Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Днес си купих Идеалията за комбинирана кожа , Коректора за петна Идеалия и термална вода на Виши (преди използвах редовно и сякаш лицето ми беше по-добре) . Аптекарката ми каза ,да слагам първо коректора и след като попие крема , сутрин и вечер (аз мислех да използвам коректорът само вечер, а крема сутрин ) . Преди малко ги пробвах и съм доволна на първо четене . Кремът попи бързо , не ми е мазен ... кожата ми е много мека и миризмата много ми допада. Не усетих никакво раздразнение ,а имах леки притеснения (преди време използвах нормадерм близо седмица  ,но ми беше много силен и ми пареше , дразнеше ми кожата).

П.С. В аптеката ми напълниха торбичката с тестери (лосион за тяло , измивен гел , фон дьо тени и още някакъв крем) , докато тук (Германия)в парфюмериите все нямат .. исках тестер на енергизиращия на кларинс ,но нямаше никъде и ми мацнаха на ръката ама ..

# 526
Преди Коледа имаше промоция на EUCERIN Hyaluron с вода за почисване на лицето от същата серия. Взех си го без да имам някакви впечатления. Останах много приятно изненадана. Хубав е крема .

# 527
  • София
Момичета,искам да си купя кpем с охлюви.Ще ми пpепоpъчате ли на коя маpка за избеpа?Видях че има и наше пpоизводство.От кой сте доволни?

# 528
  • Стара Загора
Момичета,искам да си купя кpем с охлюви.Ще ми пpепоpъчате ли на коя маpка за избеpа?Видях че има и наше пpоизводство.От кой сте доволни?
Аз НЕ съм доволна от Revive Snail Extract- наше производство.За 50 лв има къде,къде по-хубави кремове и за сега спрях с охлювите  Crazy

# 529
Аз също невидях кой знае какъв резултат от крема с охлюви наше производство

# 530
А всъщност какво представлява като ефект кремът с охлюви ? Питам тези, които са го ползвали и имат лични впечатления Simple Smile  Embarassed

# 531
Здравейте, търсих подобна тема, но не намерих - затова пускам тази теми за мами, които са надхвърлили 35години. Бих искала да ми помогнете при избора на крем за лице - кожата ми е чувствителна и смесена. От кой крем срещу бръчки сте доволни. В другата тема за кремовете за лице са все хубави и младички мами - а аз търся крем за по зряла кожа. newsm78
В този форум дотук съм намерила отговор на много въпроси, които ме вълнуват, дано и сега успея  bouquet

# 532
Здравейте, търсих подобна тема, но не намерих - затова пускам тази теми за мами, които са надхвърлили 35години. Бих искала да ми помогнете при избора на крем за лице - кожата ми е чувствителна и смесена. От кой крем срещу бръчки сте доволни. В другата тема за кремовете за лице са все хубави и младички мами - а аз търся крем за по зряла кожа. newsm78
В този форум дотук съм намерила отговор на много въпроси, които ме вълнуват, дано и сега успея  bouquet

Малко е скъп, но има видим резултат:
Juvena -  серията REJUVENATE & CORRECT (има варианти според типа кожа). Вероятно за теб би бил подходящ този за нормална към мазна кожа Peace

# 533
Аз искам да попитам Estee Lauder DayWear spf 15 добър ли е за 30 г., комбинирана кожа. И каква е разликата между DayWear Plus и DayWear без.  Hug

# 534
Аз от години ползвам Нивеа. Последно си купих за смесена кожа (матиращ) с Q10 и съм много доволна.  Simple Smile

# 535
Здравейте! Реших да се консултирам с вас. Аз съм на 27г, с нормална кожа, може би към чувствителна. До сега съм ползвала Виши, Юсерин и подобни, но все за по-млада кожа, хидратиращи или нормадерм. Но смятам, че вече е крайно време за по-сериозна грижа, за поява на първи бръчки и признаци на стареене. Препоръчайте ми нещо. Крем, почистващо средство и околоочен крем. Мислите ли, че почистващите гелове не са подходящи вече, дали са за по- млада кожа или? Мога да си позволя до около 30 лв на продукт. Иначе много ми се иска да опитам Нюкс, но са ми доста скъпички.

# 536
Всички хвалят тая Идеалия.  Аз няколко крема пробвах на Виши и  хич не съм впечатлена, а тоя нормадерм направо така ми люти на очите, че след 2-3 намазвания го зарязах.
Някой, който има идеалия  може ли да разчете какво съдържа този крем ?

# 537
Всички хвалят тая Идеалия.  Аз няколко крема пробвах на Виши и  хич не съм впечатлена, а тоя нормадерм направо така ми люти на очите, че след 2-3 намазвания го зарязах.
Някой, който има идеалия  може ли да разчете какво съдържа този крем ?
За Нормадерм съм позлвала тестери на 2 пъти, не съм почуствала лютене. Иначе до сега съм най-доволна от Аквалията Леджер.
Общо взето съставките, като на повече кремове на Виши - термална вода, диметикон, глицерин, гликоли и т.н. В Идеалията  ми харесва, че има така добра концентрация на този кестракт от чай, на който не му помня името, а иначе за цялото съдържание, има 2 варианта - за нормална/смесена
и суха
За суха:
qua
Glycerin
Caprylic/Capric Triglyceride
Dimethicone
Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate
Butyrospermum Parkii Butter
Cetyl Alcohol
Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment
Myreth-3 Myristate
Propylene Glycol
Synthetic Wax
Octyldodecanol
PEG-100 Stearate
CI 17200
CI 15985
CI 77891
Mica
Carbomer
Glyceryl Stearate
Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer
Dimethiconol
Sodium Hydroxide
Phenoxyethanol
Adenosine
Tocopheryl Acetate
Caprylyl Glycol
Capryloyl Salicylic Acid
Parfum

За нормална към смесена:
Aqua
Glycerin
Dimethicone
Alcohol Denat.
Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate
Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment
Myreth-3 Myristate
Isopropyl Palmitate
Pentylene Glycol
Cetyl Alcohol
Octyldodecanol
Synthetic Wax
PEG-100 Stearate
CI 17200
CI 15985
CI 77891
Stearyl Alcohol
Mica
Carbomer
Glyceryl Stearate
Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer
Dimethicone Crosspolymer
Methyl Methacrylate Crosspolymer
Sodium Hydroxide
Phenoxyethanol
Adenosine
Tocopheryl Acetate
Caprylyl Glycol
Capryloyl Salicylic Acid
Parfum

# 538
Напоследък се мажа с бебешкото мляко на сина ми Simple Smile Чудесно хидратира. Имам и нощен вариант с аромат на лавандула  Grinning

# 539
  • Пловдив
Едно време бях супер доволна от кремовете на Selvert за комбинирана кожа , имат крем-гел и нощен по-плътен крем, кожата ми много добре се държеше. Сега ми се иска отново да си купя, но в професионална разфасовка  Blush , тъй като за същата цена се получата 2 или 3 пъти повече продукт.

Общи условия

Активация на акаунт