Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 097
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
tesito - така е, не е трагично положението, отчитайки, че пъроначалната ми идея беше да "смъкна" тия -13 кг (такава се получи сметката) до към 15 юни, а сега е все още април. Но пък може и да се закучи последното килце (както в много други случаи с други хора) , особено ако не го смъкна до края на другата седмица, което НЯМА да е НЕвероятно. Това може да върви и на психологическа основа, не знам.... Тогава ситуацията ще се усложни от новоидващите първомайски празнци. Т.е може да мине още 1 седмица БЕЗ минусче в КГ...  Rolling Eyes А на следващия уикенд се пада Гергьовден, което е още 1 фактор действащ в посока НЕнамаление на теглото, нали?  Shocked Това ще е обезсърчително и аз още от сега се нахъсвам да не се отказвам и да му "видя сметката" на това килце ПРЕДИ празниците на 24 май, защото ако не стане дотогава, то вече почти ще си "влезна" в първоначалния план (виж по-горе) ииии.... ще излезне, че месец и половина се моткам с -1 кг, докато за предните 3 месеца "хвърлих зад рамо" цели -12! Това би бил еин голям ЯЗЪК за доброто напредване досега... защто - както съм писал преди - мислех този праг -13 кг да ми е нещо като първа фаза в общия план, като ВЕДНАГА сле изпълнението му да си преместя ЦЕЛТА с още -4 кг по-нататък. Wink Мога да кажа, че предвиждах дори по-рано да имам застой (ако такъв въобще имам) и трябваше да коменсирам с повечко спорт последната част от сегашната ми цел от -13 кг, нооооо..... това не се получава (засега)  ooooh! поради дъждовете и по други причини е трудно да бягам кросчета и НЕслучайно подметнах на Непокорна, че като че ли бе по-добре да се захвана с плуване  Twisted Evil Все едно спорта ми изостава от нивото, което си мислех, че ми трябва и ми се искаше да постигна към това време сега....  Thinking но пък мисля да го позасиля през следващите седмици!!! Peace Това е важно защото с -12 или -13 кг вече "влизам"в зелената зона, т.е. нормалното положение по Индекс на телесната маса и всяко ново намаление на теглото БЕЗ допълнителни (други) мерки би ставало все по-трудно...  newsm78 Иначе, може да стане така, че да изпълня тия -13 кг към-то месец юни и другите -4 кг ще "отидат" като цел за цялото лято... Ясно ми е, че с новите - 4 кг ще е още по-трудно, тъй като с повечкото спорт ще има и повечко мускулна маса и следователно по-трудно сваляне на КГ, защото мускулчетата тежат повече от сланинките, грубо казано - т.е. трудно да се прецени отсега как ще върви.... Не че ще е зле да стане за цялото лято това ново -4 кг, но с допълнителни мерки през април и май месец (повечко спорт е само една от тях, другата е намаляването на въглехидратите и захароносещите продукти и увеличаване на процента белтъчини по естествен път, т.е. БЕЗ специални хранителни добавки) би могло да стане до средата на лятото, примерно... Ще видим!  Peace

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 00:28 от Miami_beach

# 616
  • 1st floor
Добро утро от мен!!!   food010
е не мога да не мина от тук Hug
Ами, минавай!!!  Hug И без това, както казваш, много ни се разреди групата. Елън потъна в дън земя, Кикси си има основателна причина  Heart Eyes и липса на време, останалите ядат на корем и не смеят да се отчетат...  hahaha
Относно свалянето - за килограми не се боря. Искам да сваля още два см. от паласките. От време на време меря и ми показва още -1 , но не смея да се отчета, че не съм сигурна. Та си остават за сега така. Радвам се поне, че няма плюсове покрай тия празници!!!  Blush Добре си похапнах по Великден, днес май пак се очертава леко отклонение... Лошото е , че се задават нови и нови празници. Днес пак има РД в нашето голямо семейство. После на 06, 07 и 08 май също... Thinking Закъсала съм го от всякъде!!! Crazy Ще се тича здраво, ще се правят коремни и лицеви, то се е видяло... Joy
Маями, ще се справиш с графика, споко!!! Ти си сериозен!!! Peace

