Глутница кучета нападат хора в горната част на Южен парк София!!!

• 37 399
  • 985
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна

Идеята за зоополиция е много добра.  Grinning Беше крайно време. Май само в четири-пет по- изостанали европейски държави на Балканите няма такава. Албания, Босна, Македония, Румъния и България, естествено.  

Нали от тях черпим опит... Rolling Eyes

Вие да, аз не.  Laughing

Имах предвид официалната  програма за справяне с проблема. Трудно схващаш.. Thinking

# 781
Всички разбрахме, че се подмокряш от термина  "умъртвяване". Mr. Green

Всички разбрахме, че ти хлопа дъската.  Peace

# 782
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сега си поиграх да посмятам. Ако имаме един приют за 200 кучета, значи през него на месец ще минат 200 или 400 животни /в зависимост от периода за осиновяване 14 дни или 1 месец, и двата напълно безсмислени за еснафска Бг, но както и да е/. Значи за 10 000 животни в момента ще са нужни 25 или 50 месеца, или 2 и 4 години. И това, ако не се появи нито едно ново животно през това време и никой не реши да си остави дом. любимец, което на практика е абсолютно невъзможно.   Така, за една година могат да се приберат половината животни, които има в момента на улицата, но през това време има два размножителни периода с раждане на повече от 2 кученца, което означава, че 1/3 и дори само 1/4 от останалите на улицата да родят, в края на годината пак ще имаме същата бройка кучета на улицата.

Ама защо смяташ приюти, защо трябва да се строят изобщо такива, след като тези животни ще се умъртвяват? Трябва една голяма общинска ливада, заградена с ограда и това е. Писах ти - пак не си чела! Какво, да строим още 10 приюта за 60 милиона лева, които после да стоят празни, така ли?
Ти му говориш, то си знае неговото...

Защото аз живея в 21 век, Жасмин, и са се връщам в соца на 20-ти век не ми е уютно. И да ми говориш, говориш...няма да поискам да се върна там, да. А на другото му говориш, говориш, пък то не ще да пусне старата лопата.  Laughing

Мда, това е големият проблем на този спор.  Два различни свята! Старото няма как да се върне, но се отбранява до последно.

Елица, коментирам мнението на Жасмин, че един приют за 200... мастии /айде да ти направя харашото  Laughing/  е достатъчен. Сега разбра ли, каква е постановката? Но и да не си, не питай повторно, не се отнася до теб.

Хексе, аз много добре схващам, но ти нямаш никакво чувство за хумор.  hahaha

# 783
  • София
Само дето ще си останеш с фантазиите - доста хора са се заели, за да не се случи твоят сценарий.

То като гледам и доста хора са се заели да не се чипират домашните любимци и да не плащат данък
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0% … 8/303875249655277

Сигурно са против и кастрацията. И какво правим?

# 784
  • Варна

Хексе, аз много добре схващам, но ти нямаш никакво чувство за хумор.  hahaha

Може и да нямам.  Peace

Само дето ще си останеш с фантазиите - доста хора са се заели, за да не се случи твоят сценарий.

Надявам се да не се случи сценария и с приютите за хиляди кучета, и още толкова хиляди кастрирани/или не по улиците. Предполагам още толкова хора, а и повече ще се заемат да не се случи.  Peace

# 785
Защото аз живея в 21 век, Жасмин, и са се връщам в соца на 20-ти век не ми е уютно. И да ми говориш, говориш...няма да поискам да се върна там, да. А на другото му говориш, говориш, пък то не ще да пусне старата лопата.  Laughing

В 21 век хората в нормалните държави не съжителстват с улични кучета и евтаназират след 14 дни престой в приют всички неосиновени кучета.
Излез малко от България, иди виж света и пак говори в кой век живееш.  Mr. Green

# 786
  • София
Ама то има за 1000, Вселена, тя Жасмин едва ли ще бута излишните.
Голямо смятане, голямо чудо.

И яко хумор. Laughing

# 787
Е, то явно освен Румъния, цял свят живее няколко века назад.
Не ви ли е неудобно да пишете такива глупости, като в почти всяка европейска страна, след определен срок, животното се евтаназира? Те в кой век живеят?

