Мързеливи красавици - 5

• 58 897
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • На острова
Аз пък едно време точно с Японското чудо отслабнах, и после си задържах килограмите  Peace
Но я правех стриктно и двете седмици и отслабнах много, не си спомням добре, беше отдавна. От тогава за поддръжка я правя, но само за по една седмица. Всеки организъм е различен. За мен примерно 90-дневната е пълна измишльотина, ама ето, отслабва се. Признавам и режима на Дюкан, колкото и да е вреден.

Мен треска ме тресе, че нали ще си пътуваме тия дни и само пренареждам и набутвам багажлъка.  Crazy

Иначе Бялата дъвка и околоочния вече ме чакат вкъщи  Grinning.

Някой срещал ли е балсам за коса на Икаров? Видях го в сайта им, и мисля да си го купя и в него да си сложа домашния "еластайзър". Ще нанасям преди баня.

Илиянка, и аз съм била в Щатите и знам за кой шопинг иде реч  Wink. С допълнителен куфар се прибрах...

Иначе относно другото, и то ще мине, нали знаеш. Важно е да сме здрави, пък майната му  Hug

Целувкиии  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 15:24 от MiaGia

# 181

Илиянка, и аз съм била в Щатите и знам за кой шопинг иде реч  Wink. С допълнителен куфар се прибрах...

Иначе относно другото, и то ще мине, нали знаеш. Важно е да сме здрави, пък майната му  Hug

Целувкиии  Heart Eyes

Всеки път се купуваше допълнителен куфар  Mr. Green
За другото знам, че ще мине, надявам се да е скоро  Hug
Целувки и на теб, кога пътувата за насам ?

# 182
  • в Кошера
Илянка, да ти минава по-бързо и болното и кризисното!  Hug

Джейн, ами аре да се наредя първа за Идно масажчИ  Mr. Green Да взема да отскоча до РИУ ли...  Hug По мойте телеса анатомия лесно се учи, почти всичко се вижда - кокали, мускули  Joy

Аз да сЪ пофала с нова чанта, пак в черно  Crazy Ми кво да се праи - съдба  Whistling

# 183
Ей повредих тренажора да ви се оплача хаха , от експлоатация.
Дрън дрън , за 5 мин. се качих и чудото на китайската технология почна да се разпада. Whistling
Съдбата е против мен , не ми дава да тренирам Grinning
Както и да е , почвам да си правя упражненията за долна част на тялото , щом ще пропуснем тренажора днес.
Темата май е повече за козметика , но искам да похваля канала на една наша сънародничка в youtube , който е посветен на красиво тяло чрез упражнения в домашни условия и здравословно хранене , ето това е - http://www.youtube.com/user/Fitnesinstruktor . Аз от тук си избирам тренировки , има и упражнения за начинаещи , мисля че са много хубави.

Откъм козметика , имам желание да си забъркам домашна маска за лице. Моята маска е с хума , мед и кисело мляко на хомогенна смес , мажа се и като почне да поизсъхва (15-20 мин ) я мия. Свива ми порите безупречно и кожата ми става много мекичка и хубава. Сега обаче мисля някаква друга да си направя , ще прегледам темта за идеи  Simple Smile

# 184
Мацоранки сладки Hug викам да ви дзакна аз кви ги вършите Heart Eyes
Тайричко,
идвай ма душко...тъй шЪ та омачам,че крилца ще ти поникнат Hug
В хотела са по 90 лежа масайите при мен струват една усмивка GrinningЗаповядай Hug
Илианко,
оздравявай мило по скоро Hug
Ноктенца и аз немам вече.Поради факта,че курса не ми позволява да имам... CrazyА по законите на Мърфи...точно сега пък те растат като бесни.Всяка седмица ги режа и пиля.Дали от това мазило дето споменах незнам..ама са се юрнали да растат като луди,чак ми е жал да ги резвам всяка седмица.А тъкмо бях направила един убав маникюр и курса ми почна...та бам-с ятагана  Crazy
Някой да има мнение за козметиката с трюфели newsm78
http://-spam083-/Dneven-krem-CHeren-haiver-beli-trufelibielenda-p-1361.html
Жан Дарселчето ми е на финиширване и мисля да го сменя ама и аз незнам с кво Crazy
Зарибявате с тоз Биофреш...ама нещо не съм му навита май Mr. Green
А сапунчето на Милва ми е пръв приятел и на мен от много време...и то незаменим Mr. Green
Отивам да си прасна няколко разкрасителни процедурки на лицето,че няколко дни разбивах дискотеките и грима ми дойде в повече та усещам лицето ми се поизтормози...та да го поглезя подобаващо,че и тая седмица нЕма да е лека Laughing

# 185
Ееебати...колко грешки имам...ама не ги забелязвайте...забрваила съм как изглежда клавиатурата ми Laughing
То в интерес на истината..онзи ден като се прибрах след 4 дни отсъствие и малката ми щерка ...хванала ми лицето с две ръчички...гледа ме и каза-Мамо...вече бях забравила как изглеждаш!
 Crazy
Но липсата ми у дома се отразява перфектно на всички...аз си почивам от тях те от мен...и си липсваме много.Като се прибера и децата са от горе ми като гербова марка залепени Heart Eyes
Отклоних се от темата ама....бъбри ми се нещо Joy
А сега нали немога да имам маникюр...наблегнах на педикюра Laughing

# 186
  • Пловдив
Палечка89 И аз съм и голям фен на Румито. Купих си 28 дневния режим за хранене с тренировките и имах страхотни резултати.  bowuu

# 187
За диетки си говорите, при мен най-добър резултат дава нисковъглехидратната или по-точно като не ям хляб с манджата. Ям на сандвичи, банички и такива закуски, но с готвено без хляб. Учудващо действа и то доста бързо, поне при мен. Та сега ще я почвам пак, че зимните запаси трябва да се махнат. Иначе безцветни ноктенца съм тази седмица, а си взех един лак трепач, тъмно лилаво  Crazy
Отивам да си до мързелувам  Hug

# 188
Аз втори ден съм твърда и днес освен протеина хапнах и малко маслини с бадем (не се връзва съвършено с протеиново-зеленчуков ден, но пак е добре). А вчера един приятел ми донесе два големи и тооолкова съблазнителни шоколада от Холандия... ееех!... Бутнах ги в един шкаф, в който, за да ги достигна, трябва да се кача на стол - и ги скрих зад други неща, че да не ги видя дори случайно. Laughing И знаете ли какво направих преди малко? baby_neutral - Ми, качих се на стола, извадих ги, погледах ги, помирисах ги, повъздишах... и пак ги прибрах. Mr. Green Чисто мога да превъртя за шоколад - без всичко останало издържам някак, но шоколадът е в състояние да ме докара до кристално умопомрачение. hahaha

Снощи клепнах малко маска на лицето, днес ме мързи да правя каквото и да било. Нещо смяната на часовете ми се отразява много зле - и без това лягам много късно, а сега заспивам съвсем по никое време. Съответно, като по цял ден съм като зомби, мотивацията ми за разкрасяване отива на кино. Confused А трябва да играе епилатор, трябвааа! Laughing

Ще се взема шампоан Здраве, щом имате хубави отзиви от него. Simple Smile

Прегръдки от мен и хубава вечер! Hug

# 189
Belbey, до ВМ НВД не можах да го докарам, но виж до НВД без усилия  Flutter За високомазнинна трябва доста голяма дисциплина и много много малко В, а аз не мога да се откажа напълно от ориза и картофите. Все пак от време на време си ги ям. Понякога си правя и вегетариански дни. Не ям никакви опаковани/рафинирани сладки и солени неща (освен солетки понякога  Blush). Чувствам се перфектно  Heart Eyes На идеалните си килограми съм, но не съм в най-перфектната си форма. И за това има време де... набирам мотивация  да стана малко по-стриктна и да си покажа и релефа по краката и корема.  От бременността насам все си ги крия, време им е  Mr. Green
С 2 думи - сигурна съм, че това е моят режим на хранене  Heart Eyes В неделя празнувахме рождения ден на сестра ми и ядох торта, банички и на другия ден на закуска - палачинки. Е няма такава тежест в корема. А аз с количества нямам навик да прекалявам. Много е странно, че преди няколко години не съм забелязвала въглехидратите да ми причиняват такъв дискомфорт, а се хранех доста безразборно  Thinking