# 617
Непокорна, пак си най-ранобудна! Добро утро на теб и на всички останали!  Grinning Да, спрвих се досега с тия КГ с ваша помощ, ще се надявам така да стане и със следващите!  Flutter  Hug   bouquet Не знам защо оредяха толкова редиците тука... Не знам къде се запиляха "американките" и другите задгранични посетителки.... Може вече да са си поприключили диетките преди летния сезон и затова...  Rolling Eyes Вероятно има доста четящи тук, ама е по-добре да има и повече пишещи по нещичко всеки ден!  Peace

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 17:01 от Miami_beach

# 618
Здравейте и от мен. Аз се загубих напоследък, но временно спрях да броя. Закъсах с бъбреците, а едното дете има здравословен проблем, та и посещение в спешното направихме. Не съм се теглила, утре ще го направя. Не съм и яла много, та не вярвам да има плюсове.
Приятна вечер на всички!

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 17:11 от JLo

# 619
Здравейте!  Hug
Поздравления за хубавите резултати.
Не, неее, не сте само вие, и аз минавам всеки ден да ви чета, да ми действате мотивиращо и стимулиращо, нооо...Ц! Laughing Просто страшно много се разочаровам като не видя минус сутрин на кантара и на сантиметъра, а толкова се старая с храненето и спорта  Rolling Eyes

# 620
JLo - Стискам палци бързо да оздравееш! И детенце - също!  Peace   bouquet  bouquet  bouquet

Sunnyyyyy - Радвам се, че си тук! Не се отчайвай от 1-2 липси на минусчета... Продължавай с увереност напред!!! Като си тук и споделяш какво се случва с твойте КГ - все ще ти измислим някаква тактика за раздвижване на цифрите надолу Wink Ако се мериш всеки ден, то може да почнеш меренето на по-дълъг период - 1 седмица, примерно - тамън да можеш да отчетеш по-добре някаква разлика, че от ден за ден теглото на човек си "мърда" нагоре-надолу и може само да се стресираш като имаш 3-4 поредни малки плюсчета докато видиш че те са следвани от други 3-4 минусчета и сумарно имаш за седмицата ГОЛЯМ МИНУС (0.5-1 кг)

# 621
Аз съм си тук,от утре всичко по старому започва.Каквото  ми беше с шоколадите до днес,че моя домъкнал една камара от Франция,но от утре пак слагам край,че не е добре работата с това ядене.Бях отвикнала да ям шоколади,ама няколко дена ми е в повече....днес пак е плачевно за това няма да пиша,само да ви дразня Simple Smile лека вечер на всички!

# 622
  • 1st floor
Днес и аз не броя - първо не знам кое как  newsm78, второ не искам!!! Mr. Green
Ама утре рано съм на игрищата! Mr. Green

# 623
Добра вечер и от мен  bouquet
Днес при мен беше кошмарноооо....идва ми да се  #2gunfire....като се започне от сутринта - успах се, т.е. нямах време за чашата топла вода, от бързане си забравих приготвената за из път супа, не успях и WC да посетя....ами, ужас #Cussing out
та с тези деца като се почна МакДоналдс, бисквити, солети...не ми се смята, а и не мога Embarassed....днешният ден го отписвам от всякакви режими
Радвам се, че пак сме повече Hug
Сладки сънища на всички и до утре  bouquet

# 624
Добро утро и от мен днес си смятам всичко до тук съм 540 кал.Като се говори за индекс на телесната маса вече съм в зелената зона,с малко влизам,но все пак съм там,та нали това е целта ни,не само да изглеждаме добре,но и да сме здрави,за мен целта ще е да успея да си запазя,килограмите и формата,ако смъкна още някое кило ще е бонус Simple Smile
Нещо с водата съм много зле,спряла съм да пия,трябва да си стигна пак 2та литра на ден.За довечера ще спретна едни гърбки,че много ги обичам,а са нискокалорични Simple Smile

