Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 084
  • 711
  •   1
Отговори
# 645
  • 1st floor
Идвам да ви се оплача от себе си.  Tired Днес на обяд лакомията в мен така се развихри, че ометох една огрооомна порция спагети карабонара със сметана ... eat...После така ме заболя стомаха, че имах чувството, че ще се пръсне... Калориите само за обяд станаха 750... ooooh! Довечера ще съм само на салата...И все още ми е тежко и ми се спиии.... Sleeping Сега беше момента да се снимам, да видите вие какво е като преяде Непокорна!!!  hahaha  hahaha hahaha
Кикси, Елън ни изостави и сега няма кой да размахва бухалката...Оставени сме на собствената си съвест!  smile3538 smile3538 smile3538
НеПоКоРнА, ще взема и аз да се снимам, за да се стимулирам
още повече Peace....
Давай!!!  Peace

# 646
Аз също се полакомих днес и до сега калориите са ми 1200  Rolling Eyes, освен да вечерям зелена салата само....
Имам въпрос относно хлебчетата Вита/Тонус и сие. Кой е най-добър според вас? Не мога без хляб, а калориите на белия хляб са много. Днес ядох Вита с кълнове, но се чудя дали наистина е това, за което го продават.
И без шоколад не мога да живея  ooooh!, хапвам всеки ден по едно редче (от късата страна  Mr. Green)

# 647
Оффф, не спортувам хич напоследък... нещо ми изфиряса мотивацията тази седмица съвсем Sad  smile3538 smile3538 smile3538 Наброих доста калории за днес досега, а се очертават и още - разхайтих се, хъмм...  Thinking Но пък утре и др.ден ако карам по-режимно, може да имам добри данни за отчитане в петъка предпразнично  newsm78

JLo - на късата, на късата - ан така!  Mr. Green Party

# 648
  • 1st floor
Отчет за деня.

Тотал: Много калории!!!  smile3544

# 649
НеПоКоРнА - закъсваме....... и по късата страна на шоколада!  Shocked

# 650
Моя храноден приключи, мъжът ми сега вечеря, аз си намирам работа на компеца  Mr. Green
тотал-1322калории, ама въглехидратите гонят 70%  Mr. Green
Не казвате нищо за хляб Вита с кълнове или 6 зърна?
Утре ще имам много задачки и дано нямам  време да толкова храна  Mr. Green

# 651
  • 1st floor
НеПоКоРнА - закъсваме....... и по късата страна на шоколада!  Shocked
Опитвам да компенсирам с бягането сутрин и преди малко - зверско 30-минутно кардио на Джилиан. nuts
Ако няма минуси, то поне да няма плюсове... badscale

Сега ще ви разбия всички митове за хляба. Имам позната комшийка, работеща дълги години в бранша, в различни известни и неизвестни фирми. Та каза, че такова нещо като диетичен, пълнозърнест и пр. хляб няма!!! Naughty Всичко се бъркало с едно брашно и на незнам си колко кг . се сипвало един пакет някаква смес, за да се "получи" различен хляб. Каза, че лично тя не би купила нито един от тях. И в нет-а бях чела, как баламосват хората с разни здравословни хлябове, но не мога да се сетя къде точно...Ако открия статията /което е малко вероятно, щото беше доста отдавна/, ще ви я пост-на. Така че, аз лично ям хляб, който е мек и ми е вкусен. И гледам да не прекалявам  Mr. Green . Да ви кажа честно, преди похапвах доста. Само три филии ми беше закуската. У нас един хляб не стигаше за деня. Сега , откакто броя,  изкарваме с по един хляб два дена... hahaha Явно аз съм била основната консуматорка!!!

# 652
отчета ми:
половин филйика хляб със салам+кафе+100гр.активиа-250кал.
80гр.сурови ядки микс+3 глътки кола-430к
сл.з. фрапе аз си го правих с новия пасатор+1парченце свинско-+ лъжичка кисело мляко с малко ябълка-250к.
в. таратор+една хапка наденичка+1яйце със зелен лук с брашно са сача не знам колко е на око в повече--400к.
Тотал дано не съм забравила нещо 1330
Относно хляба и аз не ям,само на препечени филйики и то рядко,Но ако ще е поне да е вкусничък и съм на мнение,че диетичен хляб,който не е боклук няма  #Crazy
и аз мисля,че ако няма минуси поне да няма плюсове хахха влизам в клуба  hahaha

# 653
Айде 1 късно кафенце от мен!   food010 С пожелания за хубав, слънчев и нискокалоричен ден!!!  Hug Peace

# 654
Добро утро  bouquet
Минавам да се присъедина към Miami, с най-искренни пожелания за успешен ден във всяко отношение Peace
Хайде сега да мисля какво ще забъркам днес newsm78

