Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 081
  • 711
  •   1
Отговори
# 660
  • 1st floor
Относно чистото кафе - не го броя. Понякога слагам на върха на чаена лъжичка сметана - и нея не я броя. Везната не иска да я премери, мери само лъжичката. Млякото, ако слагах, бих броила.

# 661
Относно чистото кафе, какво да му смятаме, мисля, че няма калории. Аз винаги съм го пила чисто, поне за това нямам проблем Simple Smile Но моето мнение е, че и сметана и мляко трябва да се калкулират, защото като ккал може да не е много, но съотношението определено се променя и то с голям превес към мазнини.
Да си кажа моето мнение и за хляба - не помня от кога не съм консумирала такова нещо Thinking, но да споделя, че преди няколко години бях заета с ремонт около 2 седмици и ядях много "Бонус" със зелена салата, ама наистина много на ден около 2 хлебчета съм изяждала и всички дрехи ми висяха. Та мисълта ми е, че наистина може да няма диетичен хляб, но ако някой не може без него, най-добрия вариант е "Бонус". Лично мнение Simple Smile

# 662
Сигурно не е голяма грешка чистото кафе да не се брои, но съм чел някъде, че му дават 11 ккал за 100 грама приготвено кафе. Чаят вече няма какво да се брои, щото "излиза" до 2-3 ккал за 100 грама чайче. А ако се слага захар и/или сметана - трябва да си се смятат допълнително калории. Така например, за кафе със сметанка и с малко захар от автомат вече "тежи" 35-40 ккал. Приятно пиене и смятане! #Silly

# 663
интересно  Simple Smile ето моето кафе:
І вариант: еспресо 80мл +1 к.л. суха сметана 2гр +1 к.л. захар 3гр = 15 кал
ІІ вариант: 1/2 пакетче 3в1 + слабо еспресо 100мл = 38 кал
ІІІ вариант: кафе на джезве /турско сладко кафе 60мл с 3к.л. захар/ = 24 кал

наскоро ми поднесоха "О'бично ка'Ве"   Grinning  103 кал (дълго кафе с малко захар, бонбон и бисквитка) Поднасяло се от мъж към любимата жена  Wink

# 664
Аз не си броя кафето. Пия черно късо еспресо всяка сутрин, след това не. Не съм сигурна колко мл. е....около 30 някъде. По калулаторите излиза 0 калории за тия мл. /там е грамове въщност, ако напиша 50мл. изписва 1 калория, за 100- 2 калории....

# 665
  • 1st floor
Минавам да си дам отчета за днес:

З: елда
Втора З: Кит-Кат  Crazy
О: мусака
В: зелена салата + два белтъка за оправяне на въглехидратите

Тотал: 1159 ккал.  bowuu

Б-25%, М-27% , В-48%

# 666
Здрасти, помните ли ме? Laughing
Не влизам много често, обаче съм с вас да знаете Mr. Green Вече съм 5 кг. по-лека newsm44
Най- добре ми е на 1000к. дневно, днес обаче няма да кажа колко шоколад погълнах Embarassed

# 667
  • 1st floor
Помним те, да!!! Laughing Браво за килограмите, все така да вървиш!!! Peace Колкото до шоколада - ми, нормално е от време на време да си отпуснеш душицата... Wink

# 668
Отдавна не ми се беше случвало да си отпусна душицата така Mr. Green Ама то като хапвам зелении така е.Сега съм на тема коприва ooooh!

# 669
офф аз нещо то миналата седмица май-съм на ВВ-диета Simple Smile високо-въглехидратна хаха  hahaha
з: 3 вафлички по 25 кал+кафе+2 хапки баница=150кал.
о: плодово кисело мляко-120кал.
2о 1 кебапче+1 блокче шоколад-150кал.
сл.з. 1 вафличка-25кал.+3в1-100к.
в: таратор+1 малка наденичка+20гр.сирене+20гр.кашкавал-350
десерт: 2 бисквити мираж+ фреш от грейфрут и портокал-350 кал.
Да се надявам тотал-1220
Гледам на готварство го обърнахте предната страница та да си споделя-обожавам да пека най-различни сладкиши,кексове,торти,сладки обаче се въздържам,защото стават много вкусни и все аз си го ям Simple Smile днес се теглих не съм мръднала на килограми,което при моето плюскане е добре,но съм решила,тези дни да намаля дажбите,че много ми е яденето..

# 670
Аз днес приключих с 1168, доволна съм.

# 671
Заедно със сутрешното кафе, да кажа, че си правих меренето сутринта днес рано-рано ииии.... имам -1 кг от мин. седмица - последния ми от целевите за преди лятото!  bowuu  Party Доволен съм от това!!! Сега остава да затвърдя това положение (а не да гоня и отчитам нови минус КГ на тоя етап) и се укрепя с повечко спорт и упражненийца за стягане! Айде повечко минусчета да има за всички!  Peace   bouquet  bouquet  bouquet

# 672
  • 1st floor
Браво, Маямииии!!! newsm44
Днес с теб, като че ли сме се наговорили!!! Laughing Влизам да ви пожелая добро утро и хубав ден, и да се похваля най-накрая с още един минус.  bowuu Сантиметъра отчете -1 см на паласки и ханш след дъъъълг застой!!! Остана още един до целта. Явно на края нещата се развиват много , много бавно. Пък и аз подпомагам с разни вафли, спагети и пр. Blush
Но и аз като Маями, съм доволна дори на задържане на този етап... Mr. Green

# 673
Маями, браво на теб  smile3501 супер резултат, при това преждевременно постигнат!

Непокорна, браво и за твоите резултати  smile3501 голям стимул сте на нас, новите тук.
Аз мерки още не съм си мерила след началото на броенето...а май е време, само на кантара се следя.

# 674
Добро утро!
Miami_beach , НеПоКоРнА  БРАВО!!! страхотните резултати се постигат с много постоянство  smile3501

аз снощи отнесох и 2 бири  Embarassed та калориите ми се покачиха общо на 1460 кал
а какво ще правя лятото - направо не знам! аз съм страшен биропиец!  beer и наопаки на всички представи - нямам и никога не съм имала "бирено коремче"    Blush

Общи условия

Активация на акаунт