Преждевременно родени с пролетно настроение

• 49 971
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Смуси и аз мисля да водя Йоанка при доц. Буева, дадоха ми неин телефон. Ние сме с един бъбрек по рождение, наследствен и все пак искам да я види.

А днес по случай 5 годишнина на Искам бебе ни снимаха и ето линка към новините на ббт http://www.bbt.tv/bbt_novini#video_12227
Ние се появяваме около 16тата минута.

# 61
Много сте хубави!

А я кажете вашите деца обичаха ли и обичат ли да ядат чехли и джапанки. Голям проблем са ни - в мига, в който не са на краката ни, с бодра стъпка се запътва и хоп в устата.
По едно време мислех да купя специално за нея чехли да си ги яде. Не вкусва играчки гризалки, а това е магнит.
Но пък да чукам на дърво, какво я пази не знам, тя не се е разболяла от това ядене. Аз сигурно щях.

# 62
  • София,
Ники, много сте сладки, а мъниците са във вихъра си.  Много ВИ се радвах, особено като зная през какво преминахте за да стигнете дотук! Много целувки на малките сладури! Peace
Лаурентин виждала съм как бебета си ядат обувките още в количката като си стоят, така че това не е чак такава болка за умиране! Това си е период и с изникването на зъбките ще премине!

# 63
Дано. Аз не съм се притеснила, но не е свързано със зъбите ,тя вече си  ги има. Но как пък други играчки омръзнаха, а тези чехли, няма отлюбване и няма.

# 64
Ядем яко обучки, ближем подметки, всички екстри.

Днес Марти как падна по гръб от дивана и като ревна, гушнах го, той затваря очи, пребледня, посиняха му устните и аз си изкарах акъла. Хем бяхме с гледачката и баща му, а аз оставях една чиния , за да го хвана. Измихме личицето със студена вода, сложихме го до балкона да подиша чист въздух и след малко се оправи, но за 2 път ми прави това.

# 65
Дано на Марти му няма нищо.

явно в яденето на обувки не сме сами. Де да бяха така и с храната

# 66
Христос Воскресе !

Много здраве и благополучие !

# 67
  • София
Воистина Воскресе.

Много здраве за всички.

# 68
# 69
Христос Воскресе!

Здраве, щастие и късмет на всички вас и семействата ви!

# 70
Воистина Воскресе!
Здраве и щастие на всички

# 71
Здравейте,мами  и сладки дечица.надявам се да не сте ме  забравили,не съм влизала  отдавна,но имах мн работа.да кажа,че още  не съм родила още сме си 2 в 1.термина мие 7,05-другата седмица,ще ходя в болницата която ще раждам да ми насрочат дата.моя  дивчо е по разходки,та малко си почивам-лелята на мъжа си дойде от гърция мин.месец и ми помага по малко.сега на 29  пак си заминава,но ще се оправим-баткото  мислим по-рано да го пуснем на ясла,иначе юни трябва да тръгне.когато мога пак ще пиша и ще ви изчета че доста сте писали

# 72
Valeria84Hug

То не останало , бе мила ! Grinning
Стискам палци всичко да е наред и да минава леко и бързо ! Hug Hug Hug

# 73
мерси   хепи  мама

# 74
  • София,
Валерия хайде успех и леко раждане, ще чакаме да се похвалиш!!!

Общи условия

Активация на акаунт