Преждевременно родени с пролетно настроение

• 50 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Наскоро монтирахме заключващи мехнизми на догрмата, точно заради моите притеснения. Много съм доволна.
Освен това се продават за дребни пари аларми за прозорци. Ако детето отвори, алармата пищи много пронизително. Взех си от Джъмбо, но не съм я лепнала още (2 лв/бр.) Струва ми се малко калпава, но ако идеята сработи ще търся и по-качестена.
При трус никакво бягане, ние си стоим в къщи. Само се ядосах как сме обзавеждали. В детската над леглата има етажерки и последния трус една метална кола щеше да ми падне на главата. Махнах всичко тежко. В спалнята, където е малкия, климатика е монтиран над леглото.

# 226
Аз пък в началото като си я взехме от болницата освен тежката депресия..........като ми се наложеше да ходя до личната или до магазина изпадах в ужас и паника и не спирах да звъня по тел, постоянно си представях как я изпускам и тя пада..........абе изкукуригала работа  ooooh!
Нинка ,капките са много видове,има за страх,за самота,чувствителни хора ,несигурност..........ми то аз от всички трябва да пия  Joy Joy Joy

# 227
Труса беше сутринта в 5.10 ч. в Радомир и Перник се усети, в София едва ли

# 228
Аз пък четох , че е бил в 2 през нощта ? Tired
Сигурно не е бил един ... Sad

# 229
В 5.10 ч. беше,  в интернет наистина така е написано

# 230
добра то у нас е супер жега и за това всичко е затворено, иначе ще тр да пускам непрекъснато климатици.
Аз трус не съм усетила. То като спя с двамата в леглото, все някой мърда, намества се. Но добре че и не съм усетила, че както съм сама...ужас.
А и говорих с моята приятелка, тя си е на вилата на Дивотино и тя нищо не е усетила. Аман вече, то нас си ни тресе метрото, така че всеки ден имаме трусове Simple Smile)))

# 231
Здравейте, момичета. Преди две години бях споделила с вас, че спомените след преживяното от презждевременното раждане не ме напускат, тогава повечето момичета ми дадоха надежда, че с времето избледняват и бяха прави. Но сега пък живея в непрекъснато притеснение и ужасен страх за децата. Не знам с вас как е. Аз имам чувстото, че вече имам проблем с психиката, а много е вероятно и с нервната система. ...................................................................................................След по-малко от месец ще тръгнат на градина и умирам от притеснение. Не могат да се пазят, не могат да преценят къде може да има някаква опаснот било неравност или дори някое дете да не ги бутне. Лелеее пак се отплеснах. Как ще се справим за толкова кратко време не знам.

КАРО..... Hug    мила , виждам , че си от Варна . Имаме толкова силна чудотворна икона в Малката Богородица . Когато имаш време влизай там в храма и като се помолиш седни и постой вътре . Бъди сигурна - ще получиш успокоение и мислите ти за лоши случки ще изчезнат.
         А твоите съкровища кръстени ли са ? Ако да - бъди спокойна - майка Богородица ти ги пази .  Praynig

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=319561

Аз пък в началото като си я взехме от болницата освен тежката депресия..........като ми се наложеше да ходя до личната или до магазина изпадах в ужас и паника и не спирах да звъня по тел, постоянно си представях как я изпускам и тя пада..........абе изкукуригала работа  ooooh!
Нинка ,капките са много видове,има за страх,за самота,чувствителни хора ,несигурност..........ми то аз от всички трябва да пия  Joy Joy Joy

cecitooo.... Heart Eyes   вземи си от храма светена вода и пийвай сутрин на гладно от нея по глътка две . И домът си поръси с нея също . Това се прави за здраве . Попитай и в храма ,ако искаш как да поръсиш . Peace

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 15:26 от argo

# 232
argo ,

Това е вече трета тема в която ( поне аз ) виждам да предлагаш решаване на сериозни проблеми чрез църквата .
Аз също силно вярвам в Бог , не се определям като религиозна , но като вярваща - да .
И все пак ми е странно това твое предлагане .

# 233
Съгласна съм с happy mamma.
Религията може би има своето място в определени ситуации и за определени хора, но не е панацея и не бива да се намесва в толкова сериозна тематика като единствено средство.
Моята дъщеря не е кръстена - е и? ...

# 234

Моята дъщеря не е кръстена - е и? ...

Е как е и,беж да я кръстиш ,че нЕма кой да пази Софи Mr. GreenИнтересно ти къде си през това време Joy
Извинете иронията ми,но такива постове ме нервират много.Очевидно моето дете е тотално игнорирано от майка Богородица,според този вид разбирания.А вярата ,всеки я носи в себе си ,и я разбира по свой си начин.Нито една нарисувана икона,нито един храм и поп не биха ми я подсилили или променили Peace

# 235
Честно да ви кажа,като родих не исках да стъпвам в църква ,не знам просто така го чувствах,не че и сега постоянно ходя,гледам от време на време да паля свещички.Не мисля,  че светената вода би оправила нещата в такъв момент..............Ако ние и децата ни не се борим,няма да се случват нещата.........така мисля аз  Peace

# 236
Мили мами , почерпете се за здравето на моята девойка , днес става на 13 ! Heart Eyes

# 237
  • Варна
Happy mama, да ти е здрава и щастлива порастналата госпожица! А на теб желая здрави нерви  Mr. Green (като се знам аз каква ужасна тиинеджърка бях...  Embarassed)
Весел празник!   bouquet

# 238
  • София
happy mama, да ти е жива и здрава порасналата девойка. Аз също ти пожелавам здрави нерви   bouquet
На нея пълноценно изкарване на остатъка от ваканцията, много успехи след това. Да я нацелуваш Simple Smile

# 239
Благодаря ви за хубавите пожелания , Viki_76 и  AnMarybouquet
Това със здравите нерви е точно на място , хихи , ама ще се справим ! Joy

Много целувки и на вас ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт