Мъж Телец - 7

• 68 842
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
не съм писала отдавна,но имам сериозен проблем с моето теле и не знам какво да правя. Ние живееем в различи градове и не сме се виждали от 2 месеца и той всяка седмица казва, че ще идва,а все нещо се обърква незнам какво да си мисля, зная че има много работа и както той казва като си се хванал на хорото веднъж трябва да го изиграеш до край , но почвам да си мисля че вече ме мота. Незнам как да постъпя да крещя ли, да се правя че ни ми пука или ............ и това нормално ли е за мъжете телец, аз също съм телец, но когато реша да направя нещо то се случва ведга, незнам много съм объркана и нещастна Sad

# 106
на няколко пъти му подхвърлих, че мога аз да отида, но той все ми отговаря че няма време да умре и нямало да може да ми обърне внимание, чуваме се всеки ден по телефона, но не така както преди / неспирахме да говорим по цяла нощ/ мисля си че аз ясно му показах,че съм влюбена и той ми се качи на главата и си прави каквото иска Sad

# 107
"Sesana " ето сега намерих с кой да си говоря ,колко ужасни са скорпионите и колко прекрасни са телците  Laughing

# 108
descool, едва ли аз съм най-добрата съветница, но моето мнение е, че в никакъв случай не трябва да крещиш и да се тръшкаш, нито пък да показваш безразличие. За целта първо се успокой. Насила хубост не става, казват хората... Човекът явно е достатъчно натоварен, не се превръщай в допълнителна тежест за него. Бъди ведра и приветлива доколкото можеш, не се натрапвай, не натяквай, не го карай да се чувства виновен, че в момента няма достатъчно време. И не искам да те критикувам, но не е реално да очакваш от някой, който по цял ден се убива от работа, да може по цели нощи да говори по телефона...
Мисля, че ако сега проявиш търпение, не след дълго усилията ти ще бъдат възнаградени. Ако пък не, поне ще знаеш, че си направила каквото зависи от теб. Simple Smile

# 109
Marmoset ,знам че си права но ми е много трудно да се успокоя, само  знам че искам да съм с този човек  че няма да се дам Simple Smile

# 110
  • Бургас
"Sesana " ето сега намерих с кой да си говоря ,колко ужасни са скорпионите и колко прекрасни са телците  Laughing
Дали е така само времето ще покаже. Факт е, че със скорпион не си пасвам. А телето ми ме кара да се чувствам жива, щастлива и обичана.

# 111
descool, едва ли аз съм най-добрата съветница, но моето мнение е, че в никакъв случай не трябва да крещиш и да се тръшкаш, нито пък да показваш безразличие. За целта първо се успокой. Насила хубост не става, казват хората... Човекът явно е достатъчно натоварен, не се превръщай в допълнителна тежест за него. Бъди ведра и приветлива доколкото можеш, не се натрапвай, не натяквай, не го карай да се чувства виновен, че в момента няма достатъчно време. И не искам да те критикувам, но не е реално да очакваш от някой, който по цял ден се убива от работа, да може по цели нощи да говори по телефона...
Мисля, че ако сега проявиш търпение, не след дълго усилията ти ще бъдат възнаградени. Ако пък не, поне ще знаеш, че си направила каквото зависи от теб. Simple Smile
newsm10 descool и аз мисля,че трябва да проявиш търпение и разбиране.........колкото е необходимо......щом казваш че искаш това"теле"  Wink.Според мен ако искаше да те разкара нямаше да се чувате всеки ден и то при положение ,че както ти казваш е затрупан с работа.Стисни зъби малко  newsm53 !!!И недей да крещиш и да се сърдиш,от личен опит знам,че това не е начина да се справиш с телеца  Grinning.

# 112
Marmoset ,знам че си права но ми е много трудно да се успокоя, само  знам че искам да съм с този човек  че няма да се дам Simple Smile
Ма няма да се даваш, разбира се!  Laughing Още повече, че и ти си Телец. Помисли само... сега ти е трудно, но пък после... колко ще ти е сладко  Crazy
Иначе съм съгласна с mim 3 , че едва ли иска да те разкара, просто му дай малко време.

