Априлчетата чакат 6тия си рожден ден

• 54 593
  • 387
  •   1
Отговори
# 120
 Hug Големи жеги....страшно е, и август месец в София никак не е забавно  Crazy
Ходихме в Гърция, беше вълшебно, никога не съм си почивала толкова хубаво и пълноценно. Снимки ще кача скоро във фб.  Много бързо минава тази отпуска, кога започна....и ето дойде време да се връщам в офиса. Яна чака първия учебен ден и емоциите й вече са неудържими, има си раница, с която е като слепена.
Татянко, аз съм толкова впечатлена от плувните умения на Милена, че не знам какво да кажа, уникална е. Поздравления и за вас, че сте така упорити и я насочвате все към добри начинания.  Hug
Как са другите мъници, как изкарват ваканцията?
Всъщност трябва да ви кажа, че мечтата на Яна най-накрая се сбъдна  и зимата живот и здраве ще си имаме писан номер 2. Трябва да е през януари, все още не знаем какво е, стиска си краката и не показва диването  Laughing Всичко е наред до този момент.

Я малко се посъживете, дайте един бърз отчет  кой как е Hug

# 121
 Party Party Party Party Страхотна новина, Наде! Много се радвам! Желая ти да е лека и безпроблемна и каката да ти помага много  Heart Eyes  Hug
Ще чакаме снимки от Гърция! Къде точно бяхте?

Мерси за комплиментите за Милена, тя много обича да плува, но вече не ходи на курс - доволни сме от постигнатото, пък и в училище в 3ти клас ще ги водят, тогава ще може да се развива по-нататък, ако иска  Wink

Още една седмица ваканция ни остана, другия вторник е първия учебен ден на Милена  Shocked

Весело лято на всички, разпишете се!  Naughty

# 122
НункааааHug Hug Hug колко се радвам само
честито и леко до края Hug

Ние сме добре, децата са при майка ми за две седмици, ние на работа ... мислим за почивка в началото на септември да ходим до Гърция на море.
Нуни, вие къде бяхте?

# 123
  • София
Нуниии, ЧЕСТИТО!!!! Страхотна новина!  Peace

Ние сме на работа. Децата се радват на лятото с пълна сила. В неделя ще заминават с наште за една седмица на минерален басейн.
Искаме още едно море да направим, но още нямаме ясни планове с кой, къде и кога. Мислим и ние нещо за Гърция, но не мога да намеря конкретна оферта.

За плуването исках да кажа, че Соня ходи от градината на плуване, но за съжаление не е научила нищо - не очкавах да плува, но поне да може да си топи глвата, да диша, да има някаква постановка на краката. А тя не е помръднала с нищо напред от миналото лято-плува си с плувките както знае и това е.  Rolling Eyes

# 124
Нуни, наистина страхотна новина  Hug. Лека и спокойна  от мен.

Ние също сме много доволни от Гърция, бяхме на Ситония юни месец, другата година мислим да повторим.

Децата са на вилата с баба си и дядо си , а от 19 ще отидем за една седмица в Равда.

Ема тази зима ходи около 10 пъти на плуване, за което време плуваше само с дъска или макарон. Тъкмо мислех да не ходи вече там, защото ми е далеч и е скъпо за нас, но в Гърция на втория ден махна всичко и започна да плува и то доста добре. Очевидно имаше резултат и решихме  тази година  да продължи един път седмично.

# 125
При Милена най-голям резултат дадоха уроците миналото лято в Турция - всеки ден урок, и басейн под ръка си казаха думата. Иначе преди това беше ходила тук веднъж седмично но учеше значително по-бавно. Та според мен е най-добре интензивен курс, който да е примерно 1 седмица, всеки ден  Peace  Сега остана да се научи да плува по гръб, но това вече ще я учим ние.

# 126
  • 2 етажа над тавана
Мега-бързо разписване от мен.

Нуни,честито! Леко и безпроблемно бременеене!

Татянка, по повод Лаймската болест - отрицателен е резултатът на Маги. А що се отнася до това, че не може да се прави изследване при повторно ухапване - не съм убедена, че е така. Нас ни питаха дали е ухапана за първи път или и преди е хапана. Различно изследване се правело при двата случай.

Лагерът на море на Маги приключи доста скоропостижжно - заминаха в неделя, в сряда ходихме да я прибираме, с двустранна бронхопневмония, съчетана с коксаки вирус, щяха да ни приемат в болница, но нямаше места, затова останахме вкъщи да се лекуваме като всеки ден ходихме на прегледи. Заради пневмонията се наложи да си взема цялата отпуска, която ми беше останала, и да дойдем на Велинград, за да може да се стабилизира детето след боледуването. Следващата седмица към края трябва да се връщам на работа. Така че скоро се прибираме в нажежена София. Междувременно докато бяхме тук Маги успя да си докара възпаление на някакви лимфни възли в областта на пъпа/корема от ледено студен сок, който пи. Повече от седмица се борихме с коремни болки, които се оказаха най-силни нощно време. Все едно имах новородено бебе с колики. Вече е добре, но то пък и времето мина. Морето ще го пропуснем тази година, макар да бях планирала ходене в началото на септември.

