Глутница кучета нападат хора в горната част на Южен парк София!!!

• 37 399
  • 985
  •   1
Отговори
# 765
Аха, ето, намерих ги и Софийските кучкарници: тук

1. Приют Горни Богров - 500 кучет; (http://arsofia.com/bg/bogrov-bg)
2. Приют район Слатина - 100 кучета
3. Приют с.Сеславци, стопанисван от Екоравновесие - 200 кучета; http://www.ecoravnovesie.com/

Дори само този на Екоравновесие, официалният общински кучкарник, с капацитет 200 кучета, е предостатъчен, ако няма улични кучета, а там се приемат само загубени такива, или от хора, които искат да си изоставят любимците.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 18:42 от Анонимен

# 766
  • София
нищо не се отваря

# 767

Оправих го, пробвай сега.  Peace

# 768
  • София
Освен  още кучета ще имаме и кучешки полицаи , които да взимат и заплати SadИскам да съм куче с индивидуална къщичка и , топличка и суха и храна за 10лв на ден и кучешки възпитател, психолог.
Моля вече понятието "кучешки живот" да бъде приемано като синоним на охолство.

# 769
  • Costa Rica
Освен  още кучета ще имаме и кучешки полицаи , които да взимат и заплати SadИскам да съм куче с индивидуална къщичка и , топличка и суха и храна за 10лв на ден и кучешки възпитател, психолог.
Завист ли долавям?
Да не би да те е яд, че на теб никой не ще да ти подари охолен живот?
 ooooh!

# 770
  • София
Завист ли долавям?
 ooooh!
За яд ме е че имам дете с увреждане за , което държавата нехае. Но то явно не е полезно за държавата. То пък каква държава щом човек в нужда не струва нищо, а едно куче е много , много важно и ще осъзнае че яде  пари за едно че и повече  деца, защото едно дете в дом се храни за 8лв.И моля те точно мен не ме коментираий

# 771
  • Варна
Завист ли долавям?
 ooooh!

По-скоро завист. Laughing
Но не мисля, че има за какво да се завижда на кучетата, предполагам пак няма да са щастливи. Tired

# 772
  • На земята, която е всъщност звезда.

Добре, Вселена, а кой ще издържа тези кучета в приютите?

Знаеш ли кой издържа приюта на  АРС?

Съмнявам се да се самоиздържат с продажбата от фен магазина си или от дарения, та КОЙ?
[/quote]

Точно от дарения, вкл. от чужбина и от таксата, която в чужбина се плаща при осиновяване на животното. Това са парите от "бизнеса" на организацията, както го нарича министърът. Може би не знаете, но много фирми подпомагат приюта не с пари, а с чували с кучешка храна. Общината е предоставила терена за приюта.

Жасмин, какъв е капацитета на кучкарника те питам, не колко животни има в момента. Сега може да са 2, утре 200. И това, което си посочила е само за единия, а в останалите 6 приюта колко има? Или искаш да ми кажеш, че останалите стоят празни и в цял Мадрид има само 96 животни?  hahaha
За мен приют от 200 кучета за цяла София е просто смешно.

eksipnos, попитах те как са изчезнали животните в твоя район?
А по въпроса, че някой трябвало да си продава апартамента и да си бие камшика, това е толкова безумно тъпо  #Crazy, че ще го отдам на временно умопомрачение или опит да се направиш на интересен.

Идеята за зоополиция е много добра.  Grinning Беше крайно време. Май само в четири-пет по- изостанали европейски държави на Балканите няма такава. Албания, Босна, Македония, Румъния и България, естествено. 

# 773
  • Варна

Идеята за зоополиция е много добра.  Grinning Беше крайно време. Май само в четири-пет по- изостанали европейски държави на Балканите няма такава. Албания, Босна, Македония, Румъния и България, естествено. 

Нали от тях черпим опит... Rolling Eyes

# 774
  • На земята, която е всъщност звезда.

Идеята за зоополиция е много добра.  Grinning Беше крайно време. Май само в четири-пет по- изостанали европейски държави на Балканите няма такава. Албания, Босна, Македония, Румъния и България, естествено.  

Вие да, аз не.  Laughing

Сега си поиграх да посмятам. Ако имаме един приют за 200 кучета, значи през него на месец ще минат 200 или 400 животни /в зависимост от периода за осиновяване 14 дни или 1 месец, и двата напълно безсмислени за еснафска Бг, но както и да е/. Значи за 10 000 животни в момента ще са нужни 25 или 50 месеца, или 2 и 4 години. И това, ако не се появи нито едно ново животно през това време и никой не реши да си остави дом. любимец, което на практика е абсолютно невъзможно.   Така, за една година могат да се приберат половината животни, които има в момента на улицата, но през това време има два размножителни периода с раждане на повече от 2 кученца, което означава, че 1/3 и дори само 1/4 от останалите на улицата да родят, в края на годината пак ще имаме същата бройка кучета на улицата.

