Преждевременно родени с пролетно настроение

• 50 123
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Завейте! Ние сме 66 см. и 6750 кг. Почва да си повдига дупето прави опити да лази. Ох дано почне, че се притеснявам вече!

# 76
Отдавна никой не е писал, но аз да се похваля - на 1,5год. минахме 8-те кг
От една седмица сме - 8,030 до 8,080кг  newsm44

Сега напред към нови върхове в кг - 9-те са далече, та 8,5 за втората година ще ги гоним

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 00:10 от laurentin

# 77
  • Пазарджик
Да побутна и аз темичката Simple Smile
pepitastar1, laurentin браво на мъниците - растат чудесно Grinning
Ние пък почти сме по 1.5кг Grinning Ивка е 1460, а Евка 1445 - гоним ви Grinning

# 78
Ох, и ние вървим бавно, но славно напред вече сме 7,100 кг. ooooh! Ще гониме 8- те кила.

# 79
Nanyna гонете ни бързо, че гледай, Стефчо на Shushy66 скоро ще ни стигне  Grinning

# 80
здравейте и от нас ние сме на 1 год и един месец тежим 8850 и сме 74 см но не можим още да варвим и мисля че скоро няма и да трагнем вие как сте с варвенето................

# 81
Здравейте,
моят син се роди 27 г.с./писала съм в други теми/. И ние си вървим все слабички. На 1,3г./1г. коригирана/ тежахме 8кг. и високи 78см. Сега сме на 1,6/1,3кор./ и тежим 9кг. На тази възраст и проходи. Всъщност може да се каже,че проходи преди месец, но го беше страх да се пуска - все се подпираше някъде или ме хващаше. Иначе с килограмите голям зор имаме откакто се е родил. До преди месец си  хапваше крем нешесте ванилия, от който мисля че добре наддаваше. За съжаление не го иска вече.
Напоследък много го мъчат зъбките и искам да ви попитам за изхождането. Случва се някой ден да не се изходи, а на следващият се изхожда веднъж обилно и доста редичко. Дали е от зъбките или от стомахчето? От месец и повече изхожданията са му такива. Нашият педиатър казва ,че не е разстройство, а нерегулирани изхождания. Но аз се притеснявам. Иначе още пие фризовм/чист/, който докторът твърди че още му е нужен.

# 82
  • София
Има ли рефлукс детенцето? ние пиехме аптамил ар до 1 г коригирана и го спряхме и си мнинахме на нормално ам,а иначе и ние бяхме така с коремчето от аптамила и след като сменихме нямаше проблеми! Peace
ние сме на 1.7 коригирани и тежим 8400/84 см и 9600/86 см Simple Smile

# 83
Не няма рефлукс. Имаше като го изписаха, но за кратко. Фризовома го включихме, защото все се запичаше. Впоследствие минахме само на фризовом.

# 84
здравейте,влизам да се  похвал,че на  04,05  май  станах мама  з втори път.имам   си  момче и се казва  калоян.роди се 3270   и 49 см.добе сме,глеаме се,но ни хванаха коликите-опа  ревем ставам пак ще намина.

# 85
  • Пазарджик
Честито! Да е жив и здрав малкия Калоян и да носи името си с гордост!

# 86
Поздравления!
Да е жив и здрав малкият Калоян и много да ви радва

# 87
Честито , Валерияbouquet  bouquet  bouquet

Много се радвам за теб , да ти е жив и здрав малкият Калоян ! Heart Eyes
Мъжка мама си ти ! Grinning

# 88
  • Варна
Здравейте, момичета.
Валерия, честита радост! Нека винаги да е здрав и много, много да ви радва.
Честито и на празнуващите днес!
А аз пак ще пиша в тон оплакване. Нямаме никакъв успес с посещението на ясла. Започнаха в началото на март. Ходиха 11 дни за по един час и се разболяха. В средата на април отново направихме опит, но той пък още по-неуспешен. След третия ден посещение отново само за час, отново се разболяха. Педиатърката изказа мнение, че явно такива (болнави) ще са децата. Спомена и дето са родени с ниско тегло. Сякаш има връзка отново недоносеността. Вие чували ли сте нещо подобно от вашите лекари? Има ли връзка недоносеност и имунна система? Иначе отново имам притеснение (за мен отново голямо) Понеже при последното боледуване Крум имаше оплакване от болки в ухото го водих и на УНГ. Сюрпризираха ме, че има трета сливица, но спешно нуждаеща се от оперативна намеса. Не ме лови сън последните дни. Споделих с доктора, че много, много ме е страх. Че Крум е с три криотерапии, една операция на херние - не искам толкова малък да преживява още... Е да но, нямало друго лечениие, решението е единствено операция. Помагайте отново момичета.

# 89
КАРО , мила , не е вярно това с недоносеността .
Няма нищо общо с яслата .
Просто децата сега ще контактуват с други деца , съответно ще има обмяна на всякакви вируси и ще боледуват по-често .
С всички деца е така първоначално , няма значение дали са доносени или не .
За трета сливица - нямам опит и не мога да ти бъда полезна . Hug

Общи условия

Активация на акаунт