Това е покрай нас.
Всъщност нито успях да си почина, нито нищо. Покрай гледане на болно дете, готвене, затваряне на зимнина и времето отлетя. Дано имаме възможност поне в почивните дни около 6 септември да отидем някъде да си починем.

# 127
Благодаря ви, момичета  Hug
На море ходихме на средния ръкав на Халкидики, Ситония, в едно малко, мааалко селце, Каламици се казва и е толкова очарователно място, че ще повтория, даже и потретя там. Има 20тина къщи, няма барове, дискотеки, плажът е страхотен, ресторантите също. Спахме в къща за гости, цената през юли беше 50 евро за тройна стая. За деца е идеално. Водата е кристална, отношението на хората, .... всичко  беше чудно. За мое съжаление трябва да кажа, че няма скоро да отида на нашето море.

Ели, вашата серия няма край! Дано това да бъде финалът и напред само хубави емоции, време за почивка и здрава Маги  Hug

# 128
Ели, много тъжно ми става като те чета  Sad Много ви е дълга серията наистина, дано скоро приключи и да изгрее слънцето и на вашата улица!  Hug
И ние вкъщи сме и тримата с бронхит, много упорит, вече 3 седмици го влачим  ooooh!

# 129
Хайде на отчет бързо Wink
Татянка, как сте? Как е ученичката?

# 130
Тук съм  Grinning Тия дни не стоя много пред компютъра, имам сериозни проблеми с гърба, които предоватрят това. Ходя на мануална терапия, слагат ми лечебна кал, вендузи, акупунктура, пълна програма  Crazy Убедих се в едно - остаряваме  Tired

Ученичката е много добре, стартът мина неусетимо гладко! Почти нямат домашни и ако имат са от порядъка на 10 минути  Laughing Свикнахме с ранното ставане, с ходене с автобуса, в часовете била кротка и тиха  Crazy - пу пу, все така да върви!

Завиждам на всички отпускари, съвсем благородно разбира се  Wink, макар че най-после и ние да имаме истинско лято  Sunglasses  Ще чакам разказ и снимки от отпускарите!  Grinning

Рапорт даден  bowuu

# 131
рапорт приет Mr. Green
Хайде сега и другите да се отчетат Crossing Arms Mr. Green

# 132
  • нейде там, където ....
Вече съм на "първокласна" вълна. След десет дни започва и нашата учебна година. Имаме си раница, даже две. Вчера купих и тетрадки с любимите анимационни герои. Няма търпение вече, но някак запълваме времето с каране на колело, футбол и по-кротки игри в нас. Много рисува, крайно време е да го заведа при някой, който да се занимава по-сериозно с децата. Мерака за китарата е поутихнал, но ако имат свободно време - и двамата искат да се пробват.

Рапорт даден.  Mr. Green

# 133
  • София
И ние на отчет. Peace

Вчера извадихме първите 2 млечни зъбчета на Сони. Изведнъж отдолу изникнаха 2 нови и се наложи да махнем старите. Сега е много смешна, но тази сутрин беше невероятно щастлива, че феята на зъбчетата и е оставила две монетки за зъбчетата.

Днес на мен ми е последен ден на тази работа. От 17 септ. започвам нова работа и се вълнувам и аз като първокласник, защото досега съм работила само на едно място. Та и аз ще стартирам с новата учебна година.
В неделя ще заминаваме за морето за една седмица в Царево, а после още две седмици ще се мотаем из София докато дойде 17 и търгнат на градина.

Иначе хич не ги свърта вкъщи и свикнаха по цял ден да игратя навън. вечер не мога да ги прибера.

# 134
  • София
Не бях влизала отдавна тук и реших да драсна един отчет и аз Simple Smile Традиционната ни почивка на село е към своя край. Ходихме на море десетина дена, пообиколихме родата, понаправихме зимнина, все още продължаваме с ремонта на село (но му се вижда края). Децата изкараха страхотно лято, без болести (дано все така да са). В игра и безгрижие времето им мина. Емо на морето ни демонстрира какво е научил от курса по плуване в градината и ние сме повече от доволни, защото страхът от водата е изцяло изчезнал и детето се забавлява чудесно. Научил се е да плува по гръб и под вода, макар че все още трудно се справя с плуването ( има да я гоним Миленката Simple Smile ) Лятото започна да чете приказки на Весето и сега той приспива сестра си на обяд и е много доволен, че Весето харесва приказките му. В началото бяха по няколко редчета, но вече чете приказките до края, защото му стана интересно и следи сюжета.
След няколко дни очакваме тате да дойде да ни прибира, но се надявам преди това да успеем да си направим една разходка из Варна, защото това лято до Морската градина не успяхме да стигнем, а е направо грехота да пропуснем един ден забавления в детският кът.
Ели, като те чета и сърцето ми се къса. Много прегръдки ви изпращам и се моля да позакрепне Маги и да стои далече от болестите!  Hug
Нуни, ти ме зарадва с хубава новина. Да е лека и красива бременността ти и да гушкаш най-страхотното бебе на финала! Янчето  ще е много добра кака убедена съм!  Hug
Успех на всички първокласници! Нас догодина ще ни тресе тази треска, че сега съм на вълна ясла и градина, завръщане на работа след 3 годишно отсъствие.
Бъдете здрави и се насладете на последните дни на лятото пълноценно!
Рапорт даден!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт