. Много, много благодаря
. Мушето цяла вечер ми я пя на ушенце тази песен като излизахме
. Усещам, че това ще ни е мега хита като се организираме за караоке. Момичета разучавайте текста!

. Имаме си второ зъбче. Почнаха да никнат като гъбки, но е много смешен, защото са първия и втория горе в ляво. Но пък като се ухили светват като диамантчета.
.
Привет МАЙчета

А за уолкъра - да наистина е интересен и помага за забвление
Лек път 
, а спаначената торта изглежда вкусна 
И тази година мисля да опитам отново 
И моето педи казва, че детето трябва да е босо, но аз исках да купя обувки за навън
Днес го направих - взех и ето тези на Колев и Колев: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8522&cat=4
Може би му е някакво моментно поведение, не мисля че мъничетата ни биха предпочели друг пред нас
Ние сме най-ценни за тях 
Прибирам си ги и някак не ми се дават на други 
Иначе дрешките много се чудех дали да ги прехвърлям из приятелките, но май ще си ги пазя за следващото лапе живот и здраве.
(че обикновенно след половинчасовите ритници в главата и рев за събуждане ми трябват поне 2 часа да се съвзема)
. Най-интерсно се получава, когато е легнала по корем, но успява някак си.
3. Отваря и затваря капачка на део. Сама го откри! 
. Мисля, че Лусинда, ДеСимонка и другите мами с "послушни деца" ще ме разберат най-добре... 

. Ако успея да прочета новата тема, че се включа и по по-актуални въпроси.
, а след това беше послушна за половин час, докато станем от масата и се смя с глас на козите в зоо-къта на Веселото село. 

за следващите изпити. Ти си нашата гордост и моят пример, че "нищо не е невъзможно". Откъде ги взимаш тия сили.....

от мен. Много мъчно ми стана като ти прочетох поста. Дано се оправите по-бързо. Направо те разсипаха тия болести... и хем сте в гората... 

И на патерици: Честита месечинка! Да е все така усмихната, щастлива и пробивна в живота! 

ама няма как - като съм се хванала на хорото, ще въртя кърпата 
Днес отново е пролетно и топличко, така че най-вероятно ще сме цял ден навън...
Днес се събуди в 6 часа зверски гладна и след като си изпи млякото продължи да спи 
Нямах много избор и предпочетох тези пред Беко
Надявам се поне 2 месеца да можем да ги носим, а след това ще и купя пак ортопедични, но по отворени
Приятелките ми са доволни 
А килимчето го купих от един магазин за мебели и килими... Не кой знае какво, но идеално за Елито
Размерите са 120/160 и много ми хареса затова го взехме 

.
.
Но слетобяд ще поправя грешката си! 

..явно е въпрос и на някакъв шанс!
Майката природа ни избра на лотариен принцип с термини м. май 2011 г., но не бих могла да си представя по-добър избор на момичета, с които да споделям и ''майчиното си мляко'' 

Резултат: Кики хвана последния влак за градина и то в някакъв скапан блок, много далече от нас! Сега нова мода проблеми: Ако по-голямото ти дете е било на детска, но не чрез системата-то автоматично го има вътре, само дето ти нямаш достъп до системата и се налага да правиш чудеса от храброст, за да си регистрираш бебето за ясла
Толкова от мен за системата- да живеят частните детски градини, бабите както и гледачките на деца! 
Сега съм и купила Био Гайа-дано да се повлияе, че вече не издържам на напрежението! 

Аз също съм имала "опаковачен" момент на тази възраст - майка ми разказва как съм опаковала всичко един ден - от доматите в хладилника, през телефона.