# 788
Мдааа, чета я тази тема, защото все ми стои в непрочетените от седмици.
От цялата истерия, която тече от месец поне, установих, че се е зародила нова порода - патка задрямала. Нов вид, четящ официалните медии на властта, който го мързи да си вдигне задника дори един протест да направи срещу това, което го мъчи, но има мнение. На n-брой страници някои спорещи се сещаме да проверим колко приюта има в страната, от какво се издържат и какъв капацитет имат. Ама пък се омайва от мантрите "да освободим хората", "зоо полиция", "здрав министерски гръб" и прочие медийни бисери. Все се сещам за вица: "Колеги, не съм чел доклада, ама имам някои забележки."

Айде утре да евтаназираме  всички глутници, да си извадим от джоба /щото не е джоба на министъра, а от нашите данъци/ още няколко милиона за полицаи по домовете и да видим докъде ще я докараме? Защото днес измъдрихме зоо полицаи, след като усвоихме парите за неработещия регистър за чипиране, който би трябвало да върши същата работа без човешка намеса и заплати. А вие подкрепяйте, лайте и подписвайте петиции. Нови пари от нашите данъци за измислени дейности и длъжности, поредните схеми за кражба, докато смятаме парцели, огради и евтаназии.  ooooh!

И преди да скочите, помислете след евтаназията на хилядите кучета за месец, след колко време ще се напълнят улиците, щото контрол няма да има, докато гледаме ТВ и ахкаме как властта се "справя" с проблема. Ако си въобразявате, че зоо полицията ще проработи, вижте регистъра /ако има къде да го видите/ и чиповете, които служат за нищо.

# 789
Жасмин, какъв е капацитета на кучкарника те питам, не колко животни има в момента. Сега може да са 2, утре 200. И това, което си посочила е само за единия, а в останалите 6 приюта колко има? Или искаш да ми кажеш, че останалите стоят празни и в цял Мадрид има само 96 животни?  hahaha
За мен приют от 200 кучета за цяла София е просто смешно.
И така ще бъде след време, помни ми думата. И на никой няма да му е смешно, дори ще се чудят как сме живели в тази кочина.

Със сигурност.Проблемът е, че ще мине още много време, преди да се променят нещата.
Трагичното е, че през този период, ще има още нахапани, заразени и изядени хора, което вече ни връща векове назад, определено.

# 790
Не ви ли е неудобно да пишете такива глупости, като в почти всяка европейска страна, след определен срок, животното се евтаназира? Те в кой век живеят?

Явно в соца, според Вселена.  Laughing

# 791
malko_mishlence, нека има приюти, но какви са тези безумия за 6 млн. или пък да са с капацитет, да приютят всички бездомни кучета за 100 години напред.Защо? Нека следваме точно масовата европейска и явно работеща практика-животното в приют за определен период, ако не бъде взето-евтаназия.Къде е драмата?

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 21:01 от sorsha_

# 792
  • Варна

И преди да скочите, помислете след евтаназията на хилядите кучета за месец, след колко време ще се напълнят улиците, щото контрол няма да има, докато гледаме ТВ и ахкаме как властта се "справя" с проблема. Ако си въобразявате, че зоо полицията ще проработи, вижте регистъра /ако има къде да го видите/ и чиповете, които служат за нищо.

Ами по-добре да беше "прочела доклада, преди да имаш забележки".  ooooh!

# 793
Молете се на Бог, че не съм куче...

# 794
  • На земята, която е всъщност звезда.
Е, то явно освен Румъния, цял свят живее няколко века назад.

Не във всички приюти. В много необщински,  като АРС, не се евтанизират масово, а само отделни кучета. Те работят с холандски и немски такива, където това също не се прави. Сега разбирам, че Холандия и Германия не са в Европа.  Laughing

Явно за такива приюти не сте чували и като гледам хич не ви е неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт