Мързелът не е нищо друго, освен навикът да си почиваш преди да си се изморил“  Mr. Green

# 464
Почитател съм на Мортимър Каплан:
„Мързелът не е нищо друго, освен навикът да си почиваш преди да си се изморил“  Mr. Green

Hug много полезен цитат, ще го вкарвам в употреба.

Девойки как да определя асцендента си?

И да ви попитам дали и на вас ви се случват онези меланхолични състояния, да не кажа депресивни?

Grinning
Случват ми се и си ги обичам, но и аз като THE_dilian не мога да им се отдавам често.
Постоянна радост, щастие и цветя и рози ми идват захаросано, като от време се отдадеш на здравословна меланхолия после повече ги цениш. Звучи малко мазохистко, но понякога ме избива на такава вълна

Общи условия

Активация на акаунт