Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 930
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/612/4310612y.jpg  

това е с 8цата
виж и по-нагоре си редактирах поста  Peace

когато ми се получаваше сивото, фризьорката, която ме прави, казваше че го постига, като слага и малко 5ца в сместа

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 12:57 от -Alien-

# 151
# 152

Страхотен цвят! Heart Eyes А косата ти е уникална!!!  Crazy Толкова е лъскава и идеално права...супер е! Heart Eyes

Само,че определено аз искам доста по-тъмен цвят.Благодаря ти,беше ми много полезна снимката,поне да видя,че с 8-ца няма да се получи желаното потъмняване.
  bouquet

# 153
  • София
Благодаря, момичета Hug
не е толкова права, от сешоара е  Embarassed

според мен трябва да се смесят няколко нюанса, за да се получи, но като цяло повече ми клони към 7ца  Peace

# 154
  • София
Малко снимки от мен със и без третиране с изсветляващия спрей. Първите 2 са със (коренът на пътя), третата е из косата без, на 7 седмици корен, т.е. спестих си едно боядисване със спрея. Simple Smile Мога и още да издържа, ако продължа да пръскам, но ми се ще да се боядисам вече, времето се стопли и ще започна да я връзвам, а и имам няколко бели косъма, точно отпред на челото, които много ме дразнят, а спреят няма как да покрие.

Снимките не са много читави, а и косата ми е за миене, но мисля, че се вижда разликата, около 1 пръст корени имам, там, където не е третирано.
Дължините в момента са ми топла 9ка ги определям, ето това:  Но все пак на 2 пъти матирах с балсам на Престиж, т.к. и от изсветляването от спрея избива леко жълто. Като гледам също става и за доизсветляване на корен от предно боядисване, както се получава при повечето тъмни коси.

Vividas, на мен с Велатон 8/03 ми стана много по-тъмна от показаното от -Alien-. Иначе много хубав цвят и коса!

# 155

това е с 8цата

когато ми се получаваше сивото, фризьорката, която ме прави, казваше че го постига, като слага и малко 5ца в сместа

Уауууууууууу, страхотен цвят. Май само 8-ца ще искам и аз  Mr. Green Какъв ти беше цвета преди това? И знаеш ли с какъв окислител смесиха боята?  Hug

# 156
  • София

това е с 8цата

Уауууууууууу, страхотен цвят. Май само 8-ца ще искам и аз  Mr. Green Какъв ти беше цвета преди това? И знаеш ли с какъв окислител смесиха боята?  Hug
Благодаря  Embarassed
преди това бях 1, най-много 2 тона по-светла; не знам за оксиданта, но предполагам, че е бил 9%;
правила съм се с 8-ца и на TIGI catwalk и пак горе-долу такъв цвят се получи, но все пак при всеки си е индивидуално
надявам се да съм помогнала  Hug

# 157

това е с 8цата

Уауууууууууу, страхотен цвят. Май само 8-ца ще искам и аз  Mr. Green Какъв ти беше цвета преди това? И знаеш ли с какъв окислител смесиха боята?  Hug
Благодаря  Embarassed
преди това бях 1, най-много 2 тона по-светла; не знам за оксиданта, но предполагам, че е бил 9%;
правила съм се с 8-ца и на TIGI catwalk и пак горе-долу такъв цвят се получи
надявам се да съм помогнала  Hug

Много дори  Hug, защото аз със сигурност ще се правя с Кюн и това беше доста добър ориентир. Между другото сега виждам, че този цвят много ми напомня твоя от снимката  Wink и е доста добър Simple Smile
Аз до сега бях все 10 мисля някъде, но последния път реших да се правя рижа, етествено цвета се отми, сега леко рижея като оттенък е. Чудя се дали ще ми стане и на мен като твоята 8-ца като имам рижавко, май по-добре ще е 8.1  Rolling Eyes

ПС: Анна Торв на аватара ти също има страхотен и подобен цвят, много я харесвам и аз Wink