# 775
Жасмин, какъв е капацитета на кучкарника те питам, не колко животни има в момента. Сега може да са 2, утре 200. И това, което си посочила е само за единия, а в останалите 6 приюта колко има? Или искаш да ми кажеш, че останалите стоят празни и в цял Мадрид има само 96 животни?  hahaha
За мен приют от 200 кучета за цяла София е просто смешно.

Ей, аман вече - ти или не четеш, или нямаш капацитета да осмислиш инфото - само 1 е кучкарникът за Мадрид. Другите са в околните градове, като под околен град се разбира в радиус 50-60 километра. Там мащабите са други, не е като тук. Примерно, Ескориал, също община Мадрид, е на 50 километра от Мадрид - там е втория кучкарник. Или и него да броим за мадридски? Ако така ще гледаме нещата, ако се вземе населението на всички градове в областта Мадрид, става население 6,5 милиона. И на това население, което е почти колкото България, има 6-7 приюта. По тази логика, ако се сравняваме с тях, в цяла България трябва да има общо 7 приюта за кучета.
Колкото до кучкарника в Мадрид какъв капацитет има - дала съм ти сайт - пиши им, звънни им и ги питай, като си нямаш друга работа. Със сигурност не е голям, защото там улични кучета няма. Като в момента има налични само около 100 кучета, колко да му е капацитетът - хиляда? И откъде да се вземат, като там хората не си изоставят кучетата, а улични няма? Да паднат от небето?
Смешно било в София да има само тези приюти - що пък да е смешно, ако няма улични кучета, а другите - изоставените се евтаназират след 14 дни. Няма кучета, няма приюти. Остава само 1 в София, за изоставени такива, в който хората да си оставят нежеланите домашни любимци, или пък кучета с починали собственици и това е. И така ще бъде след време, помни ми думата. И на никой няма да му е смешно, дори ще се чудят как сме живели в тази кочина.

# 776
  • Sofia

Вие да, аз не.  Laughing

Сега си поиграх да посмятам. Ако имаме един приют за 200 кучета, значи през него на месец ще минат 200 или 400 животни /в зависимост от периода за осиновяване 14 дни или 1 месец, и двата напълно безсмислени за еснафска Бг, но както и да е/. Значи за 10 000 животни в момента ще са нужни 25 или 50 месеца, или 2 и 4 години. И това, ако не се появи нито едно ново животно през това време и никой не реши да си остави дом. любимец, което на практика е абсолютно невъзможно.  Така, за една година могат да се приберат половината животни, които има в момента на улицата, но през това време има два размножителни периода с раждане на повече от 2 кученца, което означава, че 1/3 и дори 1/4 от останалите да родят, в края на годината пак ще имаме същата бройка куяета на улицата.

ако ме питате мен  - за 1 месец могат всички кучета да приберат ако искат обаче.

# 777
Сега си поиграх да посмятам. Ако имаме един приют за 200 кучета, значи през него на месец ще минат 200 или 400 животни /в зависимост от периода за осиновяване 14 дни или 1 месец, и двата напълно безсмислени за еснафска Бг, но както и да е/. Значи за 10 000 животни в момента ще са нужни 25 или 50 месеца, или 2 и 4 години. И това, ако не се появи нито едно ново животно през това време и никой не реши да си остави дом. любимец, което на практика е абсолютно невъзможно.   Така, за една година могат да се приберат половината животни, които има в момента на улицата, но през това време има два размножителни периода с раждане на повече от 2 кученца, което означава, че 1/3 и дори само 1/4 от останалите на улицата да родят, в края на годината пак ще имаме същата бройка кучета на улицата.

Ама защо смяташ приюти, защо трябва да се строят изобщо такива, след като тези животни ще се умъртвяват? Трябва една голяма общинска ливада, заградена с ограда и това е. Писах ти - пак не си чела! Какво, да строим още 10 приюта за 60 милиона лева, които после да стоят празни, така ли?
Ти му говориш, то си знае неговото...

# 778
  • София
Ако имаме един приют за 200 кучета, значи...
Каква е тая постановка ся, за отвличане на вниманието ли? Thinking
Нали имаме за 1000 песа.

# 779
  • Costa Rica
Ама защо смяташ приюти, защо трябва да се строят изобщо такива, след като тези животни ще се умъртвяват? Трябва една голяма общинска ливада, заградена с ограда и това е. Писах ти - пак не си чела! Какво, да строим още 10 приюта за 60 милиона лева, които после да стоят празни, така ли?
Ти му говориш, то си знае неговото...
Всички разбрахме, че се подмокряш от термина  "умъртвяване". Mr. Green

Само дето ще си останеш с фантазиите - доста хора са се заели, за да не се случи твоят сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт