Априлчетата чакат 6тия си рожден ден

• 54 628
  • 387
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честито на порасналите ни дечица! Да са много здрави и усмихнати и всичко да им спори!
В нас сме на вълна РД, Ънгри Бърдс парти, торти по темата, кексчета (намерих кой да ми прави сладкишите, че след работа нямам никакво време и тях да въртя из нас). Освен това на Емо му предстои първия концерт с хора и там куп вълнения Simple Smile Ако се сещате някъде да сте виждали блузки с ядосаните пилета подсказвайте, че ми е проблем да обикалям, а човекът си е поръчал. Купили сме му телескоп (изненада), по негова молба голямата книга за Мечо пух (и той любим от години) и ще видя да купя 2 микрофона за двамата.
Ренка, мерси за идеята за микрофон - това ще им хареса, че и двамата пеят по цял ден.

Деси, много ми хареса идеята за Усоето. Дори навих мъжа ми и вече имаме резервация за 26 и 27 април. Айде и останалите да се включите, та набързо да заформим един  Априлски Пленум Simple Smile

# 241
  • София
Юлче, честит ви пораснал батко Иво! Да ви е здрав и добър, любознателен и все така чаровен! Весел празник днес! ura newsm59 newsm67

# 242
еее Раче, за малко ще се разминем значи Sad ние от 28 ще сме там...

# 243
Деси, Раче, страхотна идея!  Peace То и аз вече под тази форма си представях "Пленума".

Били сме в два вида апартаменти в Усоето - и в двата, освен спалнята за родителите, разтягат диван за децата. В единия случай, всичко това беше в едно помещение и не остава много място за минаване. В другия, имаше две отделни помещения и вана в банята - явно това си им беше апартаментът, но пък беше най-крайният в дъното на комплекса към басейна /ако си го спомняте/, т.е. граничеше със стопанството им - кокошчици, селскостопански машини и пр., та миришеше.

Нямаме идеи и желания за РД, но и не питам Mr. Green, всичко се решава в последния момент - време за екстри просто няма. Rolling Eyes

# 244
  • София
Деси, веднага ще променя престоя на 27 и 28, та поне една вечер да се засечем Simple Smile

Ние бяхме в апартамент със спалня и с диванче в нещо като антре, там спа Емо последния път. Удобно е и за две деца.

# 245
Деси, веднага ще променя престоя на 27 и 28, та поне една вечер да се засечем Simple Smile

Ние бяхме в апартамент със спалня и с диванче в нещо като антре, там спа Емо последния път. Удобно е и за две деца.
Супер Wink
Енви, Раче, мерси за инфото за стаите, аз резервирах стая с диван, но се надявам да сме там само за спането Simple Smile и да е хубаво времето и да сме през другото време навън.

Хайде няма ли други мераклии за Усоето Wink

# 246
  • София
Раче, тениски с Angry birds има в магазините Карнивал кидс - има ги в почти всеки мол, но може да ги видиш и на сайта им. има доста с къс ръкав за лятото.

# 247
Честит отминал рожден ден на всички пораснали априлчета!   bouquet  Бъдете много здрави и щастливи, деца, и ваши близки покрай вас  Hug

Ние бяхме за малко във Варна. Тамън се беше затоплило и трябваше да се върнем обратно в студа. Както каза пилота - "местната температура е 2градуса. Добрата новина е, че това са 2 градуса плюс"  Laughing

Ренка, добре си изкарах, имах късмет че най-добрата ми приятелка дойде от Пловдив и се видяхме на спокойствие, каквото не се беше случило от години. Тази женска вечер с 3 стари приятелки, много спомени и мноооого смях ми действаше много зареждащо. Иначе Варна ми изглеждаше по-западнала, може-би и мрачното време през първата седмица да е допринесло до това, не знам. Но като цяло сме доволни, видяхме се с любими хора, какво по-хубаво от това  Sunglasses

Сега имаме още 2 дена ваканция, в понеделник почва училището и няма да има ваканция до началото на юли.

За РД в момента кроя планове. Смятам партито да е в една конна база. Подаръци...трудно. Имат вече всичко и наистина се затруднявам да измислям. Купих една настолна игра, един интерактивен глобус, иначе ще наблягам на книги. Това дете продължава да чете по една книга на ден  Crazy  А, и една стойка за ноти поръчах.

# 248
  • София
Здравейте, момичета!
Включвам се на рождения ден на Давид, за да почерпя с парче от тазгодишната ни торта. Предстои ни първото детско парти/досега не сме правили/ с няколко дечица след час-два и вълнението е голямо  Laughing
Иначе подаръците са отново практични-бюро от нас, телефон от баба му и дядо му, книги с приказки и часовник.
Радвам се, че ви намирам в добро настроение и размисли за партита и пътувания!
Весело празнуване на всички! Simple Smile
http://dox.bg/files/dw?a=efaeb6caf0

# 249
Фейсбук уби тотално темата ни  Laughing

# 250
Христос Воскресе!

Много здраве на всички желая Wink

Аз само да споделя, че на Усоето си изкарахме супер, с Рачето се засякохме единият ден. Емчо и Кало поиграха хубаво. На Кало само дето му беше мъчно, че Емчо си отива на другият ден. Весето е голяма сладка госпожица, но много се срамуваше Hug
Снощи по живо по здраво се прибрахме в София (не мога да не си похваля децата, 6 часа път от Добрич до София и гък не казаха Heart Eyes) и днес боядисахме яйцата, правихме козунаци. Ей толкова хубави никога не ми бяха ставали козунаците, едни на конци, меки, ммммм Simple Smile

# 251
Здравейте и от мен,
в кои училища ще записвате малчуганите за първи клас ? Ние най - вероятно ще сме в 34 - то училище.

# 252
Петя, ние вероятно в 25 (освен ако не извади някакъв небивал късмет за 51-во)

# 253
  • нейде там, където ....
Ние си оставаме в 10-то. Много съм доволна от класната и ръководството на училището, когато сме имали повод за срещи. Не е перфектното и, естествено, има какво да се желае, но за момента плюсовете са ни много много повече.

# 254
  • София
Здравейте!
Наистина тазгодишните р. дни ги опразнувахме във фейсбук, но за мен навика да влизам първо в "родени 2006" и "Априлчета" е по-силен и всяка сутрин надниквам тук за нови постове.

Вчера завършихме градината с тържество и раздаване на свидетелствата. Децата бяха ПОЩУРЕЛИ. Никога не бях виждала Соня в такова състояние. Днес е много изморена, едвам стана и не знам как ще си изкара концерта в радиото, за който последните седмици ходихме на репетиции почти всеки ден.

Очаквам класирането за училището и се надявам до края на месеца да сме записани, където желаем.

Общи условия

Активация на акаунт