Преждевременно родени с пролетно настроение

• 50 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Happy mama, да ти  е жива и здрава девойката!

# 241
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ХЕПИ МАМА,да ти е жива и здрава девойката!

# 242
happy mama,да ти е жива и здрава рожденничката на патерички,много да те слуша и радва ,силно гуш от мен и Велинка  Hug Hug Hug

# 243
happy mama,да ти е жива и здрава рожденничката на патерички,много да те слуша и радва ,силно гуш от мен и Велинка   Hug Hug Hug

Ох , че мило ми стана ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ти , Цеци !   bouquet Да я нацелуваш тая малка кукла , ВелинкаHeart Eyes  bouquet Hug 

Смуси ,  iv.elina , благодаря и на вас , момичета !    bouquet

# 244
happy mama да ти е жива и здрава рожденничката на патеричка, много да те радва и лек пубертет ви желая  Joy Hug  bouquet

# 245
  • София, в момента в любимото ми село Железница
happy mama на патеричка да ти е жива и здрава рожденничката!

# 246
Пингуи , ninanb Heart Eyes

# 247
cecitooo ,   

Да ти е жива и здрава Велинка !

Аз в друга тема ви видях , много сте хубави и двете ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И тортата е страхотна !

# 248
Здравейте момичета,благодаря за хубавите пожелания  Hug
Ето тортичка да се почерпите   bouquet

# 249
Мами, чувствайте се поканени на пресконференцията, която ще се проведе на 21-ви септември от 10 ч. в залата на БТА по повод създаването на фондация "Нашите недоносени деца". Вижте и новият ни сайт - http://premature-bg.com/

Ще се радваме изключително много на вашата подкрепа  Hug

# 250
Cecitoo, да ти е жива и здрава девойката! Да те попитам колко кг и см е на 2години вече, че знам, че беше доста малко на 1г, а и ние сме така и затова питам.

Пингуи,  Hug за фонданцията! За съжаление съм на работа и не мога да се присъединя, но ще гледам да се включвам с какво мога.

# 251
 Смуси ,в момента Велинка е 81см и тежи 7560кг  Embarassed Embarassed Embarassed

# 252
И ние май сме понаедряли. Като ги вдигам и вече ми натежават. Май месец бяхме 81/9000гр., но мисля, че сме минали вече 11кг.

# 253
Отдавна не съм писала при вас,първо честито на рождениците  bouquetда са ви живи и здрави ,сега да се похваля и аз нашата буболечка вече е изписана от болницата и си е у дома  HugТолкова е малка и крехка ,че те е страх да я докоснеш,но пък голяма красавица,доста мъжки сърца ще разбие CrazyНо въпреки нежният си вид проявява и   характер ,не иска да суче от мама ,а да и изцедят в шише  Sunglasses ,само дето  е запечена ,досега все с помощ е акала,поне откакто е с майка си/клизми в болницата ,термометър в къщи/
Толкова от мен  bouquetЛека вечер!!!!

# 254
Пингуи , поздравления за фондацията !  bouquet  bouquet  bouquet

щастлива мама , така са те , малките госпожици , капризни и с характер по рождение ! Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт