Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 095
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
НеПоКоРнА, искам и аааз... smile3514...искам крос, искам Джилиан, искам тенис Cry, знам колко по-лесно и здравословно вървят нещата, ако има движение, но.... Sad такива като мен ще се мъчат само с глад и едни гимнастики, дето преди изобщо не ги броях за спорт. Между другото и с пилатеса се наложи да мина за малко на обезболяващи...абе, спортувайте, не вдигайте тежко/за жените Simple Smile/ и се хранете балансирано, това е Simple Smile отново имаш моите  smile3501 за всичко
Miami, внимавай с травмите, дори и малките, може да се окажат решаващи в по-късен етап, но пък не се отказвай Peace, може би малко по-предпазливо, ако е по-сложен проблема, но продължавай, защото....виж какво писах по-горе на НеПоКоРнА и да не се повтарям Simple Smile
А за зелевата акция....провал Sad , това не е за мен, едва днес ми поспадна корема от тази супа. Дали пък няма да си затвърдя предположението, че качвам от зеленчуци newsm78...макар, че няма логика

# 631
  • 1st floor
tesito , не се измъчвай...щом имаш проблем, по-добре бъди по-предпазлива...Нещата ще се получат дори и по-бавно. Peace Важното е да няма негативни последици, пък когато - тогава...

Да си покажа по-новия вариант на паласките.  Mr. Green Това след тримесечно броене и спорт. Жалко, че нямам снимка от преди НГ, да може да видите разликата, щото така няма да ми повярвате каква бъчвичка бях  Mr. Green . Качеството е ужасно, защото се самоснимах, но поне съм успяла да хвана въпросното място в кадър...  hahaha

Сега се боря за поне още 1-2 см от обиколката на паласките. Ще стане и това някой ден!!!  Crossing Arms

# 632
tesito - Абе не съм се отказал, поддържам нахъсване за спорта, щото знам, че съм назад по тоя показател...  ooooh! Ще наваксвам значи... С умерено увеличено натоварване, де!  Peace

Непокорна - Ти си готова вече за летния период! Поддържай доброто ниво!  Sunglasses

# 633
здравейте!
tesito , малко ми бях калориите за сметка на вълненията. Просто така се получи  Rolling Eyes
калориите ми са почти изцяло от шоколадови бонбони  Embarassed да речем, че карах на шепа бонбони на ден
вчера също не ги докарах много -  към 1000 кал (сокове, яйце и варено пиле)
днес малко възстанових баланса - филия с яйце и сирене и кафе - 250 кал., по-касно ще довърша ...
иначе в неделя си поспортувах на открито  Wink  из поляни и гори в търсене на крепости Simple Smile а като бонус намерих рояци папатаци и кърлежи  hahaha та си поиграх пред блока и ръченица с разсъбличане и тупане  Joy

# 634
Непокорна  newsm10 страхотно коремче!
Аз от днес пак включих брояча, току що хапнах хубав протеинов обяд.

# 635
  • MUC
Здравейте от мен!  Simple Smile
Надявам се, че приемате нови попълнения.  Blush Наскоро се пробвах с 90-дневната диета, която преди две години ми помогна доста, но ежедневието ми в момента е такова, че не успявам да готвя по план и това саботира и без това не особено силната ми воля.  Laughing
Иначе от една година бавно и славно качвам килограми, всъщност откакто спрях да пуша. Опитах уж с намаляване на сладкото, с намаляване на тестените... Но нещата вече не стават толкова лесно, както преди. А и апетит открай време си имам в излишък и на моменти ми е безкрайно трудно да го контролирам.  Blush
Покрай вас последните дни пробвах да сметна какво количество калории изяждам – ами то как очаквам да сваля, цяло чудо е, че почти съм спряла да пълнея!  Crazy Явно проблемът ми е много прозаичен, а именно липсва ми представа какво количество калории консумирам и редовно надвишавам нуждите си.
Та така, в заключение на този ферман да кажа, че се надявам с отчитането пред вас да съм малко по-стриктна, отколкото с досегашните си опити.
Стартирам от дневна нужда (за задържане на килограми) 1665 ккал, смятам да пробвам да сваля докъм 1300-1400 на ден в началото. Спорт – още никакъв. Целта е и това да се промени.  Mr. Green

# 636
spring rain , добре дошла  Hug
аз се убедих, че това е най-лесния , неангажиращ начин за отслабване/поддържане на кг.
все още се боря да започна по-сероизно със спорт, но засега съм на много разходки (горски, не по асфалта  Laughing ) Вече влизам в по-голяма част от дрехите си и спрях да мисля за отслабване, но продължавам да броя - навик ли става? (броя от февруари, нищо че късничко се присъединих към отбора  Wink )
и така .... закуската отнесе 250кал, обяда (същото) 250кал , за вечеря има пиле каша - по сложните ми сметки една порция трябва да е 270 кал + филия хляб 90кал, което е общо 860кал. Види ми се прекалено малко  newsm78 имам една дежурна ябълка и две бисквити - 190 кал ще взема да ги хапна после - 1050кал

# 637
НеПоКоРнА ти си супер,нямам думи да опиша колко красива изглежда талията ти и си сигурна,че имаш 2деца не мога да повярвам.Представям си аз ако имам две деца каква Слоница ще съм hahaha
tesito забравих да ти кажа,че и аз бях пробвала зелевата супа и ефекта беше нулев,а като за първа диета бях много стриктна и никакви прегрешения нищо не свалих.И какви са тези 3 ябълки и 1 кисело мляко това колко калории са?Ще се умориш сама...и аз я карах като теб днес ям утре 3 ябълки карай по-стабилно.Вярно е,че "мръсните дни" са хубаво нещо от време на време така,че не се притеснявай за неделята.Но мисълта ми е постави си за цел примерно 1300 калории и си ги запълвай,поддържай примерно за 1 седмица или 2, важно е постоянството,ако не става с 1300 пробвай с по-малко,пак ще кажа важно е постоянство и аз бях пуснала котва на 70+ но сега вече съм 66 и се гордея със себе си защото за мен това е голямо постижение(е естествено искам да има още минуси) Приемай като удоволствие това,защото за мен си е така.Надявам се да не съм те отегчила,а да съм ти помогнала.
spring rain добре дошла при нас Simple Smile бъди сигурна,че ще ти искаме отчетите Simple Smile elan,която е с бухалката я няма,но НеПоКоРнА я замества в момента Simple Smile
Та след лекцията дето написах,отчета ми е леко плачевен;
з: 2 бисквити+кафе=150к.забравих и 1 малка ябълка 60к.
о: няколко лъжици крем карамел+1лъжица мляко с ориз-400кал.
сл.з. 1 пилешко крилце+зелена салата +2 парченца луканка+ две лъжици гъби с кашкавал-300к.
2сл.з. няколко лъжици крем карамел+кафе-300
В: смятам да е таратор със зелена салата,към 150к.че прекалих с въглехидратите днес
Тотал:1360

# 638
  • 1st floor
Набързо минавам за отчета, че едва гледам от изтощение. Трябва бързо да хапна, за да мине време и после да си направя упражненията на Джилиан. Днес прекалих с въглехидратите - качиха се на 55% . Но пък като се сетя, че преди са били към милион и двеста процента... Mr. Green ...та, някак ги преглъщам и тия цифри... hahaha

З:филия с топено сирене
Втора З: вафла, грейпфрут
О: пилешка супа, една филия хляб
Сл З: сладолед
В:зелена салата + 1 варено яйце

Тотал:1201 ккал.

spring rain , добре дошла!!! Много ми харесва, че не се хвърляш от раз на някакви мижави калории.  Peace Повечето "зайци"  /да ме прощават  Hug/ се опитват да се уморят от глад, а така организма им свиква на малкия прием на калории и почва да трупа запаси, да работи на бавни обороти, получава се застой.

# 639
Здравейте всички Simple Smile

Имах само известна представа от това, което правите, но реших, че тук ми е мястото.
Запазих нужните линкчета от началото на темата, тази вечер ще си дочета още малко инфо и от утре официално и аз съм "брояч"  Mr. Green

за протокола: тормозят ме едни 3 килца, но го правя заради мен, не заради тях Simple Smile

Лека вечер   bouquet

# 640
  • 1st floor
Добро утро!!!

Навън е толкова слънчево и зелено, потичах половин час и се заредих с енергия!!! Влизам да ви пожелая един топъл и усмихнат, нискокалоричен ден!!!  Hug

fitty , добре дошла!