# 625
привет!
минавам само за бърз отчет:
петък - 800 кал
събота - 980 кал
неделя - 1100 кал

# 626
Да се отчета за днес:
з: 100гр.кисело мляко+80гр.киви+3в1=180кал.
о: 2 преп.фил.+20гр.кашк.+20гр.салам+2бисквити.+зелена салата=400кал.
сл.з. 3в1+шоколадова бонбона=160кал.
в: запечени гъби с кашкавал+пилешки крилца=500кал.
Тотал:1240 може и някоя бисквитка до към 1300
Забравих да споделя едно клипче на Руми,в което обяснява как се отслабва ефективно.Мога да кажа,че съм го изпробвала в последните 2 месеца и действа
http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar-Cvynw&feature=relmfu

# 627
Добро утроооо  bouquet
JLo, надявам се да са попреминали болестите и да оправяте с детенце Simple Smile
Sunnyyy, по някога кг. зациклят /и при мен имаше такъв период/, но трябва упорство...или по скоро - инат Simple Smile, а и може да пробваш броенет в комбинация с някоя друга диета или просто за няколко дни да наблегнеш на белтъчини и със сигурност ще помръдне и кантара Peace
did_ka, с малко ккал си изкарала уикенда, но може би е нужно и такива поредни дни да има Simple Smile
kiksi007 , днес ще отворя да изгледам клипчето, пък дано измъкна от там и нещо за себе си, да стане по-лесна и бърза борбата с кг. Simple Smile
НеПоКоРнА, Miami  Hug...загубихте се....хайде, липсвате на форума...
А сега отчет : след неделната калориина бомба, която поднесох на организма си  Embarassed , вчера изкарах на 3 ябълки и около 200 гр. кис. мляко, а за днес ще си направя протеинов ден - вече са ми готови дробчетата Simple Smile
П.П. Толкова си мечтая вече за 5-чка на кантара Sad....дано няма вече такива дни, като неделя, че иначе няма да стане

# 628
Добро утро и от мен!  Hug Ще поседна да изпия 1 кафенце тук!  kaffeetrmker_2

Нямам какво реално да отчета, може би 1 съвсем малко минусче от около - 200-300 на 1 извънредно мерене на КГ дето си правих вчера контролно (да видя дали съм се "отлепил" от застой и вървя ли в правилната посока)...  Sunglasses Не мога да го хвана съвсем точно, че ми е механичен кантара и трудно се отчита част от деление, амаааа.... и изглежда в намаление от онзи ден! Това е добре, обнадеждаващо, че до преди новата поредица празници ще мога да постигна -13 кг и през време на празниците да пробвам да позадържа нивото - което определено ще е по-лесно от сваляне!  Mr. Green

Ку не мърда кантарчето - ще му сложа 1 лупа на скалата, та да отчитам по-лесно части от деление.... Нали знаете оня виц: - Колко КГ си? - Ами, с очилата съм 75! - А без очилата? - Не знам, не виждам скалата!!!  Joy hahaha hahaha

tesito - от 2-3 дена съм (пак) без спорт! То все ми излиза по някаква по-малка или по-голяма травма или друг мед. проблем - от началото на год. ми станаха 3-4 такива! Sad А в онова клипче на кака Руми ясно е казано за КАКВО е нужен спорта!!! nuts Ще го почна пак скоро де! Надявам се!   Praynig Rolling Eyes Тииии.... как върви зелевата акция? Сигурен съм, че още преди уикенда ще смъкнеш до 5-ичка!!!  bowuu    bouquet  bouquet  bouquet

# 629
  • 1st floor
Ку не мърда кантарчето - ще му сложа 1 лупа на скалата, та да отчитам по-лесно части от деление.... Нали знаете оня виц: - Колко КГ си? - Ами, с очилата съм 75! - А без очилата? - Не знам, не виждам скалата!!!  Joy hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha

tesito, не съм влизала във форума, че вчера спираха тока и компютъра изтрещя нещо и не искаше да запали. МиУто днес го оправи. Mr. Green
Отчитам се за вчера с към 1300 ккал, 30 минути крос и нов етап от Джилиан /който ми дойде много нанагорно /.

Общи условия

Активация на акаунт