# 113
Чудех се дали да се разписвам в темата, да не се ли, че и без това само ще оспамя, но пък от друга страна трябва някъде да излея всичките емоции, през които минавам в момента.
Тельо има рожден ден след има-няма 2 дни и съм се размислила за него. Всъщност, още от началото на май го карам на ретроспекция.
Липсва си ми и не знам къде да се дяна вече. Постоянно мисля за него, чета книга или гледам филм - все тая е, все нещо ми напомня за него, не мога да си върша задълженията нормално, недоспивам, защото или не мога да заспя, впуснала се в поредния себеанализ, или го сънувам, подобно на някакъв подсъзнателен блян или мазохистичен кошмар, просто не мога да функционирам нормално. Не е като да не е имало и други след него, но... не е същото. От никого другиго не ми се подкосяват краката така, както ми се подкосяваха от него и това ме докарва до някаква тиха лудост, защото за първи път се чувствам толкова уязвима. Погледът му, ръцете, в които се чувствах толкова защитена, допирът му, тялото му, начинът, по който ме караше да се чувствам, толкова негов си начин... Чувствах се най-красивата, най-обгрижваната, най-желаната, жена в истинския смисъл на думата, с никой друг не е същото. Старая се да не правя някакви сравнения между него и всеки следващ мъж и да подхождам с предубеждения някакви, но начинът, по който ме караше да се чувствам, разговорите... Боже, разговорите! Имах чувството, че го познавам от години, сякаш имахме изградена връзка помежду си, много странно и същевременно плашещо чувство. И едно спокойствие, една топлота витаеше около него, времето спираше сякаш. Вярно, послъгваше яко и все за глупости май(което хич не толерирам), страхлив в известна степен, в никакъв случай глупав, по-скоро изпадаше в глупави ситуации или по-скоро се правеше на хитър без да осъзнава, че няма доблестта да понесе последствията от кашите, които е сътворил; като цяло не ставаше за дълъг път, 'щото тия качества с годините се изродяват и кой знае какво щях да си вкарам в къщата,  Laughing но определен етап от живота си бих изкарала с него. Колкото да се нахраня с илюзии и като ми писне да съм с розови очила, да потърся нещо стойностно(по моите критерии).  Whistling

# 114
Темата съвсем потъна. Нищо ново ли не се случва около вас? Как вървят телешките емоции ?

# 115
Малко останахме май... А всъщност Телците са едни от най-добрите партньори и мъже.
Ако от тях вземем да се оплакваме или да им търсим недостатъци, то тогава не знам какво да кажа за други представители на зодиака, които наистина са ужасни и непоправими...
  bouquet

# 116
момичета, незная какво да правя, моето теле спря да ми вдига телефона. Всичко беше нормално вечерта си говорихме по телефона и после нищо КРАЙ!!!!!! просто не ми вдига вече 10 дни, като последните и аз спрях да званя, незнам какво да направя не искам да го загубя,но май вече не зависи от мен. Много съм нещастна...

# 117
момичета, незная какво да правя, моето теле спря да ми вдига телефона. Всичко беше нормално вечерта си говорихме по телефона и после нищо КРАЙ!!!!!! просто не ми вдига вече 10 дни, като последните и аз спрях да званя, незнам какво да направя не искам да го загубя,но май вече не зависи от мен. Много съм нещастна...

Все си мисля, че телец ако реши да прекрати ще дойде и ще каже с две прости думи така и така. Не би изчезнал без никакво обяснение, нали? Доколкото знам когато решат казват и толкова. Ама дали е така ще ни кажат по-опитните.

# 118
и аз така съм си мислила и с него сме си говорили, че ако някои реши че не иска да да е с другия или в живота му се появи друг човек,ще си ги кажем тези неща. той е на 40 години все си мисля, че не може да е толкова безотговорен

# 119
Имам повече от 18-годишен опит с Телци и мога да кажа, че когато постъпват така, те са притиснати от някой друг човек или от доста сериозни обстоятелства. Попаднали са в сложна ситуация и не намират начин да излязат от нея. С времето обаче ако става въпрос за силна и истинска любов, макар и бавно - успяват да се справят със сложните обстоятелства. Ако разбира се, любимата успее да намери сили да дочака завърналия се Телец.
Ако не ти е говорил досега за липса на разбирателство във връзката ви и сериозни намерения към теб, възможно е да става въпрос за нещо подобно на това, което писах по-горе.
Не знам какво точно да те посъветвам. Може би е добре да го оставиш седмица-две без да го търсиш, а после да направиш опит с едно съобщение (без емоции, без натиск, без обвинения или упреци), в което да поискаш просто едно кратко обяснение от негова страна за решението му. А ако не е взел решение за раздяла, това ще е начин да възстановите контактите си.

Общи условия

Активация на акаунт