# 641
  • MUC
Добро утро, за повечето от вас май вече добър ден!   bouquet
НеПоКоРнА, аз не мога да гладувам, твърде добър апетит ми е дал Господ, за добро или зло би ми било изключително трудно да се уморя от глад.  Laughing Знам, че ако реша да почна от ниски калории, ще стопирам отслабването, освен това по някое време рискувам да се нахвърля безразборно на храната и да пратя по дяволите евентуалния първоначален успех.
Вчера не се вместих в границите, които си дадох, финиширах около 1550, което е само около 100 ккал под нуждите ми за задържане.  Tired
Ако днес сваля с още 100, ще съм по-доволна от себе си. Снощи прекалих с вечерята, в смисъл не като количество, но си беше калорична.
Днес закуската ми беше като вчерашната, само вместо пилешко, ядох пуешко филе и филиите бяха малко по-големи. 450 ккал, не са малко за закуска, но вчера поне не озверях от глад преди да стане време за обяд. Така не рискувам да се нахвърля на някой сникърс примерно.
Ако довечера успея да се кача за малко и на кростренажора, ще си самоокача медал.  Mr. Green

Хубав ден от мен!

# 642
Здравейте, всички  bouquet
spring rain и fitty ,  welcome и от мен и ви пожелавам успех в броенето и борбата с кг. , тук всички си помагаме и конкретно на мен този форум ми действа много стимулиращо Simple Smile
kiksi007 Hug , изобщо не си ме отегчила, знам, че беше голяма грешка и високо калориината неделя и мнооого ниско калорииния понеделник Embarassed , но.....наложи се да компенсирам някак многото храна, дано да е за последно Praynig
did_ka, браво за успеха ти  newsm10 , дано всички укпеем да се вмъкнем в старите дрешки, а относно навика за броене - при мен вече го има, а още нямам и месец като "бройкаджиика" Laughing
НеПоКоРнА, е това паласки ли са Shocked , трудно се поддържа такава фигура, особенно след раждания, бих казала, че си като тиинейджърка, но като ги гледам сегашните - то са едни кореми, едни паласки, едни бутчета Shocked....да им се чуди човек. Та както е писал Miami - готова си за летния сезон newsm10
А той къде е newsm78....Miami, спортуваш ли, а newsm39.....продължавай, ама мини и от тук де Simple Smile
И отчет за днес: от моите ястия - пилешко+извара+яйца+кис.мляко+лук=мнооого вкусно и 1014ккал /П-65, М-17, В-18/
Кантара ме мрази  Cry - 60,700....но пък в см. поне няма +.....е, няма и -, но като прекалявам някои дни Embarassed...така е  Banghead

П.П. забравих.....- НеПоКоРнА, ще взема и аз да се снимам, за да се стимулирам
още повече Peace....ако ми подейства така де Thinking

# 643
днес:
з. 1 Пържена филийка + Кафе Лате                                       = 290 кал
о. 1 Бисквита БелВита  + Шоколад 2 парченца + 1 Банан    = 240 кал
з. 1 филия Хляб  + Домат 1/2 + резен Кашкавал                    = 150 кал
в. пиле каша + 1 филия хляб + зелена салата                        = 400кал
тотал за днес: 1080 кал
п.п. ако приритам до вечеря ще изгриза една ябълка 80 кал  Blush (вечерям към 21:00)
а пък като успея да си отспя ще почна с велоаргометъра , че бутчетата ми бая се клатушкат  Embarassed замислила съм и селски фитнес, пред блока с мотиката, ще сея китки  Laughing

и като се има в предвид, че на 1 Януари чукнах кантара на 75кг , а вече съм 70кг без особени усилия (нямам воля , време и особено желание за спорт) резултата си е повече от добър!  Sunglasses

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:53 от did_ka

# 644
ее tesito ще ме умориш с твоите манджи и аз обичам да си правя разни бъркочи,утре няма да е,но в петък обезтелно ще забъркам нещо такова.Купих си и пасатор,че сега се чудя нещо здравословно да направя...
Днес съм на половин филийка хляб,че беше много мекичък 100гр.активиа,1 кафе,сурови ядки микс горе-долу към 400 ги сметнах,фрапе и вечерята вече се надявам да е нещо полезно,с тея боклуци дето се храня нямам енергия да тренирам,вчера докато тренирах ми прилоша(сигурно от плюскането дето направих) голямо прегрешение,вчера омънах почти цял шоколад и то бял,преди да си легна... elan къде си?  Banghead Banghead сама ще се бухам по главата и днес нещо нямам сили за трениране,какво ми става и аз не знам.

Общи условия

Активация на акаунт