# 158
  • София
Моят цвят е по-топъл от този, който си показала (и на мен много ми харесва);  да, струва ми се, че 8.1 ще е по-удачно; и на мен все си ми рижавее косата като се поотмие боята, та предполагам, че и тогава така е било  Peace   фризьорът би те посъветвал най-добре на място

ох, мечтая си за цвета на Ана Торв  Heart Eyes

# 159
Здравейте,

Намерих аз тук Колестон и след дълго убеждаване от страна на продавачката си купих 12/89...но ми се вижда безумно светло. Ама безумно. Тя каза,че нямало да стане толкова бяло,но ме е страх да се намажа. А пък искам да разкарам жълтото от косата си. Оксиданта ми е 9%....

Да слагам ли? Или да не слагам.....Може да си купя една 8.1 от Лореалските. Но не съм особено убедена колко ще ми поправи щетите.

Иначе съм с Мажиблонд 911,но много жълтее...

Давайте съвети

# 160
Alien ....и аз да изкажа възхищението си  Crazy Косата ти е просто брилянтна  Heart Eyes Ако знам,че с 8-ца моята ще стане такава веднага ще си взема  Crazy
Само,че моята и с 10-ки и 11-ки става жълтееща и непепелива  Rolling Eyes
Понякога си мисля,че трябва да мина на по-нисък номер,несуперизсвтляваща с 9-ка оксидант и така ще се получи нещо нежълто,а бежаво  newsm78
Имам чувството,че тези суперизсветляващи правят косата жълта  Thinking

# 161
  • София
Alien ....и аз да изкажа възхищението си  Crazy Косата ти е просто брилянтна  Heart Eyes Ако знам,че с 8-ца моята ще стане такава веднага ще си взема  Crazy
Само,че моята и с 10-ки и 11-ки става жълтееща и непепелива  Rolling Eyes
Понякога си мисля,че трябва да мина на по-нисък номер,несуперизсвтляваща с 9-ка оксидант и така ще се получи нещо нежълто,а бежаво  newsm78
Имам чувството,че тези суперизсветляващи правят косата жълта  Thinking
Благодаря  Hug
при мен точно това беше формулата на успеха;
тотално се отказах след като станах като пате след Мажиблонд и реших, че по-добре да е по-тъмничка, но да не е жълта  Peace имам много упорит пигмент, за който си трябва обезцветяване, а това ми се отрази пагубно на косата и така се примирих
но пак искам да подчертая, че при всеки е различно  - просто аз не се спогодих със суперизсветляващите бои или  не намерих правилната  Peace

# 162
  • София

Бях,да,но тогава се блондирах  Peace
Тя и сега не е тъмна,но не е и такава бяла  Laughing

А ти не беше ли с естествен цвят преди?Помня една твоя снимка в гръб с коса до под кръста  Crazy Незнам по какъв повод беше постната снимката,но много се възхищавах на косата ти  Blush

elfi4ka, много ти отиваше светло русия цвят. Сега не знам, колко ти е по- тъмна, но със сигурност пак си хубава.

Моят естествен цвят е светло кестеняв. Боядисвам се руса, според мен ми стои много естествено, защото съм с ест. много руси мигли и вежди.
На тази снимка съм с по- златист цвят, сега съм с няколко тона по- светла.

Alien, прекрасна коса.  Flutter

Sassie, мерси, че си проверила.  Hug Значи за мен Индола отпада като вариант.

# 163
Добре....отказахте ме и мен да се пробвам с тази боя. Ще си отлежи. ще сложа 8ичка и аз отново и така....после може дори да я оставя. Моят цвят е му 7 и 8 лятно време Simple Smile

# 164
Аз тия дни ще се боядисам с Матрикс, но ще прибавя малко коректор на Фарком.......да видим какво ще се получи, че този път си взех натурално ултра русо, а до сега само с пепелни оттенъци съм се правила и винаги е жълтеела. Онзи ден след процедурата с протеина на Афоджий, косата в корена стана пак оранжева.

Общи условия

Активация на акаунт