# 655
добро утро!  Hug
изчетох мненията за хляба и с две ръце се включвам към мнението на НеПоКоРнА: "такова нещо като диетичен, пълнозърнест и пр. хляб няма!!! Naughty Всичко се бъркало с едно брашно", като снаха на хлебар  Flutter Хляб в къщи купуваме рядко и то обикновен бял. Често го меся сама - обичам миризмата на топъл хляб  Crazy (Ей така дигнах килата - един месец у дома на топли питки и кексчета!)
на същото мнение съм и за активията - по-добре обикновено кисело мляко, ако е домашно - още по-добре!

за вчера - тотал 1160 кал
 Peace п.п. пречупих мързела и правих гимнастика снощи

# 656
  • 1st floor
Добро утро и мен!!!  Hug
Дано днес сме по-добре в калориен план, спрямо вчера! Mr. Green Макар някои да са се справили успешно! did_ka , браво за гимнастиката, ще видиш, че ако си упорита, резултатите идват много бързо!!!
Често го меся сама - обичам миризмата на топъл хляб  Crazy (Ей така дигнах килата - един месец у дома на топли питки и кексчета!)
И аз обичам да меся, обичам и миризмата на топлия хляб, но не мога да се огранича само с нея!!! hahaha Иначе ми дай свободно време, готварска печка и продукти, и повече не ме търси за нищо.Ей така релаксирам аз!!! Ако готвенето за едни е досадно задължение, то при мен е точно обратното. Сега като броя калории, малко затихнаха нещата, но по едно време всеки ден у нас се бъркаше кекс, мъфини или друг сладкиш. И не само се бъркаше, ами и  се ядеше на корем!!! Mr. Green Обичам да готвя абсолютно всичко - от най-простата пилешка супа, до някоя засукана торта, която ми отнема половин ден!!! Още от малка готвенето ми е страст. В седми клас единственото ми желание беше да запиша ТОХ-а. Мама обаче ме записа счетоводство. И ей ме на - сега можеше да съм 100- килограмова готвачка в някой изискан ресторант  Mr. Green . А то какво се получи - осчетоводявам калории по цял ден!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 657
Добър ден!
Мерси за мненията за хляба, аз пък си обичам разни зърнени хлебчета, бял не обичам. Избягвам да си правя, защото не мога да спра да го ям  Mr. Green
Аз  обичам да готвя торти и сладкиши, снощи направих чийзкейк за децата и сега заобикалям хладилника от далече  hahaha
Закусих 2 кивита аз, до 2 часа няма да имам възможност да ям, но съм си намислила супичка с 1 препечена филийка.
Днес ми се иска да не правя повече от 1100 калории. След вчерашните 1322 имам малък минус от 300гр.

# 658
аз също съм запален кулинар - обожавам готвенето и яденето де  Flutter имам няколко шкафа с кулинарни книги и принадлежности, направо готварска енциклопедия , а половинът - енциклопедия на България  Shocked така! Ходим на пикници - разбрахте  Laughing
от както броя спрях да правя сладкиши всеки ден, обърнах го на "здравословно" хранене с повече салати и мъж ми свали 3кг  Joy десертите са основно шоколад!
за днес: кафе 3в1 + тънка филия козунак изостанал  Blush - 220 кал
за обяд/следобяд - кофичка кисело мляко и две ябълки - 400 кал
за вечеря - зелена салата и свинско с картофи - 420 кал
тотал: 1040кал дано не се отклоня от менюто!

# 659
  • MUC
Добър ден и от мен!
Аз всъщност най-добре да си мълча, че вчера оливането беше голямо. В детайли няма да обяснявам, че ме е срам. Но накрая финиширах стабилно НАД дневната си нужда калории, вместо под нея. Мачът на Байерн (за който гледа ШЛ  Laughing) така ми качи нервите, че една бутилка червено винце с останали две шайбички козе сирене с подправки си отидоха мърцина... Винцето не го изпих сама де.  Embarassed

Днес с нови сили. Дотук една препечена филиийка на закуска с известно количество филе (къде свинско, къде пуешко  Whistling), сега Рупам ябълка. Общо 260 ккал. Обядът още не е ясен, вечерята вероятно ще е телешки пържолки, запечени на тигана, със зелена салатка.

Един въпрос – вие кафето броите ли го? Аз моето сутрин го пия чисто, следобед понякога с малко мляко. Захар и всякакви подсладители отдавна не слагам.

Общи условия

Активация на акаунт