Спирам, че ставам досадна  Mr. Green

едит: забравих да кажа, че си взех арган и днес се клепнах, много хубава прави косата  Flutter

# 190
Чисто мога да превъртя за шоколад - без всичко останало издържам някак, но шоколадът е в състояние да ме докара до кристално умопомрачение. hahaha
И аз съм тъй, даже ме беше срам от мен си, но гледах бтв новините и вече съм спокойна http://btvnews.bg/video/news/yazhte-shokolad-redovno.html

# 191
Спирам, че ставам досадна  Mr. Green
Ти пък нищо не каза  Naughty
 Heart Eyes

Нещо не ми идва вдъхновението да тренирам вкъщи  Thinking Ако си купя карта за фитнес или нещо такова ще ходя и ще тренирам, ама вкъщи  Rolling Eyes много рядко ми се е случвало  Embarassed

Шоколад ли  Crazy току-що отворих една пукаща Милка   Crazy Не ми се мисли сега на какво ще ми заприлича лицето   Embarassed

# 192
Сладурки Hug
Гледам за диетки си говорите, аз по темата нямам с какво да се включа, но пък да се похваля, че от днес започвам да тренирам с миУото Mr. Green Имаме си нещо като домашен фитнес салон в една стая..Той не пропуска и ден от почти 2 години насам, пък аз до сега се "насландисвах"  Mr. Green Ама вече реших, така и така нямам нужда от сваляне на кг. , поне да си стегна малко дупето, бедрата и шкембака hahaha
Хубав ден ви желая Hug  bouquet

# 193
И аз съм тъй, даже ме беше срам от мен си, но гледах бтв новините и вече съм спокойна
Охохохо, да отварям шкафа! Laughing

Шоколад ли  Crazy току-що отворих една пукаща Милка   Crazy Не ми се мисли сега на какво ще ми заприлича лицето   Embarassed
Милката с пукащи бонбони ми е най-голямата слабост от Милките... Ооох... Heart Eyes
Ама какви сме мазохисти - стига сме говорили за шоколад, че само точа лиги пред монитора и измъчвам душата си! Mr. Green

Да се похваля - бях си заделила пари за дънки - един-два чифта... И днес минах покрай една витрина на Графа... И беше просто любов от пръв поглед - черни лачени обувки с червена подметка, на платформа и 12 сантиметра ток. Изобщо не знам как ще придвижвам особата си в пространството от висотата на великолепието им, но не можах да устоя, просто са божественярски! Laughing И хоп - и една чантичка към тях... иии... сбогом, дънки - поне до средата на другия месец. Mr. Green Ма хич, хич не съжалявам. Satisfied

Относно разхубавяването - довечера мисля да клепам косата. Косопадът ми намаля доста с домашните маски, ама то беше крайно време - втори месец се подвизавам с разни пликове и шапки по кратунката. Mr. Green

Режимът върви учудващо добре - като имам повече ангажименти през деня и не си стоя вкъщи, даже не се и сещам, че трябва да се яде. Simple Smile

Целувки и хубав ден, красавици! Hug

Едит: Илиянка, много красив аватар и подпис. Обожавам котки!  newsm76

# 194
Little Dream, дай да видим чЕпика, де  Crazy Аз май се сещам какви са, ама трябва да се види  Blush

Пък за дънките- ако и ти си като тези от нас, дето много трудно си намират дънки, които да им залепнат идеално навсякъде- ами, докато си намериш подходящия модел и ще събереш пак парички, а обувките може и да не те чакат толкова време. Любовта не трае  Crazy

И на мен са ми голяма любов котараците  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт