Глутница кучета нападат хора в горната част на Южен парк София!!!

• 36 113
  • 985
  •   1
Отговори
# 810
  • На земята, която е всъщност звезда.
...точно толкова полза има от тях за един средностатистически жител на София.

Оу, ти пък! Те спасяват помиярите от нас.
Средностатистическият жител да си намери дарения и да се спасява.

И мен ме озадачава веселбата. Чакайте поне някой нов случай на изяден, пък тогава пирувайте.

Ето това например е толкова тъпо, че чак е весело. Да, определено с изчерпването си темата стана весела.

# 811
Ето това например е толкова тъпо, че чак е весело. Да, определено с изчерпването си темата стана весела.

Някой наистина се изчерпа... Ако е имало нещо за изчерпване.

# 812

Някой наистина се изчерпа... Ако е имало нещо за изчерпване.

Не, нямаше. Разкри ме. Трябваше ти време, но успя! Joy

# 813
  • София
Тъпо, остро, тва е положението, госпожа. Чакаме следващия изяден.

Иначе 10 000 помияра в приют на пълен пансион и държавна издръжка е забавлително, признавам те. Може и пенсия да им отпуснем, ако желаеш.

# 814
Тъпо, остро, тва е положението, госпожа. Чакаме следващия изяден.

Иначе 10 000 помияра в приют на пълен пансион и държавна издръжка е забавлително, признавам те. Може и пенсия да им отпуснем, ако желаеш.

да, виждам какво е положението. И нивото. И точно това ме забавлява.

# 815
Един от най-досадните за околните начини да се държиш, когато няма какво да кажеш, е да изпаднеш в словесна диария и да репликираш само за да кажеш нещо.

Вселена, не си длъжна да пишеш, ако нямаш смислена идея по темата.

А ти отдавна нямаш. Почини си, изведи кучето, пожали хората, които всъщност искат да кажат или прочетат нещо по темата.

# 816
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А да не говорим, че и в посочените страни, животните не са по улиците, но тук било много добре да се въведе "кастрирай и върни".Що?
Е, как защо, за да умират от глад и студ по улиците Tired.
Всички вие, защитници и любители на животните, не виждате ли колко страдат уличните кучета? Как може, като толкова ги обичате, да ги обричате на бавна и ужасяваща гладна смърт? Не ви разбирам, честно, или по-скоро- разбирам ви, все пак по-лесно е да надигаме гласа на милосърдието, вместо малко да впрегнем сивото вещество в мисловен процес.

# 817
  • София
Ох, Вселена, и защо не вдигнеш тъпизмите, дето ги пишеш, на висотата на положението си?
Ама нейде по-високо, да не можем да ги четем.

Помияри на улицата = още изядени хора/деца
Продължава да се работи по старата схема = още източени пари
Плюс бонус - "Зоополиция" = още кинти

Честито, драги зрители.

А дано отлагането с една седмица да е само за да ги сготвят по-лесно, ама надали.

# 818
Един от най-досадните за околните начини да се държиш, когато няма какво да кажеш, е да изпаднеш в словесна диария и да репликираш само за да кажеш нещо.

Вселена, не си длъжна да пишеш, ако нямаш смислена идея по темата.

А ти отдавна нямаш. Почини си, изведи кучето, пожали хората, които всъщност искат да кажат или прочетат нещо по темата.

Късно е за кучето. Неее, тук е купонът. Пък и вие не пишете смислени неща в момента, така че не виждам проблем.  Laughing

Виж, ако някой напише нещо ново и смислено, ще си помисля.  Peace

# 819
Май ще се справяме с тях както можем без да чакаме решенията на компетентните органи. Докато ги чакаме, може и да не ги доживеем. Затова да действаме според съвестта си и според възможностите си. А кучелюбителите нека да лаят по нас. Това няма да ни трогне.
Щом в по-свестните държави е възможно да няма кучета на улицата, значи и тук е възможно.
Видяхте ли как човекът от клипчето ги подгони с лопатата за сняг? Жалко, че не успя да утрепе поне едно. Не зная какво щеше да стане с момичето, ако този човек не беше се появил. Те бяха обградили момичето. И за пореден път ще напиша, че не трябва да се оставяме да ни обгради глутницата. Тогава става страшно. Необходимо е ние чевръсто да я прогоним още щом усетим, че е проявила интерес към нас. Мога отново да публикувам моите инструкции за гонене на кучета, ако някой не ги е чел и се интересува.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 01:25 от vl

# 820
  • Варна
vl, май общинарите трябва да се подгонят , не кучетата.
Вчера зададох въпрос, но явно никой не знае. Кой ще прецизира промените които се предвиждат? Комисия ли е създадена?
Всяка община за себе си ли ще решава как да се справя с проблема или ще се взема решение на държавно ниво?

Относно цифрата 6 млн ле. съм убедена , че ни я повтарят за да свикнем.  Laughing

# 821
Ордите кучезащитници са много по- организирани и дейни от мрънкачите по форумите. Но ти няма как да го знаеш.  В твоите представи няма да има приюти, общината няма да си върши работата, НПО ще лапат големите пари от големия бизнес, който странно как криминалния контингент не е надушил. Но за твое съжаление и масова евтаназия няма да има. Остава ти само тракането по клавиатурата. Сори. Laughing

Така е, няма как да съм по-организирана от кучкарите, защото съм майка с 2 деца, а тези, дето ходят да веят плакатите за кучетата са предимно пенсионери, младежи и разни самотни хора, които се чудят как да си запълнят времето. Нормално е те да имат повече време от мен за организации.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 19:20 от Анонимен

# 822
Сега си проверих Фейсбука - бях питала една моя приятелка, живееща в Германия, за уличните кучета, ето какво ми е отговорила:

"В Германия не съм виждала бездомни кучета. Сега преди Великден бях с децата една седмица в БГ и четох по вестниците какви ужаси стават. Потресена съм. Какво е това правителство, което не е в състояние да предпази хората от тая напаст не знам. И едно време си беше страшно, но сега явно е още по-лошо. И тука ги има тия защитници на животните дето осиновяват бездомни кучета иот Румъния и България, и които са против да се изтребват. Даже доста. Дано да го решат някак си тоя проблем. Ще ви е страх да си оставяте децата да ходят по улиците.
Успех!!!"

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 19:20 от Анонимен

# 823
В Германията евтаназията на здрави кучета е забранена от закона. Кастрацията на домашните животни е задължителна. При нас парите отиват във властимащите - общини, парламент и се краде безобразно.

# 824
 Четейки последните няколко страници, се сещам за мисълта на Айнщайн, че Вселена(та) и човешката глупост са безкрайни връзката между реални лица и събития е случайна, разбира се Mr. Green

Искам да предупредя и за новопоявила се глутница (поне пет животни) зад Факултета по математика и информатика на СУ. Живеещите в Лозенец сигурно знаят за пътечката, която минава точно покрай това място. Още днес ще подам сигнал на сайта на Еко-то, но не се надявам на нещо Tired  Алтернативният маршрут също е "зает" от "мили кученца", които преди 2-3 месеца се бяха нахвърлили върху шефката ми. За щастие, тя успяла да ги разгони с чадъра си, но други хора може да няма този късмет.

Общи условия

Активация на акаунт